Flame animation

Hetaste nya
meme-myntet

Flame animation
Coin spinning animation

Potential till 100x

Shiba Memu Roll-out Logo KÖP NU

AltSignals i fokus när AI hjälper Nvidia att gå med i triljondollarklubben

Av:
Jun 4, 2023
Listen
  • Nvidia Corp säger att AI-manin kommer att hjälpa de att rapportera rekordintäkter under andra kvartalet.
  • AI-boomen kan också vara en medvind för AltSignals och ASI-tokenen.
  • Kryptotokenen är för närvarande upp 25% jämfört med dess första förköpssteg.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Artificiell intelligens har varit på topp på finansmarknaderna ända sedan Nvidia Corporation gav ut en utomordentligt stark guidning för sitt nuvarande kvartal som Invezz tog upp här.

HP Inc har också gått med i AI-loppet

Copy link to section

Nvidia förväntar sig nu att “AI” kommer att pressa sina intäkter hela vägen upp till rekordhöga 11 miljarder dollar under andra kvartalet. Den utsikten toppade Streets uppskattningar med hela 4,0 miljarder dollar. Som svar såg halvledarbehemothen tillfälligt sitt börsvärde överstiga 1,0 biljoner dollar denna vecka.

Sedan kom HP Inc som rapporterade lägsta kvartalsintäkter sedan pandemins början som inte vägde in på aktiekursen eftersom ledningen bekräftade att de arbetade på en ny persondator som kan hantera AI-arbetsbelastningen lokalt (utan att vara beroende av cloud computing).

Artificiell intelligens hjälper oss att omdefiniera vad en PC är. Vi arbetar med nyckelprogramvaruleverantörer och kiselleverantörer för att omforma arkitekturen för en PC som kommer att kunna bearbeta AI-applikationer lokalt.

Nyligen ansåg också professor Jeremy Siegel från Wharton School vid University of Pennsylvania att artificiell intelligens inte var en bubbla ännu (läs mer) – vilket vill säga att det finns mer uppsida för denna högväxande delsektor inom teknik.

  • Save

Om så är fallet kommer projekt som AltSignals som är fokuserade på verkliga tillämpningar av artificiell intelligens sannolikt att gynnas framåt.

Vad du behöver veta om AltSignals

Copy link to section

AltSignals är ett kommande namn inom finansiell teknologi som syftar till att hjälpa människor att maximera avkastningen på sina aktier, valuta- eller kryptoinvesteringar.

Dess flaggskeppstjänst som företaget kallar AltAlgo bygger på en avancerad algoritm som informerar investerare om det lämpliga priset på en given tillgång till vilket de ska bygga en position och även det pris till vilket de ska lämna.

Vad som är ännu mer spännande för dem som är intresserade av artificiell intelligens är ActualizeAI – en ny handelsverktygssats som AltSignals är på väg att lansera snart. Du kan tänka på den här produkten som en uppgraderad version av AltAlgo eftersom den använder artificiell intelligens för att förbättra noggrannheten i signaler som den skickar ut till investerare.

De AI-baserade förbättringarna kommer sannolikt att bjuda in fler användare till desstjänster och därigenom stärka AltSignals inte bara som ett företag utan också som en investering.

AltSignals ASI-token är för närvarande i förköp

Copy link to section

Här är den bästa delen. AltSignals är inte bara ett verktyg du kan använda för att tjäna mer på aktier eller krypto. Det är faktiskt en investering i sig också.

ActualizeAI – dess kommande handelstjänst förstorad med artificiell intelligens kommer att använda en kryptotoken som företaget kallar ASI-token. Ägare av ASI-tokenen kommer att ha rätt att rösta om styrning precis som aktieägare.

ASI-tokenen kommer också att låsa upp åtkomst för dem till vad ActualizeAI har att erbjuda, inklusive en chans att delta i handelsturneringar och andra möjligheter att tjäna pengar. Viktigast av allt är att priset på denna kryptotoken, ungefär som alla andra tillgångar, kommer att baseras på utbud och efterfrågan.

Om efterfrågan stiger med tiden kommer priset på ASI-tokenen att röra sig i takt – och det är det som gör AltSignals till en investering. ASI-tokenen är för närvarande i förköp och kompenserar för en lämplig tidpunkt att investera tidigt och vänta på prisuppskattning.

En omfattande guide på AltSignals webbplats utvecklar hur man deltar i förköpet av kryptotokenen i tre enkla steg.

Kan ASI-tokenen nå 5 cent 2023?

Copy link to section

Som nämnts tidigare beror priset på ASI-tokenen till stor del på efterfrågan som verkar vara stark hittills med tanke på att den har samlat in nästan $0,9 miljoner i förköp.

I jämförelse med dess första förköpssteg har kryptotokenen redan hoppat 25% till $0,015. Enligt AltSignals kommer ASI-tokenen att vara värd $0,02274 i slutet av den pågående förköpet.

Optimismen är främst baserad på den storsäljande respons som den har fått från användare som talar för efterfrågan på dess handelstjänst som har en poäng på nära perfekta 4,9 hos Trust Pilot. AltSignals har byggt en community med mer än 52 000 handlare på Telegram. Dess VIP-grupp har nu också över 1 400 prenumeranter.

ASI-tokenen är ännu inte listat på större kryptobörser. Kom ihåg att dess kollegor, inklusive Floki och Pepe noterade en kraftig prisuppgång när de gick live på Binance. Det är därför tänkbart att AltSignals kommer att dra samma fördel när den börjar listas på kryptobörser.

Slutligen är det inte bara AI-boomen som förväntas bidra till att uppskatta priset på ASI-tokenen. Den bredare återhämtningen av kryptomarknaden kan också vara en medvind.

Med pågående emissioner när det gäller den federala skulden har förtroendet för den amerikanska dollarn som reservvaluta fått ett slag. Den senaste bankkrisen var ytterligare en chock för fiat-valutornas rykte i stort.

För det ändamålet har många börjat vända sig till alternativa tillgångar som kryptovalutor. Eftersom makrohändelserna fortsätter att driva investerare till krypto och bidra till marknadsåterhämtningen, kommer ASI-tokenen sannolikt också att gynnas.

Även om det fortfarande är för tidigt att förutsäga hur högt kryptotokenen kan gå, ser ett antal experter att den når 5 cent i slutet av 2023. Besök AltSignals förköpssida för mer information.

  • Save

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

  • Save