Ad

Stratis kommer att meddela om STRAX token swap

Av:
Nov 24, 2023
Listen
  • Stratis sa att de kommer att tillkännage mer information om STRAX till StratisEVM token swap idag, den 24 november.
  • STRAX till ny STRAT-token kommer att bytas ut i förhållandet 1:10.
  • Priset på STRAX steg efter nyheterna och nådde toppnivåer på 1,22 $ tidigt på fredagen.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Stratis, en företagsklass lager-1 blockchain-plattform, kommer idag, den 24 november, att göra ett tillkännagivande med mer information om sin planerade lansering av en Ethereum-baserad StratisEVM och token swap från STRAX till STRAT.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Plattformen avslöjade planerna via sitt X-konto, och detta kommer lite mer än en månad sedan den delade detaljer om att bygga den nya blockkedjan. STRAX steg efter torsdagens inlägg och handlades till toppar på $1,22 för sin högsta nivå sedan juni 2022.

STRAX/USD ökade med 15 % under de senaste 24 timmarna i skrivande stund.

Varför StratisEVM?

Copy link to section

Stratis lanserades 2016 och erbjuder en blockkedjeplattform där företag och organisationer kan testa och distribuera privata blockkedjor.

Medan Stratis (STRAX) utnyttjade Microsofts.NET Core Framework för att erbjuda marknadens första tillgång till smarta kontraktsexekverings- och skalningslösningar bland andra tjänster, innebär den snabbrörliga kryptovärlden att en förändring behövdes för att möta utmaningar.

Följaktligen är självsuverän identitet, NFT-marknadsplats, försörjningskedja och initial hantering av mynterbjudande/säkerhetstoken (ICO/STO) lösningar som lyfter fram utmaningar med interoperabilitet och verktygstillgänglighet.

Stratis sa i ett pressmeddelande den 6 oktober att man påbörjade en ny resa med StratisEVM, en interoperabel web3-färdig blockchain-plattform på Ethereum. På torsdagen noterade det att det skulle släppa detaljer om STRAX till StratisEVM token swap.

Byte av token för “Split lager”.

Copy link to section

StratisEVM kommer att drivas av $STRAT som bastoken för ett Ethereum-baserat proof-of-stake (PoS) ekosystem.

Förutom de markerade användningsfallen är den nya kedjan optimerad för andra lösningar, inklusive spel och DeFi, sa teamet i blogginlägget. Den nuvarande Stratis-tokenen STRAX kommer därför att bytas ut via en aktiesplit i förhållandet 1:10 – det är 1 STRAX för 10 STRAT.

Teamet förväntar sig att inflationstakten förblir oförändrad, medan en procentandel av varje blockbelöning kommer att gå till plattformens masternode-operatörsbelöningspool.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals™ idag.

0/10
Learn more
Ethereum Blockchain Kryptovaluta