Flame animation

Hetaste nya
meme-myntet

Flame animation
Coin spinning animation

Potential till 100x

Shiba Memu Roll-out Logo KÖP NU

CoinNess och Ness LAB går samman för Web3-övergång

Av:
Jun 8, 2023
Listen
  • CoinNess, en sydkoreansk kryptoinformationskälla, tillkännagav ett strategiskt partnerskap med Ness LAB.
  • Partnerskapet syftar till att påskynda Web3-övergången av CoinNess-plattformen.
  • CoinNess och Ness LAB delar en vision för framtiden för blockchain-teknik.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

CoinNess, en Sydkorea-baserad informations- och resursplattform för kryptovaluta och blockchain, tillkännagav i ett pressmeddelande på torsdag ett strategiskt partnerskap med Web3-utvecklingsföretaget Ness LAB.

Ness LAB är ett blockkedjeforskningsföretag som anser att blockkedjeteknologi bör förändra sättet att komma åt information. CoinNess delar en liknande vision och hoppas kunna slå sig samman och “skapa ett mer rättvist och inkluderande ekosystem som gynnar användare över hela linjen”, enligt pressmeddelandet.

Web3-övergång av CoinNess-plattformen

Copy link to section

Det strategiska målet för partnerskapet kommer att fokusera på Web 3-övergången av CoinNess-plattformen. Genom att integrera blockchain-teknik med hjälp av Ness LAB, strävar CoinNess efter att förbättra transparensen och säkerheten för dess samhällsfunktioner. Detta samarbete kommer att resultera i en mer robust och engagerande upplevelse för användarna, vilket säkerställer en pålitlig miljö som kännetecknas av säkerhet, tillförlitlighet och effektivitet.

Strategiska partnerskap mellan framstående aktörer inom blockkedjan, kryptovaluta och investeringsområden är avgörande för att driva på användaradoption och onboarding. Avtalet mellan CoinNess och Ness LAB, med deras överlappande synergier, förväntas driva blockchainindustrin framåt, vilket underlättar snabba framsteg mot viktiga branschmilstolpar och mål.

  • Save

CoinNess är känt för att tillhandahålla personliga upplevelser till investerare, och erbjuder ett utbud av innehåll inklusive nyhetsuppdateringar, on-chain-data och interaktiva communityfunktioner. Genom att utnyttja CoinNess kan investerare anpassa sina kryptoupplevelser och fatta mer välgrundade beslut.

Å andra sidan är Ness LAB dedikerade till att utveckla banbrytande lösningar på de utmaningar som blockkedjeindustrin står inför, med fokus på transparens och decentralisering. Företaget ägnar sig också åt att “bygga ett decentraliserat, transparent och säkert ekosystem som möjliggör ett rättvist och effektivt utbyte av värde”, noterar pressmeddelandet.

  • Save

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

  • Save