De främsta vinnarna 2023 i metaverse: Prisprognos för Metacade (MCADE), Ripple (XRP) och Polkadot (DOT)

Av:
Jan 4, 2023
Listen to this article
  • Metacade siktar på att öka rejält 2023 efter dess pre-sale
  • Ripple förväntas återhämta sig efter ett svårt år
  • Polkadot beräknas tredubblas i värde mot slutet av 2023

Att förutsäga nästa framgångsrika kryptoprojekt och vilka de främsta vinnarna 2023 blir kan kännas som att hitta en nål i en höstack. 2022 har gjort att många investerare antagit en mer försiktig inställning till framtiden. Men i och med det faktum att det faktiskt kan gå att mer eller mindre förutspå de främsta vinnarna 2023 kan man säga att det finns några projekt som är mer lovande än andra. 

Projekt som Ripple (XRP) och Polkadot (DOT) håller nämligen snabbt på att studsa tillbaka från sina dalar, samtidigt som innovativa nya projekt som Metacade (MCADE) förutspås att snabbt ta GameFi-scenen med storm. Här är en djupdykning i vilka metaverse-projekt som kan bli de främsta vinnarna 2023.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Vad är Metacade? 

Metacade är ett revolutionerande projekt som syftar till att föra samman spelcommunityn och hjälpa till att forma spelbranschens framtid. Plattformen har för avsikt att vara ett nav för spelare, utvecklare och investerare där de kan samarbeta kring Play-to-Earn-spel (P2E).

För att skapa en blomstrande community kommer Metacade att vara värd för en rad P2E-spel, fullt godkända av dess community. Dessa spel kan erbjuda belöningar genom spelande, såväl som genom konkurrenskraftiga turneringar och prisdragningar. Plattformen kommer också att ge investeringsmöjligheter och till och med kompensera användare för att de bidrar med innehåll.

Spelutvecklare kommer också att tvingas engagera sig. De kommer att få tillgång till en kreativ community av supportrar samt möjlighet att få finansiering för sina projekt genom Metagranter. Metacade kommer också att erbjuda en insatsmekanism för investerare, vilket tillåter ett stadigt flöde av inkomster om de är en del av communityn. 

Målet är att skapa en självförsörjande, communitydriven plattform som kommer att vara ett centralt nav för spelindustrin när den går mot en framtid i metaverse. Med sitt fokus på samarbete och innovation har Metacade potentialen att spela en nyckelroll i utvecklingen av spel.

Metacade kommer att stiga i pris 2023

Metacade är för närvarande i steg 1 i sin pre-sale där dess egen token, MCADE, värderas till $0,010. Efter den här omgången kommer detta pris att öka till $0,012 och så småningom $0,020 vid steg 9. Projektet har redan uppmärksammats av framstående aktörer som CoinTelegraph och BeInCrypto, och analyser pekar på att tillgången kan öka dramatiskt i pris i mitten av 2023. På så sätt ser MCADE definitivt ut att vara en av de främsta vinnarna 2023 i metaverse.

Hur fungerar Metacade? 

Metacade kommer att ge spelare tillgång till en rad portaler över hela sin plattform. Portaler kan inkludera topplistor, enskilda spel, trendiga spel, recensioner och mer. För att hjälpa nya spelare att förstå vad som är hett på plattformen kommer erfarna spelare att kunna skapa guider om allt som rör P2E-spel och Metacade i syfte att hjälpa andra spelare. 

En av plattformens mest innovativa funktioner – Metagranter – erbjuder radikal integration mellan communityn och spelen de spelar. Utvecklare kommer att kunna lägga fram sina spännande förslag på titlar, som communityn sedan röstar kring och avgör vilka som får ekonomiskt stöd. Detta säkerställer att endast de bästa, mest önskvärda titlarna når Metacades spelutbud, vilket skapar hängivna supportrar i processen.

Säkerhet har också högsta prioritet. Innan lanseringen lämnades plattformen in för en CertiK-revision. Där undersökte projektets metodik och matematik, smarta kontrakt och till och med dess utvecklingsteam, som granskades genom djupintervjuer. En KYC-kontroll genomfördes också för att ta bort alla tvivel som investerare kan ha.

