Ad

7 av de bästa metaverse-mynten att köpa inför 2023

Av:
Dec 8, 2022
Listen
  • Metaverse den nya stjärnan i det stora kryptouniversumet växer fortfarande
  • Ta dig in på marknaden nu, som beräknas uppgå till 800 miljarder dollar år 2024.
  • Nu vill vi visa dig de 7 bästa kryptomynten att köpa för det kommande året!

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Metaverse är nästa stora teknologiplattform. Du behöver inte bara lita på oss, utan detta är ett direkt citat från Bloomberg, som förutspår att metaverse kommer att bli en marknad värd 800 miljarder dollar 2024. Eftersom 2023 kommer att bli ett viktigt år för metaverse, är det nu som de bästa chanserna att börja köpa upp metaverse-mynt finns – allt medan marknaden erbjuder rabatterade priser. Men var börjar man?

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Idag kommer vi att presentera sju av de bästa metaverse-mynten att köpa inför 2023. Vi kommer även att berätta vilket mynt vi tror kan ge den bästa avkastningen i många år framöver. Låt oss dyka in!

1. Metacade (MCADE) – Det bästa metaverse-myntet

Copy link to section

Metacade (MCADE) är en community-hub som siktar på att vara Web3:s ultimata destination för metaverse och Play2Earn-spel. Metacade kommer att vara platsen dit användarna vänder sig för att upptäcka de senaste metaverse-spelen, få kontakt med likasinnade spelare och lära sig de bästa teknikerna för att maximera sina inkomster från Play2Earn-spel. 

I grunden är Metacade en allt-i-ett-lösning som länkar samman allt inom metaverse och Play2Earn-spel. Samtidigt som det finns en mängd fördelar med Web3:s decentralisering är en av de centrala nackdelarna att information om de senaste metaverse/Play2Earn-spelen och hur man spelar dem sprids över hela webben, vilket kan avskräcka många spelare. Metacade planerar att erbjuda det bästa av två världar genom att vara en decentraliserad plattform som fungerar som den främsta källan för all kunskap om GameFi

På plattformen hittar du recensioner, topplistor och alfa från branschexperter för att hjälpa dig att snabbt hitta de bästa Play2Earn-titlarna. För att uppmuntra de användare som har kunskapen och erfarenheten att hjälpa mindre erfarna spelare, belönar Metacade användare med MCADE token varje gång de bidrar med recensioner, tips och annat användbart innehåll. Även om du precis har börjat kan du fortfarande tjäna MCADE bara genom att dela med dig av dina tankar om ett spel du har spelat. 

Det slutar dock inte där! Faktum är att Metacade erbjuder flera sätt att tjäna på, utöver att spela och dela innehåll. På plattformen hittar du prisdragningar och exklusiva turneringar som du kan delta i för att ha en chans att vinna ett stort pris i fiat. 

Det finns också möjligheter kring speltestning där användare kan tjäna pengar bara genom att ge feedback på spel som för närvarande är under utveckling, medan de använder Metacades interna testmiljö. År 2024 kommer Metacade att lansera sin egen annonsplats för arbeten, på vilken det kommer att annonseras en rad jobb. Dessa jobb kan handla om allt från deltidstjänster som speltestare till seniora utvecklarpositioner hos några av de mest innovativa företagen i metaverse.

Funktionen med störst potential är dock Metagrants. Metagrants är ett finansieringsverktyg som låter communityn bestämma vilka metaverse- och Play2Earn-spel de vill ska utvecklas. För att vinna en Metagrant måste utvecklare först tävla mot en mängd andra utvecklare genom att lägga till sin projektidé till en pool av andra. Innehavare av MCADE röstar på vilken spelidé som de helst vill se bli förverkligad, varefter vinnaren tilldelas finansiering för att komma igång med visionen. 

Härifrån kommer spelets mest lojala fans att spela en avgörande roll i att ge feedback under utveckling och betatestning av spelet. Metacades mål är att producera några av de bästa metaverse- och Play2Earn-titlarna på marknaden, av vilka alla är tillgängliga för alla att spela i den virtuella arkaden. 

När plattformen väl har utvecklats till en levande, självförsörjande community, kommer teamet bakom Metacade att ta ett steg tillbaka och förvandla communityn till en decentraliserad autonom organisation (DAO). Vid denna tidpunkt kommer innehavare av MCADE att rösta om viktiga beslut kring plattformens framtid, samtidigt som de i och med detta blir världens första community-ägda virtuella arkad. Med alla dessa fantastiska idéer i åtanke är Metacade lätt det bästa metaverse-myntet att köpa inför 2023.

>>> Du kan delta i Metacades pre-sale här <<<

2. The Sandbox (SAND)

Copy link to section

The Sandbox (SAND) är en virtuell 3D-värld utvecklad på Ethereums blockkedja som alla kan bygga vidare på och utforska. Dess grund är dess 166 464 tomter med digitala fastigheter, representerade av LAND token. Dessa kan handlas på Sandbox Marketplace för så mycket som hundratusentals dollar i SAND tokens! 

