Metacades pre-sale säljer ut snabbt: MCADE är på väg att bli den bästa metaverse-krypton 2023

Av:
Jan 20, 2023
Listen to this article
  • Metacade är en av marknadens hetaste metaverse-krypton 2023
  • Efter att ha sålts till ett värde på över $3 miljoner strömmar investerare till MCADE:s pre-sale
  • Planer på att lansera ett Web3-redo community-nav för metaverse och Play-to-Earn-spel

Metaverse-krypto står högt upp på prioriteringslistan för många kryptoinvesterare i år, och många har redan börjat peka på att Metacade är det bästa valet. Mycket av detta har sin grund i Metacades otroligt framgångsrika pre-sale. I den här artikeln får du bättre koll på varför Metacade har hajpats så mycket, varför du bör investera i projektet och hur analytiker ser på framtiden för detta spännande nya projekt.

Vad är Metacade (MCADE)?

Metacade är ett socialt nav som försöker revolutionera Play-to-Earn- (P2E) och metaverse-spel. Det är en plattform som är byggd för alla som vill få kontakt med andra metaverse-fans och P2E-entusiaster i en livlig community. Vid sidan av vanliga sociala funktioner, som live chatt, forum och vanliga giveaways, använder Metacade blockkedjeteknik för att ta saker till nästa nivå.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Som exempel kan nämnas att användarna har tillgång till en exklusiv virtuell arkad där spelare kan hoppa in och utforska klassiska titlar med sina vänner, allt möjligt tack vare krypto- och blockkedjeteknik. Dessutom, liksom många andra ledande metaverse-krypton, planerar Metacade att lanseras som en decentraliserad autonom organisation (DAO). På så sätt kommer kommer medlemmar demokratiskt att kunna styra över communityns framtid.

Man kan lugnt säga att dessa idéer har varit en hit bland investerare. I den första fasen av MCADE:s pre-sale såldes nämligen krypto för över $3 miljoner. Denna summa förväntas klättra så högt som upp till $20 miljoner när denna pre-sale avslutas. 

Varför spelar detta någon roll?

Så varför ska du bry dig om Metacade överhuvudtaget? Enkelt uttryckt är plattformen väl positionerat för att växa under 2023 och framåt. Metaverse i sig kretsar kring det sociala, och i metaverse passar Metacade perfekt in – det blir det ultimata mötesplatsen i metaverse. 

Dessutom kommer metaverse- och GameFi-industrin att explodera under de närmaste åren. En färsk rapport av McKinsey uppskattar att ett värde på $5 biljoner dollar kommer att skapas genom det breda antagandet av metaverse senast 2030. Bloombergs prognoser pekar på att marknaden kan vara värd hela $800 miljarder år 2024. GameFi förväntas se liknande tillväxt, där en rapport av Crypto.com förutspår att branschen kommer att expandera från en värdering på $1,5 miljarder 2021 till $50 miljarder 2025. Detta samtidigt som GameFi växer 10 gånger snabbare än traditionellt spel.

Vad gör Metacade (MCADE) den bästa metaverse-krypton 2023?

Ja, varför är då Metacade den bästa? Förutom de funktionerna som vi redan har tagit upp finns det ett antal andra aspekter som har lett till att investerare har strömmat till MCADE.

Sätter communityn först

Metacades team är inte ute efter vinst och berömmelse. Istället verkar de i tron om att Web3 har potentialen att förändra hur community-nav ägs och drivs. Detta innebär att teamet sätter communityn först på varje steg på vägen.

Belöningar för dina bidrag

Denna filosofi demonstreras genom Metacades community-belöningar. I utbyte mot dina bidrag till plattformen kan du tjäna MCADE varje gång du delar lite alfa, lägger upp en recension eller interagerar med communityn på andra konstruktiva sätt. Detta belönar inte bara spelare på alla nivåer, utan det uppmuntrar också användare att hjälpa varandra.

Flera intjäningsmöjligheter

Metacade ger tillbaka till communityn på mer än ett sätt. Förutom vanliga turneringar, tävlingar och prisdragningar kommer användare att kunna upptäcka många chanser att kunna arbeta med några av de största namnen i Web3. Detta är möjligt tack vare Metacades annonsplats för arbetsmöjlighet. Efter lanseringen nästa år kommer användare att kunna använda annonsplatsen för att hitta tillfälliga projekt, deltidsjobb och tillsvidareanställningar. De kan alltså arbeta med sin passion!

Finansierar de bästa metaverse- och Play-to-Earn-spelen

Vissa har utsett Metacade till marknadens bästa metaverse-krypto enbart på grund av dess Metagrant-programmet. Senare under 2023 kommer Metacade nämligen att ge ut sin första Metagrant. Detta är ett program som låter användare rikta finansiering till utvecklarna som bygger de bästa metaverse- och P2E-spelen. Användare röstar på konkurrerande idéer och den vinnande utvecklaren får finansiering för att kickstarta sin vision. Metacade är först bland marknadens metaverse-krypto med denna idé, och den kommer sannolikt att driva på antagandet av Metacades ytterligare.

En communityägd framtid

Metacade har som sagt planer på att bli en DAO. När utvecklingen av plattformen är klar kommer teamet att lämna över makten till communityns medlemmar. Valda ledare kommer sedan att ansvara för att genomföra de beslut som tas av Metacades community.

Metacade (MCADE) kan vara din bästa investering 2023

Det är uppenbart att Metacade har en utmärkt position för att dominera bland marknadens metaverse-krypto 2023. Med sin communitycentrerade inställning, flera innovativa Web3-kompatibla funktioner och en plats i två av de snabbast växande industrierna på planeten, metaverse och GameFi, kan MCADE generera grym avkastning i år.

Vissa analytiker har förutspått att priset kan nå hela $0,20 och ännu högre i slutet av detta år. Skulle dessa prognoser besannas betyder det att din avkastning kommer att vara så hög som 1 500 %, om du köper just nu till $0,012 USD. För att ge ytterligare perspektiv kan en investering på $1 000 som görs idag vara värd $15 000 lagom till 2024. Tiden att ta del av dessa möjligheter är dock knapp, så se till att ta en titt på Metacades pre-sale innan det är för sent!
Du kan delta MCADE:s pre-sale här.