Flame animation

Hetaste nya
meme-myntet

Flame animation
Coin spinning animation

Potential till 100x

Shiba Memu Roll-out Logo KÖP NU

Metacade ökar inför lanseringen av huvudplattformen medan Kina boostar Web 3.0

Av:
May 30, 2023
Listen
  • Metacade har ökat med 8% när efterfrågan ökar före Metacade Lite
  • Kinas Web 3.0 whitepaper inger förtroende i branschen
  • MCADE kan stiga till den tidigare toppen när efterfrågan skjuter i höjden på engagemang för färdplanen

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Metacade (MCADE) börjar dyka upp efter att ha avtagit i maj. Efter att ha nått ett toppris på $0,045 tidigare, hade MCADE visat en solid hausseartad styrka som förväntades när tokenen noterades på börser. Ett prisfall till $0,016 gav investerare som hade missat den tidiga starten att ta sig in och få en ny hausseartad fart. Priset på MCADE är nu $0,024, en betydande vinst på 8% på 24 timmar. Det kommer före Metacade Lite-lanseringen, som väntas om tre dagar.

Kina för att stödja Web 3.0-innovation

Copy link to section

Kina är redo att anamma och stödja innovation inom Web 3.0-sektorn. Lokala rapporter tyder på att Peking avtäckte ett whitepaper som betonade Web 3.0-teknikens roll. Whitepapern betonade den oundvikliga framtiden för Web 3.0, med myndigheter som är angelägna om att stödja sektorn.

Kinas stöd för Web 3.0 är positivt för sektorn och nya innovationer som Metacade. Myndigheterna i det asiatiska landet inledde omfattande tillslag av sektorn 2021, med gruvarbetare som flydde till andra jurisdiktioner. Som en av de största ekonomierna kan de positiva rapporterna inleda optimism kring digitala tillgångar och stimulera innovation och spridning av befintliga Web 3.0-projekt.

Metacade, en community-arkad som förändrar Web 3.0-spellandskapet

Copy link to section

Tanken på att ha en gemenskapsägd spelhall kan ha kommit i huvudet på investerare i Web 3.0. Metacade omarbetade denna idé för att bygga en plattform som sedan dess har blivit populär bland Web 3.0-spelare, utvecklare och investerare.

  • Save

Metacade byggdes för att sammanföra en gemenskap med gemensamma intressen för att dela, ansluta och samarbeta virtuellt. De gör det samtidigt som de tjänar på en mängd olika sätt, inklusive att tävla i spel, ge feedback på projekt och arbeta med spelmöjligheter.

Arkadens ekonomi myntades för att skapa en blomstrande och självförsörjande Web 3.0-spelgemenskap. Investerare kan få finansiering för sina projekt genom Metagrants-fonden, medan utvecklare drar nytta av speltestfunktioner på plattformen. Användare kan också delta i turneringar för att tjäna MCADE-tokenen.

Metacade-plattformen innehåller också annonser, platsannonser och en startplatta som kommer att användas för att generera ytterligare intäkter för plattformen. Den är inriktad på att göra Metacade till en självförsörjande plattform, där många förväntar sig att det ska vara ingrediensen för dess framgång.

Metacade-prognos när huvudplattformen närmar sig lanseringen

Copy link to section

Metacade Lite-nedräkningen är på och det är bara 3 dagar kvar. I den senaste intervjun tog Russell Bennett, Metacades VD, tid att förklara Metacade Lite som den förväntade lanseringen av huvudplattformen. Lanseringen kommer att påskynda Metacades förmåga att nå sina milstolpar, inklusive att föra samman dess community.

Lanseringen av Metacade Lite är mycket efterlängtad, med tanke på att den inhemska tokenen har blivit populär, tack vare Uniswap-, BitMart- och MEXC Global-listningar. De senaste prisuppgångarna förklarar potentiellt entusiasmen. Men förväntas priset fortsätta högre?

Metacades förköp slutade på $0,020 i slutfasen. En stark efterfrågan på tokenen hjälpte den att mer än fördubblas till över $0,045. Tumregeln är att MCADE kommer att återta sin tidigare topp eftersom den låser upp mer efterfrågan på börser. Det skulle kunna göra det möjligt för priset att stiga 10 gånger som analytiker hade förutspått när tokenen var på förköp. Den kommande Metacade Lite kan vara katalysatorn för en prisuppgång eftersom den understryker projektets grundares engagemang för att uppnå de milstolpar som gjorde MCADE populär.

Bör du köpa MCADE före Metacade Lite?

Copy link to section

Det sägs att möjligheter knackar på en gång i livet, och Metacade kan vara en av dem. Tokenen har sett en ökad efterfrågan kring stora utvecklingar. Förköpet blev till stor del en succé eftersom tokenen snabbt sålde slut. Efterfrågan skjuter i höjden igen då tokenen listades på Uniswap. Med denna pristrenden kan det vara rätt tidpunkt att köpa MCADE, eftersom Metacade Lite kan inspirera till en ny hausseartad ökning.

  • Save

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

  • Save