Flame animation

Hetaste nya
meme-myntet

Flame animation
Coin spinning animation

Potential till 100x

Shiba Memu Roll-out Logo KÖP NU

Chancer vs. DeeLance: Varför har nya och revolutionerande CHANCER-tokenen fördelen?

Av:
Jun 7, 2023
Listen
  • Chancer är en ny blockkedje-baserad P2P-plattform för sociala förutsägelser som ska omdefiniera spelbranschen.
  • DeeLance är också ett spännande blockkedje-baserat kryptovalutaprojekt.
  • CHANCER-förköpet är planerat att starta den 13 juni 2023.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

För kryptovaluta-investerare har 2023 haft lite av allt – en explosiv marknadsutveckling efter förra årets björnkaos, en som är färgad av negativa känslor katalyserad av regulatoriska motvindar. Det har också funnits en mängd intressanta och revolutionerande projekt som vill gå live, av vilka ett antal har sett ett ökande intresse för sina tokenförsäljningar.

Två av dessa störningsprojekt är DeeLance och Chancer. Här tittar vi på varför den senare kan vara den nya kryptotokenen att titta på för 2023.

Vad är Chancer?

Copy link to section

Chancer är ett nytt kryptovalutaprojekt som kommer att revolutionera inte bara vadslagningsbranschen utan en bredare fritids- och underhållningssektor via en unik och innovativ modell.

Som destination för alla sociala prediktiva marknader är Chancer redo att bli en mycket stor spelare inom spelområdet. Den som kommer att driva ekosystemet kommer att vara CHANCER, en verktygstoken som är nödvändig för att skapa förutsägelsemarknader och för utbetalningar.

  • Save

CHANCER erbjuder också möjligheten för innehavare att tjäna mer genom att bli nätverksvaliderare, genom ett Share2Earn-initiativ och via insats. När det gäller tokenomics kommer det att finnas 1,5 miljarder CHANCER-tokens, med 65% tillgängliga i Chancer-förköpet som är planerat att starta den 13 juni 2023.

Hur fungerar Chancer?

Copy link to section

Till skillnad från traditionella bookmakers och andra prediktiva marknader, erbjuder Chancer användarna chansen att skapa och anpassa sina egna P2P-spelmarknader. Den är byggd på blockkedjan och drar nytta av säkerheten och transparensen den erbjuder, och plattformen ger användare en chans att förverkliga målet “Ditt spel, dina regler, dina odds”.

Chancer tar därför bort den centraliserade egenskapen att vara ett “hus”, vilket innebär att vem som helst kan ta en förutsägelsehändelse, sätta oddsen och sedan ta sig an andra på satsningen.

Med plattformen har användare inte bara möjligheten att välja ett bettingevenemang och skapa en anpassad P2P-marknad, utan också utnyttja möjligheten för smarta kontrakt för att låta vänner och andra användare delta. De kan också delta i större ekosystemomfattande spel.

CHANCER-tokenen kommer att gå live på Binance Smart Chain-blockkedjan. Om du är intresserad av att lära dig mer om tokenen kan du besöka projektets webbplats eller titta på den här förklarande videon. Du kan också gå igenom deras whitepaper.

CHANCER prisprognos

Copy link to section

Som nämnts kommer Chancer-förköpet sannolikt att vara en fantastisk möjlighet för alla som vill köpa tokenen till lägre priser. Vid $0,021 i det sista förköpsskedet kan CHANCER explodera när den går live på en ledande DEX och stora CEX under Q3 2023.

Enligt Chancer-teamet inkluderar färdplanen även en BETA-plattformslansering under kvartalet och mainnet-släpp och vidareutveckling senare under året eller början av 2024. CHANCER-priset kan skjuta i höjden härifrån, med $0,5 och $1 viktiga kortsiktiga mål.

De som köper CHANCER nu kan komma att registrera större pappersvinster under de kommande månaderna och en tjurmarknadspump kan pressa tokenens värde ännu högre under andra halvan av 2024.

Vad är DeeLance?

Copy link to section

DeeLance är en decentraliserad anställningsplattform som syftar till att koppla samman världens frilansare med arbetsgivare från hela världen. Till skillnad från plattformar som Upwork och Freelancer, använder DeeLance blockkedjan för att erbjuda användare tillgång till större transparens, säkerhet och låga kostnader för både kunder och talangleverantörer.

DLANCE är det inbyggda verktyget för DeeLance-plattformen och kommer att vara nyckeln till att underlätta transaktioner över dess NFT-marknad och metaverse. Tokenen är för närvarande i förköp, med 30% av det totala utbudet på 1 miljard DLANCE tillgängligt för tidiga investerare.

DeeLance prisprognos

Copy link to section

Precis som Chancer planerar DeeLance att lista på en DEX och större CEX-plattformar när förköpet är slut. För närvarande säljs tokenen till $0,038 efter att ha hoppat 15% från $0,033 och är inställd på att stiga till $0,043 vid nästa förköpssteg.

Med tanke på intresset för frilansplattformen Web3 och dess inhemska token, kommer investerare sannolikt att se en betydande uppskattning av deras tillgångars värde när projektet lanseras under tredje kvartalet till ett noteringspris på $0,055. Härifrån kan vinsterna på 60% eller mer på nuvarande nivåer inkludera en hausseartad körning till de mycket önskade priserna över $0,1.

Vad gör CHANCER till en bättre investering idag?

Copy link to section

DeeLance är en ny blockkedje-baserad frilansande plattform som försöker lyfta centraliserade spelare som Upwork och Freelancer. Chancer, å andra sidan, erbjuder världens första peer-to-peer-marknadsplattform inom spelbranschen.

Medan båda projekten ser ut att vara redo att omdefiniera respektive sektorer, längtar den sociala prediktiva marknaden nästan efter sin första P2P-bettingplattform. Det betyder att Chancer är den spelväxlare och marknadsutsikterna för dess CHANCER tyder på att stora valar inte kommer att slösa bort tid på att snabbt sluka upp utbudet som träffar andrahandsmarknaden.

Med tanke på ovanstående scenario, tillåter förköpet återförsäljare att ösa på CHANCER till vad som kan vara en stor rabatt för tidiga köpare. Intresserad av Chancer? Läs mer här.

  • Save

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

  • Save