Även om The Sandbox ofta jämförs med Roblox till följd av dess användargenererade upplevelser och blockiga design, finns det en viktig skillnad: varje föremål, wearable och tomt är ägarens egendom och lagras i blockkedjan för bevisbart ägande. Så kallade ASSETs, till exempel, används för att lagra alla föremål i spelet, som träd, bilar, skulpturer och till och med AI-karaktärer. Var och en av dessa tillgångar är utvecklade i VoxEdit, The Sandbox objektredigerare som kan användas för att skapa praktiskt taget allt du kan tänka dig. De kan också köpas och säljas på Sandbox Marketplace.

Dessa tillgångar används i Game Maker, som är en plug-and-play-lösning för att utveckla dina alldeles egna spel och upplevelser. Det finns runt 100 spel och upplevelser som redan skapats av The Sandbox spelare, med stora namn som Paris Hilton, Snoop Dogg och The Walking Dead. Dessa erbjuder sina egna upplevelser i metaverse och är tillgängliga för alla att spela. The Sandbox är således ett utmärkt andraval på vår lista över de bästa metaverse-mynten att köpa 2023. 

3. ApeCoin (APE)

Copy link to section

ApeCoin (APE) är den styrnings- och utility token som används i Apes ekosystem, vilken ger dess innehavare exklusiv tillgång till spel, varor och rösträtt för att styra Ape DAO:s framtid. Detta projekt skapades av Yuga Labs, vilket är företaget bakom de otroligt framgångsrika NFT-projekten Bored Ape Yacht Club (BAYC), Mutant Ape Yacht Club (MAYC) och Bored Ape Kennel Club (BAKC). Genom att inneha APE kan du också få tillgång till Otherside, vilket är Apes ekosystems metaverse.

Så vitt vi vet är Otherside en sci-fi-baserad metaverse, komplett med ett uppslukande narrativ och tomter som kallas Otherdeeds. 55 000 av de 200 000 Otherdeeds som finns har redan auktionerats ut till innehavare av APE och säljs för ett pris om $5 800. Auktionen var så populär att Otherdeeds hade sålts för över 500 miljoner dollar inom 24 timmar, vilket pressade upp gaspriserna på hela Ethereums nätverk, enligt Decrypt.

Otherside utvecklas i samarbete med Animoca Brands, vilket är företaget som är ansvarigt för att producera The Sandbox och andra metaverse-titlar. Med Yuga Labs vision att förebåda “den nya frontlinjen för digital interaktion” är det sannolikt att APE kan vara ett av de bästa metaverse-mynten att köpa 2023. Av den anledningen kommer den på tredje plats på vår lista.

4. Enjin (ENJ)

Copy link to section

Enjin (ENJ) är inte sin egen metaverse, men kommer att vara en grundläggande byggsten för utvecklare som letar efter en enkel lösning för ägande och förvaltning av tillgångar i spelet. Enjin är designad för att snabbt integreras med olika spel för att göra det möjligt för användare att enkelt lagra, byta och överföra sina NFT-objekt i spelet. 

Sättet Enjin fungerar på är enkelt. Ett föremål “mintas” som en NFT av spelets utvecklare, som tilldelar föremålet värde genom att låsa upp ENJ i ett smart kontrakt. NFT:n kan handlas mellan spelare för användning i spelet och förstöras för att lösa in de låsta ENJ tokens om så önskas. Samtidigt som många projekt implementerar sina egna system för att förvalta objekt är Enjin ett av de bästa, tack vare sin användarvänlighet och interoperabilitet.

Enjin Smart Wallet är en plånbok som låter användare se, handla och sälja alla sina föremål från spelet utanför spelmiljön, vilket förenklar förvaltningen av tillgångarna avsevärt. Enjins Software Development Kit (SDK) gör det enkelt att integrera Enjin med vilket spel som helst. Med tanke på Enjins användbarhet i den framtida utvecklingen av metaverse utser vi det till det fjärde bästa metaverse-myntet att köpa 2023.

5. Axie Infinity (SLP och AXS)

Copy link to section

Axie Infinity (AXS) är ett Play2Earn-spel som blev enormt populärt under 2021 års tjurmarknad. Spelet utspelar sig i Lunacia, en värld fylld av söta monster som heter Axies. Målet är att bygga ett team av Axies att använda i strid mot andra spelare för chansen att vinna Smooth Love Potion (SLP) och Axie Infinity Shards (AXS) tokens. Axies är NFT:er som kan handlas på Axie Infinity Marketplace, med priser som sträcker sig från några få dollar för en enkel Axie till hundratusentals dollar för de sällsynta. 

Genom att genomföra uppdrag, utvinna resurser och jaga efter skatter kan spelare tjäna ännu fler SLP och AXS tokens. Detta har gjort det möjligt för vissa spelare i låginkomstländer att spela Axie Infinity på heltid, eftersom det har inneburit att de har kunnat tjäna mer pengar än de har gjort på sitt vanliga jobb parallellt med att de kunde arbeta hemma runt sin familj. 

