Metacade prisprognos när kinesisk stad avslöjar en statligt stödd Metaverse-plattform

Av:
May 25, 2023
Listen
  • Metacade-projektet har haft några betydande framgångar på kort tid.
  • Metaverses framgång beror på den ökande populariteten för gamefi och metaverse.
  • Den metaverse hypen har kommit ikapp Kina, staden Nanjing har lanserat en statsstödd metaverse-plattform.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg

Priset på MCADE, Metacades inhemska token, har kämpat sig under det slutliga förköpspriset under större delen av maj när projektet förbereder sig för spelutvecklingsfasen efter det tidigare partnerskapet med MetaStudio.

Vid presstillfället handlades MCADE för 0,02127 USD, en ökning med 1,11 % under de senaste 24 timmarna. Men även om tokenet hade registrerat några vinster, var det fortfarande några cent under det slutliga förköpspriset på $0,022. Ändå finns det utsikter att token är redo för betydande vinster tack vare populariteten för metaverse -projekt och deras inhemska tokens.

Kinesisk regeringsstödd Metaverse-plattform

Nyligen lanserade huvudstaden i Kinas östra Jiangsu-provins, Nanjing, China Metaverse Technology and Application Innovation Platform för att främja metaversutveckling och forskning över hela landet. Det är bland många andra metaversa utvecklingar som sker runt om i världen när gamefi-utrymmet rör sig mot metaversen.

Den kinesiska statsstödda plattformen leds av Nanjing University of Information Science and Technology (NUIST) och består av grundare från flera akademiska institutioner och metaversrelaterade företag över hela Kina.

Nanjing och andra kinesiska städer tävlar om att bli landets metaversa utvecklingsnav. Den nya plattformen kommer månader efter att Nanjing City avslöjade sin metaversstrategi som syftar till att skapa en blomstrande industri med över 19,13 miljarder dollar (135 miljarder yuan) i årliga intäkter i slutet av 2025.

Shanghai, en annan kinesisk stad, avslöjade nyligen sin första samling av 20 metaversa användningsfall, som täcker olika områden inklusive virtuella sjukvårdsdiagnoser och digitala rekreationer av stadens historiska arkitektoniska landmärken.

Vad är Metacade och hur har det gått hittills?

Metacade är en community-driven blockkedje-arkad som syftar till att erbjuda en stor samling av play-to-earn (P2E) arkadspel i en enda metaverse-plattform. De syftar också till att ge spelare omfattande möjligheter att tjäna kryptobelöningar i några av de mest beroendeframkallande blockkedje-spelupplevelserna.

Enligt Metacades team vill plattformen bli ett centralt nav för Web3-communityt som erbjuder flera unika intäktsmekaniker utöver spel, utformade för att gynna spelare, investerare och entreprenörer med MCADE-tokenen i hjärtat av ekosystemet.

En av de föreslagna intjäningsmekanikerna på Metacade är Create2Earn som syftar till att belöna innehållsskapare med MCADE-tokens för att de ger värde till plattformen, inklusive att publicera spelrecensioner, dela den senaste informationen om blockkedje-spel och interagera med andra användares inlägg i samhället nav.

Den 17 april var Metacades VD, Russell Bennett, värd för den första Metacade AMA som följdes av flera andra AMAs med den senaste AMA som ägde rum för sju dagar sedan, vilket gav inblick i Metacades planer för den närmaste framtiden.

Hittills anses Metacade allmänt vara en av de mest spännande kryptovalutainvesteringarna inom den växande GameFi-sektorn. Metacade-förköpet samlade in 16,35 miljoner dollar genom åtta steg.

Sedan förköpet slutfördes har MCADE lanserats på flera populära kryptovalutabörser, inklusive Uniswap, BitMart och MEXC Global. Som ett resultat av detta mer än fördubblades myntet i värde till den högsta någonsin på $0,04569 den 3 maj 2023.

Metacade-projektet befinner sig för närvarande i spelutvecklingsfasen och det har redan tecknat sitt första partnerskap med MetaStudio, en innovativ metaverse-utvecklingsfirma. MetaStudio-samarbetet är en game changer och syftar till att producera fräscha och spännande mobilspel på Metacade-arcaden.

MetaStudio, som nyligen tillkännagav ett partnerskap med Immutable för att förbättra spelindustrin Metaverse, förväntas tillföra en mängd erfarenhet och expertis efter att ha arbetat med olika spelprojekt och populära animerade franchises som How to Train Your Dragon, Kung Fu Panda och Shrek.

Kommer MCADE gå tillbaka över $0,045?

Även om investerare kan vara skeptiska till att MCADE gör några större prisrörelser, eftersom den har kämpat under större delen av maj, förväntas de kommande Russell Bennetts AMA:er stimulera spänningen bland kryptogemenskapen.

AMA:erna kommer att kasta mer ljus över projektets framtidsutsikter, vilket kommer att ge investerare en tydlig bild av vad de kan förvänta sig med Metacade-plattformen och dess inhemska token.

Förutom AMA:erna har MCADE-tokenen omfattande användbarhet på Metacade-plattformen som förväntas vara en stor hausseartad katalysator för att gynna den kortsiktiga prisåtgärden som möjligen kommer att se MCADE-tokenen över $0,045 i slutet av månaden.

Ad

Kom enkelt igång med krypto genom att följa kryptosignaler & diagram från den professionella handlaren Lisa N Edwards. Registrera dig idag för handel som är enkel att följa för massor av altcoins hos GSIC.