Ad

Var ska man investera 2023? Metacade (MCADE) kan bli nästa stora grej enligt experter

Av:
Jan 4, 2023
Listen
  • Metacade siktar på att bli den största arkaden på blockkedjan och ett centralt nav för spelare
  • Metacade har planer på att bli en DAO i framtiden
  • MCADE ser för närvarande underprissatta ut och kan vara en bra investering

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Den stora frågan alla investerare ställer sig lyder: Var ska man investera 2023? En berättigad fråga ur flera aspekter. Efter Bitcoins halvering 2024 ser priserna på digitala tillgångar ut att börja skjuta i höjden igen, eftersom priserna snabbt kan återgå till 2021 års nivåer. Som ett resultat vill många ta reda på var de ska investera 2023, och Metacade (MCADE) ser ut som ett av de bästa valen. I denna artikel har vi för avsikt att ta dig något närmare svaret på “Var ska man investera 2023?”

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Metacade ser ut att bli ett framstående projekt på lång sikt

Copy link to section

Metacade är ett av de bästa alternativen för kryptoälskare som vill ha svar på den återkommande frågan “var ska man investera 2023?”. Projektet har nyligen tillgängliggjort sin krypto MCADE i pre-sale, vilket har väckt ett brett intresse och lockat över $1 miljoner i finansiering på bara tre veckor.

Betafasen av denna pre-sale har nu sålt slut. Totalt 1 120 000 tokens gjordes tillgängliga för bara $0,008, men nu, i nästa steg, måste investerare betala ett högre pris på $0,01 per token. MCADE släpper 70 % av sitt totala utbud under denna pre-sale och värdet på en token kommer gradvis att stiga tills priset är $0,02.

Metacade är ett mycket lovande projekt på lång sikt, så det representerar en enorm möjlighet för människor som vill ha svar på frågan “var ska man investera 2023?”. Enbart under dess pre-sale kommer priset på MCADE att stiga 2,5x totalt. Efter denna tidpunkt kan MCADE öka nästan oändligt mycket av flera skäl.

Prisprognos för MCADE 2023

Copy link to section

Få projekt ser så hausse-artade ut som Metacade just nu, varför det är ett av de bästa svaren på frågan “var ska man investera 2023?”. Efter denna pre-sale kommer det att byggas en omfattande spelplattform som kan locka många Web3 användare.

De som älskar GameFi kommer att få tillgång till några banbrytande funktioner i Metacade, eftersom projektet erbjuder innovativ mekanik och incitamentstruktur. Med tiden kommer GameFi sannolikt att erövra hela spelindustrin, och Metacade kan då bli en nyckelspelare.

Experter förutspår att Metacade kan generera rejäl avkastning under dess första år på marknaden för krypto. När Metacade väl har genomfört sin pre-sale kan värdet på MCADE stiga 50x och nå $1. Investerare som vill ha det bästa svaret på “var ska man investera 2023?” kommer att få svårt att hitta ett bättre alternativ.

Vad är Metacade?

Copy link to section

Metacade byggs på Ethereums blockkedja och ett som är säkert är att teamet bakom Metacade skapar något unikt. Plattformen kommer att bli den största arkaden på blockkedjan och erbjuda ett bredare utbud av play-to-earn (P2E) spel än som går att hitta någon annanstans. Dessutom kan spelare tjäna MCADE medan de tävlar i online-turneringar. De kan till och med få tillgång till olika jobbmöjligheter via Metacades plattformen.

Metacade värdesätter sin community över allt annat. Projektet syftar till att bli ett nav för GameFi-entusiaster genom att koppla ihop spelare över hela världen på nya och spännande sätt. Dessutom kommer projektet att så småningom bli en decentraliserad autonom organisation (DAO) och ge makten till spelare för att själva påverka framtiden för GameFi.

Hur fungerar Metacade?

Copy link to section

Blockkedjeteknik gör det möjligt för spel att belöna spelare med krypto. Dessa enorma intjäningsmöjligheter är en oslagbar mekanik som så småningom kan innebär slutet för gamla titlar. Metacade kommer att integrera dessa intjäningsmöjligheter med olika klassiska arkadspel, vilket gör det möjligt för tillfälliga och konkurrenskraftiga spelare att dra full nytta av detta.

Duktiga spelare kan möta varandra i betalda turneringar på Metacades plattform, där de högst placerade spelarna kan tjäna fina priser i form av  MCADE. Dessutom kan Metacades community få tillgång till värdefull spel-alfa, eftersom Metacade kommer att belöna användare för att de delar värdefulla insikter med andra.

Metacade kommer alltså att bli ett centralt nav för kryptospelare. Spelare kan hitta alla de senaste strategierna för att förbättra upplevelsen av blockkedjespel direkt på Metacades plattform.

Bygger framtiden för Web3

Copy link to section

Metacade kommer att bidra till att GameFi-industrin växer genom dess Metagrant-program. Aspirerande spelutvecklare kommer att lämna investeringsförslag till Metacade-communityn, som kommer att välja ut sina favoritidéer. De utvecklare som lämnar in de vinnande förslagen kommer att få en Metagrant, som låter dem omsätta sin vision till verklighet.

Metagranter är en minst sagt innovativ metod för att driva Web3:s expansion, eftersom det är spelarna själva som bestämmer vilka titlar som ska finansieras och utvecklas. 

Så, var ska man investera 2023? Metacade kan vara svaret

Copy link to section

För att en gång för alla svara på frågan “var ska man investera 2023?” kan MCADE:s pre-sale definitivt vara det bästa alternativet. Du behöver dock skynda dig på, för det är inte länge till som investerare kan köpa en krypto till det aktuella priset på $0,01.

Metacade ser ut att bli nästa stora grej i GameFi, vilket kan innebära att den konkurrerar med stora namn som Axie Infinity (AXS) och Decentraland (MANA), vilka kan komma att tappa värde över tid. Med det i åtanke ser det ut som att MCADE just nu är rejält underprissatt, så det är utan tvekan ett bra alternativ att investera i för 2023.

Du kan delta i MCADE:s pre-sale här.

Decentraland Kryptovaluta