De 7 bästa långsiktiga kryptoinvesteringarna

Av:
Feb 2, 2023
Listen
  • Björnmarknaden håller i sig under 2023 och möjliggör att köpa krypto till låga priser
  • Bitcoins nästa halvering i april sker 2024 och en tjurmarknad förväntas 2025
  • Att köpa kryptomynt nu kan innebära fenomenal avkastning på lång sikt

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Långsiktiga kryptoinvesteringar förlitar sig ofta på marknadscykler för att kunna dra till sig intresse för den bredare massan som vill köpa in sig på låga nivåer. Tjurmarknader, där värdena skjuter i höjden, övergår oundvikligen i björnmarknader, där värdena faller avsevärt. Det är under sämre marknadsförhållanden som de bästa långsiktiga kryptofynden kan hittas. Att tajma marknaden kan skapa stora möjligheter till fin avkastning när tjurmarknaden återvänder, ofta efter Bitcoins halvering (BTC).

Björnmarknaden håller i sig under början av 2023, men det innebär inte bara mörker – utan det finns då stor potential för långsiktiga investerare att göra vinster. I denna artikel går vi igenom de sju bästa långsiktiga kryptoinvesteringarna att köpa nu för att ha bäst förutsättningar för maximal avkastning under nästa tjurmarknad:

  • Metacade (MCADE)
  • Bitcoin (BTC)
  • XRP (XRP)
  • The Sandbox (SAND)
  • Axie Infinity (AXS)
  • Synaps (SYN)
  • Solana (SOL)

1. Metacade (MCADE) – GameFi-innovation med betydande långsiktig potential

Metacade är den första community-ägda blockkedjebaserade virtuella spelarkaden i metaverse. Av flera anledningar ser vi att det är den bästa långsiktiga kryptoinvesteringen, som potentiellt kan generera enorm avkastning. Plattformen syftar till att bli det främsta centrumet för Play-to-Earn-spel (P2E) i metaverse. Inte minst möjliggörs detta av generösa intäktsströmmar tillgängliga för användare – vilka kommer i formen av kryptobelöningar. Kort sagt syftar Metacade till att bygga den största communityn av spelentusiaster – oavsett nivå och erfarenhet. 

Även om Metacade i första hand är en P2E-plattform, finns det flera andra funktioner som användare kan dra nytta av. Dessa inkluderar Create2Earn, som belönar användare för sociala interaktioner med navet, samt Compete2Earn, genom vilken användare kan satsa sina MCADE-tokens och delta i tävlingar och prisdragningar. Dessutom kommer, från första kvartalet 2024 och framåt, det nya Work2Earn-programmet att finnas tillgängligt.

Nya utvecklare kommer också att dra stor nytta av Metacade precis lika mycket som spelare. Detta har sin grund i Metagrant-systemet som erbjuder möjligheten för utvecklare att få finansiering för att stödja skapandet av nya, exklusiva titlar. Ansökningar placeras i en pool och tävlar mot varandra, eftersom communityn röstar på de förslag som de tycker bäst om. De idéer som får flest röster får finansiellt stöd i form av krypto. Metagrants går live under tredje kvartalet 2023, och de första titlarna beräknas lanseras på de virtuella hyllorna 2024.

Varför ska man köpa MCADE?

Kryptovalutors pre-sales erbjuder investerare utmärkta möjligheter att stödja nya projekt i sina tidigaste skeden. De projekt med de mest lovande planerna skjuter regelbundet i höjden värdemässigt när de lanseras på börserna. Metacade håller helt klart på att följa denna trend.

Det kan sägas att MCADE erbjuder utmärkt inbyggt värde och trots lansering mitt under en björnmarknad har den fångat ett stort intresse bland investerargrupper. Efterfrågan kommer sannolikt att öka rejält när den finns allmänt tillgänglig att köpa. Kombinera detta med tjurmarknaden som snart bör vara här, och du förstår att tidiga investerare kommer att kunna göra enorma vinster under de kommande månaderna och åren. Tillsammans gör dessa aspekter MCADE till den bästa långsiktiga kryptoinvesteringen.

>>> Du kan delta i MCADE:s pre-sale här <<<

2. Bitcoin (BTC) – Den största kryptovalutan som präglar marknadens förväntningar

Kryptomarknaden är starkt kopplad till utvecklingen för Bitcoin, den största kryptovalutan som finns. Som en pionjär inom kryptovalutavärlden har Bitcoin cementerat sig som flaggbärare av värde på kryptomarknaden. För många investerare betraktas Bitcoin som en reservvaluta för kryptomarknaden, på samma sätt som USD har makt över globala aktiemarknader.

Detta innebär att då BTC:s värde sjunker, följer generellt sett alla andra kryptovalutor efter, vilket gör Bitcoins utveckling till en mätare mot vilken marknadsförhållandena kan förutspås. När Bitcoin blomstrar haussas krypto. Men, under prisfall, som 2022 och nu, 2023, har BTC:s björntrend påverkat hela marknaden.

Varför ska man köpa BTC?