Hur fungerar MCADE?

MCADE är Metacades egen kryptovaluta. Det är byggt på Ethereums nätverk och används för styrning och nytta, såväl som för att möjliggöra för användare att delta i prisdragningar, ta emot exklusiva belöningar och möjliggöra transaktioner mellan spelare. 

MCADE kommer att ha en total tillgång på två miljarder tokens, varav 70 % kommer att säljas under steg 9 i dess pre-sale. Hittills har 175 miljoner token sålts, där det i nuläget finns 120 miljoner kvar i  steg 1 av dess pre-sale. Av återstående tokens kommer 10 % att gå till utvecklingsteamet, 2,5 % kommer att hållas kvar för belöningar, 12,5 % kommer att användas för att marknadsföra Metacade och för CEX-noteringar, och 5 % för likviditetsförsörjning på marknadens DEX. 

Prisprognos för Metacade (MCADE) 2023

Metacade samlade in $1,5 miljoner under de första fem veckorna av dess pre-sale och visar inga tecken på att avta, vilket ger det fina förutsättningar att bli en av de främsta vinnarna 2023. Efter dess pre-sale är det troligt att Metacade kommer att öka dramatiskt i pris, vilket kan kännas igen från de ökningar som vi såg under 2021 års tjurmarknad. 

Med tanke på den ökande populariteten för P2E-spel, tillsammans med Metacades planer på att erbjuda Create2Earn- och Work2Earn-möjligheter för sina communitymedlemmar, är Metacade på väg att nå $25 till 2030. 

Prisprognos för Ripple (XRP) 2023

Ripple (XRP) är ett DeFi-projekt som strävar efter att göra det lättare för vanliga människor att använda kryptovaluta. Det erbjuder lösningar av högsta klass som är betydligt snabbare, mer transparenta och mer kostnadseffektiva än traditionella finansiella tjänster, vilket gör det till en av de mest effektiva kryptovalutorna på marknaden. 

Som exempel kan nämnas att XRP ofta används för att underlätta omedelbara betalningar och generera intäkter för verksamheten genom att rikta sig mot nya målgrupper. Under 2018 nådde dess egen kryptovaluta, XRP, en rekordnivå på $3,40. Sedan dess har den dock minskat i värde till $0,37. Det förutspås att XRP kan studsa tillbaka 2023, öka till cirka $0,51, vilket resulterar i att det sannolikt är en av de främsta vinnarna 2023. 

Prisprognos för Polkadot (DOT) 2023

Polkadot (DOT) är ett unikt protokoll som kopplar ihop blockkedjor. Det låter blockkedjor dela data över inkompatibla nätverk för att skapa en mer komplett databas. Det är en av de snabbaste kryptovalutorna på marknaden och extremt skalbar. 

Polkadots egen krypto, DOT, är designad för insats och styrning och är för närvarande värd $5,24. Analytiker förutspår att den kan bli en av de främsta vinnarna 2023. Investerare ser hausse-artat på denna krypto och förutspår att den kan nå toppar på $14,65 2023, vilket innebär att investerarnas pengar nästan tredubblas. 

Slutsats: Håll ögonen på Metacade 

När vi blickar framåt mot 2023, och de främsta vinnarna 2023 i metaverse, kan man konstatera att investerare noggrant följer ett antal topprojekt på kryptomarknaden. Bland de projekt som förväntas se betydande tillväxt har vi Ripple (XRP), Polkadot (DOT) och Metacade (MCADE). 

Metacade, i synnerhet, är ett projekt som har fått mycket uppmärksamhet på grund av dess innovativa inställning till spel och dess fokus på att bygga en blomstrande community. Prisprognoser för kryptovalutor i P2E-världen visar en stark potential för massiv tillväxt. Om du letar efter en spännande investeringsmöjlighet i kryptovärlden kan Metacade definitivt vara ett mynt att addera till din portfölj. Kanske är det den starkaste av de främsta vinnarna 2023?

Du kan köpa Ripple och Polkadot på eToro här.

Du kan delta i Metacades pre-sale här.