Ad

Solana (SOL) blir grön efter att sagan låstes upp för allmänheten

Av:
May 10, 2023
Listen
  • Vid presstillfället handlades Solana för 21,13 $, en ökning med 2,31% under de senaste 24 timmarna.
  • Solana har låst upp sin Saga-smartphone för allmänheten.
  • Saga-användare kan komma åt dApps utan att behöva interagera och signera transaktioner via webbläsare.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Priset på SOL-token har blivit grönt efter att ha fallit i tre dagar i rad. Även om Solana- priset fortfarande var 0,96 % ned under de senaste sju dagarna, verkar det bara vara en tidsfråga tills det återhämtar sig den senaste nedgången.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Dagens Solana-prisstegring är sannolikt en indikation på att altcoin har nått botten och att det är dags för tjurarna att ta kontroll, särskilt efter att Solana Mobile meddelade att dess Saga-smarttelefon nu är tillgänglig för allmänheten.

Solanas Saga smartphone

Copy link to section

Det är nästan ett år sedan Solana Labs först presenterade sitt flaggskepp web3-smartphone kallad Saga och ett Android-ramverk med öppen källkod för webb3-utveckling som heter Solana Mobile Stack (SMS). Solana lanserade testnätet för Saga-smarttelefonen i april i år.

Solana Mobile, armen till Solana Labs som ansvarar för utvecklingen av Saga-smarttelefonen måndagen den 8 maj 2023, meddelade att allmänheten nu kan beställa för Saga. Tillkännagivandet angav att smarttelefonen är redo att “sändas till USA, Kanada, EU, Storbritannien, Schweiz, Australien och Nya Zeeland.”

Uttalandet från Solana lyder vidare:

“När vi började utveckla Saga visste vi att vi behövde skapa en otrolig telefon som skulle stå emot alla andra enheter på marknaden. Och det är precis vad vi gjorde, och förde kraften i blockchain till fingertopparna över hela världen med snygg design och premiumkomponenter.”

Saga smartphone är mer än bara en smartphone. Telefonen har ett frövalv (en säker självvårdslösning som skyddar dina nycklar genom biometrisk autentisering och kryptering) för att förenkla användarnas web3-upplevelse. Användare kan också komma åt dApps direkt via Solana dApp Store utan att behöva använda webbläsare.

Dessutom kan Saga-ägare göra anspråk på en enhetsbunden icke-överförbar NFT som kallas Saga genesis-token när de ställer in enheten. Saga genesis-token kvalificerar ägaren för Saga-belöningar som låser upp exklusiva erbjudanden och innehåll från Solana Mobile och dApps listade i Solana dApp Store.

Solana pris förutsägelse

Copy link to section

Även om det fortfarande är tidigt att peka på en prisuppgång, är dagens prisuppgång som sammanfaller med tillkännagivandet att Saga är öppen för allmänheten att beställa en möjlig signal om att priset på Solana kan vara bunden till en långsiktig prisuppgång.

Om priset fortsätter på den hausseartade trenden kan Solana återta sitt 7 maj-pris på $22,71 innan veckans slut.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

dApps Solana Kryptovaluta