Medan BTC har handlat på några av de lägsta nivåerna i flera år under rådande förhållanden på björnmarknaden, har historien visat att tjurmarknaderna vanligtvis följer hack i häl på Bitcoins halvering. Nästa halvering, där belöningen för brytning av Bitcoin halveras för att motverka inflation, sker i april 2024.

Dessutom är det god praxis för investerare att ha en balanserad kryptoportfölj med mer än ett mynt och vissa Bitcoin-reserver. Med det nuvarande låga björnmarknadspriset och den kommande halveringen, tyder prisprognoser för Bitcoin på att värdet på BTC kommer att skjuta i höjden igen 2025, vilket ger enorm avkastning för långsiktiga investerare.

3. XRP (XRP) – Den bästa långsiktiga kryptoinvesteringen i DeFi-lösningar

XRP, även känd som Ripple, är en digital tillgång med fokus på DeFi som stöder globala betalningar i realtid på ett bra sätt. Detta genom att underlätta finansiella överföringar effektivt och med extremt låga avgifter. En av plattformens främsta styrkor är alltså att dess transaktionsavgifter är upp till 60 % lägre än andra, traditionella finansiella organ.

Dess egen kryptovaluta XRP stöder Ripplenet, en av de bästa leverantörerna av transaktionslösningar för stora företag under det senaste decenniet. Den vilket minskar tiden det tar för banker att behandla internationella transaktioner. Dessutom stöder XRP XRP Ledger (XRPL), vilket är ett nytt decentraliserat blockkedjenätverk som stöder smarta kontrakt och decentraliserade appar (dApps).

Varför ska man köpa XRP?

Ripple genomgår för närvarande en långdragen rättegång mot US Securities and Exchange Commission (SEC). Vid en första anblick kan man därför tycka att det ser ut att vara ett märkligt val som en långsiktig kryptoinvestering. Däremot tror många experter att Ripple kommer att gå vinnande ur rättegången, vilket leder till att myntets värde nästan omedelbart kommer att kunna öka. 

Detta kan kombineras med Ripples långvariga relationer med flera globala finansinstitutioner, inklusive Bank of England och JP Morgan, för att förstår att XRP mycket väl kan vara en bra långsiktig kryptoinvestering.

4. The Sandbox (SAND) – GameFi-titel med enorm potential och stöd från kändisar

The Sandbox är en av de mest populära decentraliserade GameFi-plattformarna som låter användare köpa digitala fastigheter och utveckla dem inom flera olika användningsområden. Spelare som är bekanta med Minecraft och Roblox kommer att känna sig hemma i The Sandbox. Plattformens användargenererade innehåll (UGC) är dessutom bland det bästa av alla blockkedjebaserade spel.

Användare kan använda The Sandbox enkla och intuitiva plug-and-play-mekanik för att skapa sitt eget UGC. Användare kan skapa såväl enkla digitala tillgångar och karaktärer, som några av de mest uppslukande spelupplevelserna i metaverse.

The Sandbox har dragit nytta av stödet från några av de största namnen inom mode, entreprenörskap och popkultur, där Snoop Dogg, Paris Hilton, Adidas och Gucci återfinns bland dem som har köpt digital mark. För att visa upp plattformens förmåga har Warner Music skapat en virtuell nöjespark med musiktema, medan Tony Hawk har tillkännagett planer på att bygga en virtuell skatepark för användarna.

Varför ska man köpa SAND?

The Sandbox har positionerat sig som en central aktör inom den digitala fastighets- och GameFi-sektorn med sina tillgängliga UGC-verktyg som alla kan använda. Dessutom stärks plattformen av stödet från stora namn. Den digitala fastighetsbranschens prognostiserade intäkter fram till 2028 uppgår till $800 miljarder, och i The Sandbox finns mer än 165 000 enskilda tomter, vilket gör att plattformens livslängd ser stabil ut.

The Sandbox har påverkats negativt av förhållandena på björnmarknaden, men det nuvarande låga värdet på SAND, med ett pris på $0,4579, innebär samtidigt en utmärkt möjlighet att investera på lång sikt. 

5. Axie Infinity (AXS) – PVP-titel i metaverse som fortsätter att locka fans

Sky Studios flaggskepp metaverse-spel Axie Infinity är en utmärkt GameFi-titel som fans av Pokemon Go kommer att känna igen. Axie Infinity är ett blockkedjespel som på ett utmärkt sätt kombinerar P2E-kapacitet med de i det närmaste beroendeframkallande aspekterna av Pokemon Go.

Plattformens egen kryptovaluta AXS används för att köpa, sälja och byta karaktärer som kallas Axies. Dessa kan tränas, utrustas och utvecklas för att förbättra deras chanser att vinna strider mot andra spelares Axies. Vinster ger spelare belöningar som kan lösas in för ytterligare uppgradering av karaktärerna, såsom genom att deras stridsförmågor förbättras, alternativt så kan nya Axies köpas till ens samling. 

Varför ska man köpa AXS?

