Crypto-appen lanserar premiumtjänster för Pro och Pro+

Av:
Feb 21, 2023
Listen
  • Crypto-appen har lanserat nya Pro- och Pro+-versioner, som har nya oöverträffade verktyg
  • Lanseringen följer partnerskap med ledande kryptoindustridataleverantörer IntoTheBlock, TradingView och Mess
  • Medan Crypto-appen fortfarande har en gratisversion kostar de nya premiumversionerna Pro och Pro+

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Crypto-appen, en verktygsfokuserad mobilapp som erbjuder en allt-i-ett-lösning för kryptovalutahandlare, investerare och entusiaster, har samarbetat med ledande kryptointelligensplattformar för att lansera två premiumtjänster för marknaden.

De nya tjänsterna, enligt tillkännagivandet, är ett resultat av stora partnerskap mellan den ledande verktygsappen och industriledarna IntoTheBlock, TradingView och Messari.

Samarbetet med dessa företag gör det möjligt för appen att erbjuda oöverträffade verktyg och innehåll, och användare kan nu utnyttja dessa resurser för att fatta välgrundade handels- och investeringsbeslut, säger Crypto App-moderbolaget TrustSwap i ett pressmeddelande.

Crypto-appen avslöjar Pro/Pro+-versioner

Crypto-appen, med över 4,1 miljoner nedladdningar i Google Play och iOS App Store, erbjuder både gratis och betalda funktioner och vill lägga till sina klassens bästa premiumtjänster genom lanseringen av Pro och Pro+.

Medan appens portföljhanterare och varningsfunktioner i realtid är gratis att använda på sin Basic-nivå, är högre och maximala nivåer av funktionalitet för båda funktionerna upplåsta och nu tillgängliga i Pro- och Pro+-prenumerationstjänsterna.

Partnerskapet med kryptoforsknings-, intelligens- och marknadsdataleverantörer IntoTheBlock, TradingView och Messari innebär att appen nu inte bara erbjuder en verktygslåda som hjälper användare att övervaka investeringar och utöka sin kunskap om marknaden, utan också erbjuder högkvalitativ grundläggande och teknisk analysdata för att handla och investera med framgång i kryptorymden.

Om du till exempel prenumererar på Pro- och Pro+-tjänsterna låser du upp tillgång till funktioner som token-statistik, marknadsstatistik och avancerade diagram med tekniska indikatorer som Bollinger Bands, MACD och RSI. Och för att hjälpa handlare att ligga steget före nya möjligheter kommer Pro+-versionen att erbjuda tillgång till professionell forskning från ledaren för kryptointelligens Messari, med expertanalys och djupgående täckning av marknaden.

“Vi har samlat de mest välrenommerade intelligens- och datakällorna i rymden, och kombinerat det med vår egen interna innovation, för att leverera ett robust paket som erbjuder det varje kryptoentusiast, handlare och investerare letar efter: pålitlig information… och en edge, säger Niklas Jabs, chef för The Crypto App, i ett uttalande.

Crypto-appen erbjuder fortfarande en gratisversion

Enligt dagens tillkännagivande ersätter de nya Pro- och Pro+-versionerna appens äldre erbjudande av Pro.

Lanseringen innebär att kunder med tidigare livstidsåtkomst till den gamla Pro-tjänsten nu automatiskt kommer åt en ny Premium-nivå, som endast kommer att vara tillgänglig för denna grupp. Premium-medlemmarna kommer att njuta av alla tidigare betalda funktioner och nya utan extra kostnad, och kan även uppgradera till nya Pro och Pro+ när de vill.

Crypto-appen kommer fortfarande att erbjuda en gratis, annonsstödd Basic-version. Men när det gäller kostnaden för de nya premiumversionerna kommer Pro att kosta $8,99 per månad och Pro+-versionen kommer att kosta $14,99 per månad.

Användare kan kolla in appen genom att registrera sig för det veckolånga kostnadsfria testerbjudandet som är tillgängligt för både Pro och Pro+ genom att ladda ner appen antingen från Google Play Store på https://get.thecrypto.app/invezz-android eller från Apples iOS App Store på https://get.thecrypto.app/invezz-ios.