Även efter att en del av hypen har lagt sig har Axie Infinity fortfarande hundratusentals månatliga spelare, enligt DappRadar. Detta bevisar Axie Infinitys förmåga att vara hållbart över tid och gör det till ett av de mest framgångsrika Play2Earn-spelen. Det är därför vårt femte val på listan över bästa metaverse-mynten att köpa 2023.

6. Star Atlas (ATLAS och POLIS)

Copy link to section

Star Atlas (POLIS) är ett metaverse-spel som utspelar sig i rymdens mest oändliga delar. Spelet utspelar sig år 2620 och användare navigerar i universum runt omkring dem i sitt rymdskepp, bildar allianser, utvinner resurser och planerar intergalaktisk dominans. Spelet är byggt på Solanas blockkedja, vilket medför fördelar likt blixtrande hastigheter och gränslös skalbarhet, samt möjligheten att använda Unreal Engine 5 för att skapa ett fantastiskt spel – ett av de enda metaverse-projekten på marknaden som gör det.

Spelare gör transaktioner i spelet med ATLAS token för att köpa rymdskepp, verktyg och land, vilka alla lagras på Solanas blockkedja som NFT:er. Det primära målet för användaren är att dominera rymden genom att låta sitt imperium växa, slå ihop sig med andra och utvinna resurser för att finansiera sin utforskning och sina strider mot rivaliserande fraktioner. ATLAS kan användas för att köpa POLIS, spelets styrningstoken som används i varje fraktion eller regions DAO för att bestämma vad dess spelare ska fokusera på härnäst, som att attackera en närliggande region eller stärka sitt eget försvar. 

Även om Star Atlas inte har lanserats helt ännu är det ett av de mest lovande metaverse-projekten på marknaden. Detta gör att vi väljer att placera det på sjätte plats på vår lista över de bästa metaverse-mynten att köpa 2023.

7. Highstreet (HIGH)

Copy link to section

Highstreet (HIGH) är ett kryptoprojekt som använder metaverse-teknik för att revolutionera sättet vi handlar på. Huvuddragen hos Highstreet är möjligheten för varumärken att skapa virtuella butiker som visar upp sina föremål i en 3D-värld. E-handel har förändrat detaljhandelsmarknaden under det senaste decenniet, och nu kommer Highstreet att spela en avgörande roll i nästa steg av handeln: metaverse shopping. 

I Highstreets butiker kan du köpa verkliga föremål (lagrade som NFT) med HIGH token för att använda i spelet och lösa in i den fysiska världen. Kläder, till exempel, har ett dubbelt syfte: de ger din Highstreet-avatar ett uppsving samtidigt som de kan bäras i den verkliga världen! 

Highstreet är inte bara begränsad till shopping. I Highstreet-metaverse kan du slåss mot monster, slutföra uppdrag och umgås med vänner i ditt Highstreet Home. Snart kommer du att kunna utforska många kontrasterande miljöer i Highstreet World, som de snöiga AVAX-alperna, kusten Binance Beach och det futuristiska Land of Tomorrow, alla med sina egna unika monster och uppdrag för att njuta av oändlig underhållning. 

Med märken som Balenciaga, Adidas och Nike som experimenterar med metaverse-handel är det troligt att Highstreet kommer att ses som en pionjär inom denna detaljhandelsrevolution. Av den anledningen är det vårt sjunde och sista val som ett av de bästa metaverse-mynten att köpa 2023.

Metacade (MCADE) är vårt förstaval

Copy link to section

Som du ser finns det många lovande metaverse-projekt på den här listan. Spel som The Sandbox och Axie Infinity har redan visat sig vara oerhört populära bland Web3-användare, och andra, som Star Atlas och Highstreet, har sannolikt en ljus framtid framför sig. Men det finns inget bättre metaverse-mynt än Metacade!

Medan de andra förlitar sig på att deras respektive metaverse kan attrahera en betydande användarbas, litar Metacade på att metaverse och Play2Earn-spel tar fart. Och enligt Global Market Estimates kommer metaverse-spel att växa från en industri på 36,81 miljarder dollar 2022 till en industri på 710,21 miljarder dollar 2027. Samtidigt förväntar sig Crypto.com att play-2-earn-spel kommer att växa 10 gånger mer än vanligt spel till 2025. Med denna statistik i åtanke tiodubblas chanserna för Metacades långsiktiga framgång. 

Om du vill komma in tidigt på metaverse och play-2-earn-spels tillväxt, så har du nu den bästa chansen. Metacades pre-sale är igång, och ju tidigare du köper, desto fler MCADE tokens får du. När du köper i fas 1 får du 125 MCADE tokens för $1. I fas 8 får du däremot bara 50 MCADE tokens för $1. Genom att vara en av de tidiga investerarna i Metacade har du möjlighet att mer än fördubbla din långsiktiga avkastning! 
Du kan delta i Metacades pre-sale här.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals idag.

Learn more
Enjin Kryptovaluta