År 2023 kommer flera nya funktioner att rullas ut på Axie Infinitys plattform. Det innebär att de bästa Web3-teknikerna inkluderas och spelupplevelsen som helhet förbättras. Projektets skräddarsydda Ronin Bridge, en Ethereum-sidokedja, ger löfte om att spelet att fullt ut kan utnyttja kraften i Ethereums blockkedja.

AXS har varit ett etablerat mynt i flera år och har följaktligen påverkats av förhållandena på björnmarknaden som upplevdes 2022. Det nuvarande priset på $7,37 är betydligt lägre än myntets rekordnivå på $166, som uppnåddes under den senaste tjurtrenden 2021. Myntet kan mycket väl återgå till sina höga nivåer, vilket visar på den fina långsiktiga potentialen för investerare som köper AXS nu.

6. Synapse (SYN) – Meddelandeprotokoll över kedjor med utmärkta framtidsutsikter

Experter förutspår att interoperabilitet mellan blockkedjor kommer att utvecklas över tid, fram till en punkt där olika kedjor kan kommunicera fullt ut med varandra. Interoperabilitet är för närvarande möjligt, men det har inneboende säkerhetsrisker, vilket skapar kryphål för hackare.

Synapse är ett meddelandeprotokoll för flera kedjor som löser detta säkerhetsproblem. Detta genom att skapa en säker datadelningsmetod mellan blockkedjor, vilket möjliggör säkra smarta kontrakt. Ett av de många användningsfallen för Synapse är att hjälpa dApps att lanseras på flera blockkedjor med samma kod. Detta gör att SYN potentiellt kan bli en viktig aktör inom kryptovärlden under de närmaste åren.

Varför ska man köpa SYN?

Synapses stora användningsområde är tydligt, inte minst i takt med att fler och fler operatörer söker interoperabilitet över blockkedjor. Faktum är att blockkedjans framtid kommer att innebära ett helt sammanlänkat ekosystem av nätverk och dApps med billigare och snabbare transaktioner. Synapse har redan positionerat sig som en pionjär inom detta område.

SYN lanserades i slutet av 2021, precis efter toppen av det årets tjurmarknad, vilket betyder att det ännu inte har upplevt den fulla fördelen av dessa förhållanden. I kombination med den stora potentialen i Synapses tjänst under de kommande åren, finns det betydande möjligheter för SYN att vara en av de bästa långsiktiga kryptoinvesteringarna.

7. Solana (SOL) – Ethereums utmanare är nästa generations blockkedjealternativ

Då Solanas innovativa räckviddsbevis (PoS) och historikbevis (PoH) släpptes försågs plötsligt användare med ett billigt höghastighetsalternativ till Ethereums svårhanterliga arbetsbevis (PoW). Då blockkedjan släpptes gjorde den stort avtryck på marknaden. Solanas kopplingar till den kraschade kryptojätten FTX kan ha satt spår, men dessa band är mer eller mindre klippta nu, och fina förutsättningar för att förbli ett av de mest omfattande Web3-ekosystemen på marknaden finns.

Nätverket är hem för flera populära NFT-samlingar, dApps och andra plattformar, som har dragit nytta av Solanas marknadsledande, snabba transaktionsbehandling. Dessutom erbjuder Solana utmärkt energieffektivitet och hög kapacitet samtidigt som det erbjuder användarna fantastisk säkerhet och skalbarhet.

Varför ska man köpa SOL?

Priset på Solanas kryptovaluta SOL har sjunkit avsevärt från sitt högsta värde på $260, uppnått under höjden av tjurmarknaden 2021, till dess nuvarande värde på $17,29. Samtidigt som det är dystra siffror, visar det på myntets tillväxtpotential inför nästa tjurmarknad och, i kombination med planer 2023 att släppa en telefon som kan stödja dApps, kommer antalet Solana-användare bara att öka.

Prognoser pekar på att SOL kan slå sitt rekordpris under de kommande åren, vilket gör SOL till en av marknadens bästa långsiktiga kryptoinvesteringar.

Metacade: Den bästa långsiktiga kryptoinvesteringen med enorm avkastningspotential

MCADE:s pre-sale har varit något av en succé hittills, och har fått många investerare att tappa hakan sedan lanseringen av betafasen. Denna sålde slut på 3 veckor, vilket motsvarar investeringar på mer än $1.12m. Denna pre-sale har sedan dess tuffat på i rasande fart och överträffat alla förväntningar då svindlande $4.9m har samlats in. Det nuvarande priset i dess pre-sale på $0.013 är väldigt förmånligt, inte minst med tanke på att myntets pris planeras att gradvis öka när den närmar sig sin offentliga lansering.

Mycket talar för att MCADE:s pre-sale kommer att sälja slut snabbt, vilket gör att investerare som vill maximera den långsiktiga avkastningspotentialen hos Metacade bör agera nu. Kryptovalutans efterfrågan förväntas öka direkt när den lanseras på börser och den kommande tjurmarknaden gör att MCADE definitivt ser ut att vara den bästa långsiktiga kryptoinvesteringen för investerare att lägga till sina portföljer.

Du kan delta i MCADE:s pre-sale här.