WOO Networks prisprognos förbättras när AltSignals ser en ny all-time high

Av:
Mar 22, 2023
Listen
  • Woo Networks prisprognos tyder på att tokenen skulle stiga med mindre än 100% 2023.
  • AltSignals ASI handlas till $0,012 under den pågående förköpet, och tokenen förväntas nå ny ATH.
  • ASI kan nå större höjder under de kommande månaderna tack vare dess användbarhet i handelsområdet.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Kryptovalutamarknaden har en utmärkt start på året. Priserna på de flesta kryptovalutor har förbättrats under de senaste månaderna, där Bitcoin nådde en topp på $28 400 tidigare i veckan, för första gången sedan juni 2022.

Nischspecifika mynt som WOO Network utelämnas inte, eftersom det har ökat med mer än 40% sedan årsskiftet. Den pågående positiva utvecklingen från marknaden har sett en period av stabilitet för mynt som WOO, eftersom det har handlats runt $0,20-regionen de senaste veckorna.

Å andra sidan har vi tokens som AltSignals som redan presterar bra i sin förköpsförsäljning och förväntas nå nya all-time highs innan årets slut.

WOO och AltSignals ASI-token är nischfokuserade tokens eftersom de tillhandahåller tjänster till handlare i kryptovalutautrymmet. Eftersom kryptomarknaden noterar ytterligare tillväxt skulle det vara intressant att titta på de två projekten och se vad resten av året har för dem.

Är AltSignals värt att köpa?

AltSignals är en plattform som erbjuder signaler för kryptovalutor, Binance-terminer och forex. Utöver det erbjuder plattformen även CFD och traditionella börssignaler.

AltSignals har funnits sedan 2017 så de har stått emot tidens tand. En av dess mest spännande funktioner är att den byggdes av handlare. Detta innebär att lösningen riktar sig mot handlarnas smärtpunkter och försöker lösa dem.

AltSignals implementerar för närvarande en AI-stack utformad för att dra fördel av maskininlärning, prediktiv modellering och naturlig språkbehandling (NLP) för att förbättra både volymen och noggrannheten hos de signaler som tillhandahålls. Detta kommer att kallas ActualizeAI.

ActualizeAI är inställd på att ge handlare en helt automatiserad och 24/7 handelsmöjlighet med hjälp av dessa avancerade teknologier för att öka noggrannheten, handelsposter, mer definierad riskhantering och tydligare sammanflöden.

ASI är den inhemska tokenen för AltSignals-plattformen, som driver olika aktiviteter inom ekosystemet. ASI-tokenen är designad för att fungera som en medlemsnyckel för AltSignals AI Ecosystem. Handlare skulle få tillgång till ekosystemet genom att hålla $ASI-tokens i sina egna plånböcker, vilket betyder att de har verklig nytta.

Att hålla ASI-tokens skulle också hjälpa AltSignals att skapa många exklusiva verktyg och insikter för AI-ekosystemet.

De tydliga och exakta målen som listas av AltSignals gör det till ett värdefullt projekt, särskilt för handlare inom kryptovaluta och traditionella finansmarknaders ekosystem.

AltSignals har hittills sålt mer än 36% av sina tokens före försäljning och har för avsikt att samla in ytterligare $300 000. Detta innebär att investerare fortfarande har möjlighet att dra fördel av ett lågt pris, även om kryptovalutamarknaden visar tidiga tecken på en tjurkörning så det är dags att agera nu. Om du vill lära dig mer om AltSignals förköp kan du besöka deras hemsida.

Är Woo Network värt att köpa?

Woo Network är ett unikt projekt inom kryptovalutaområdet. Nätverket förbinder handlare, börser, institutioner och DeFi-plattformar med demokratiserad tillgång till likviditet och handelsutförande till lägre eller noll kostnad.

WOO-token är ekosystemets inhemska token och används i nätverkets CeFi- och DeFi-produkter för insats- och avgiftsrabatter.

För närvarande erbjuder Woo Network ett brett utbud av produkter och tjänster som är användbara för privata investerare, institutionella investerare, centraliserad finans och decentraliserade finansenheter.

WOO X är dess huvudprodukt, och det är en handelsplattform utan avgift som ger professionella och institutionella handlare den bästa likviditeten och utförandet i klassen.

Trots den pågående björnmarknaden har Woo Network gjort några strategiska partnerskap. Tidigare i år utnyttjade Woo Network sitt VASP-registreringsgodkännande i Polen för att utöka sin närvaro i Europa. Projektet samarbetade även med Klaytn och KTG tidigare i år.

I likhet med AltSignals har Woo Network verkliga användningsfall och det är uppenbart att efterfrågan bara kommer att öka under de kommande åren, särskilt om det nuvarande momentumet på kryptomarknaden kan upprätthålla sig själv.

WOO-prisprognos 2023

WOO handlas för närvarande till $0,2054, en nedgång med mer än 90% från den högsta nivån på $2,48 som den uppnådde i november 2021. Utsikterna för tokenen har dock varit positiva efter den totala baisseartade utvecklingen 2022.

Den inhemska tokenen förväntas nå en topp på $0,299 i slutet av året, en blygsam avkastning på ungefär 60% 2023. På lång sikt förväntas WOO bryta $1-barriären till 2027.

AltSignals-prisprognos 2023

Den bredare kryptovalutamarknaden återhämtar sig för närvarande från fjolårets baisseartade resultat, och utsikterna i år för WOO och andra altcoins är positiva.

AltSignals förköpsförsäljning förväntas stänga snart, och då tokenen handlas till $0,012 nu är det rimligt att anta att det kan skjuta i höjden när den blir tillgänglig för allmänheten på en eller flera större börser. ASI kan se en ny all-time high innan årets slut.

Med förbättrade marknadsförhållanden kan ASI nå en rekordnivå på $0,50 före slutet av 2023.

Är AltSignals ett bättre köp än Woo?

Den bredare kryptovalutamarknaden har presterat bra hittills i år. Kombinera det med AltSignals lansering av ActualizeAI, och ASI-tokenen kan vara på väg mot en ny all-time high under de närmaste månaderna.

För investerare som vill dra fördel av marknadstillväxten och notera utmärkta vinster, kan ASI vara en av tokensen att överväga. ASI kan ge mycket bättre avkastning för investerare under de närmaste månaderna jämfört med WOO.

WOO förutspås röra sig med mindre än 50% mellan nu och slutet av året. Samtidigt är ASI fortfarande i försäljningsstadiet och handlas för $0,012. Tokenen kan stiga till $0,50 före årets slut, vilket ger investerare mer värde än WOO.