Ad

Enjin (ENJ) utsikter som tekniska indikatorer stöder solida återhämtningar

Av:
Nov 15, 2023
Listen
  • Enjin har rasat sedan avslaget den 8 november till $0,3277.
  • Hausse indikatorer på kedjan tyder dock på massiva uppåtgående trender för alt.
  • Tjurar bör förhindra fall under $0,2367 för att stödja de förväntade prishöjningarna.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Enjin (ENJ) token har upprätthållit en baisseartad hållning sedan avslaget den 8 november vid hindret på $0,3277. Den handlades nedåt till $0,2829 vid presstillfället.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

ENJ 7D Chart on Coinmarketcap

Även om det begränsade tillgångens uppåtgående åtgärder, verkar saker ha förändrats, med indikatorer på kedjan som bekräftar ökande tjuraktivitet.

ENJ redo för återhämtning

Copy link to section

Enjin har tappat nästan 20 % sedan den stötte på det markerade motståndet. Altcoin dök samtidigt som den skrev ut en lägre låg och en lägre hög. Under tiden visar tekniska mätvärden att ENJ arbetar för en återhämtning. Relative Strength Index avviker från sin sydgående hållning, vilket indikerar förbättrade sentiment.

Ökad köpmomentum kan se ENJ återhämta sig till nivåer över $0,2841, vilket öppnar dörrarna för $0,3000. Ökad optimism kan se att token klättrar till $0,3277 för att samla likviditet på säljsidan över detta värdeområde.

Att rensa $0,3277 kan välkomna massiva ökningar för Enjin. Det skulle pressa krypton förbi $0,3400 innan en eventuell uppåtgående förlängning till $0,3661, vilket översätter till en 35% ökning från nuvarande priser.

Indikatorer på kedjan stödjer uppåtgående trender för ENJ

Copy link to section

Enjins tekniska indikatorer verkar stödja en hausseartad våg för altcoin. Till exempel har nya plånböcker som genomfört ENJ ökat stadigt. Det tyder på ett högt deltagande av marknadsaktörer. Ökat investerarförtroende stärker tillgångsantagandet samtidigt som det ger trovärdighet till Enjins hausseartade fall.

ENJ active daily addresses & network growth

Dessutom indikerar Enjins aktiva stabila insättningar ökat kassaflöde till dess ekosystem. Mätvärdet visar investerarnas intresse för att köpa ENJ. Ökad köpmomentum kommer sannolikt att katalysera ENJ:s värdeökning.

Samtidigt stiger utbudet som kontrolleras av ledande Enjin-adresser, vilket bekräftar efterfrågan och förbättrar marknadssentimentet. Det tyder också på potentiell ackumulering av valar, vilket visar en förstorad efterfrågan.

Ändå bör tjurar förhindra nedgångar under 0,2529 $ för att hålla uppsidans tes vid liv. Ett dopp under detta märke kommer att se ENJ sjunka till $0,2367 för att avbryta den hausseartade berättelsen. Enjin kan glida mot 0,2040-dollars lägsta nivåer – ett fall med 25 % från nuvarande priser.

Enjin-entusiaster bör också spåra den breda marknadsutvecklingen för att bestämma potentiell riktning för tokens pris.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Enjin Krypto Plånböck Optimism Kryptovaluta