Ad

Axelar (AXL) pris upp 55 % idag – här är anledningen

Dec 7, 2023
Listen
  • AXL crypto målade sitt dagliga prisdiagram grönt efter ett hopp på över 55%.
  • Altcoint ledde de bästa vinnarna under de senaste 24 timmarna.
  • Utvecklingen av börsens Upbit-notering Axelar förstärkte den hausseartade vågen.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Det digitala myntet Axelar (AXL) gick paraboliskt under de senaste 24 timmarna och ökade med mer än 55 % för att sväva på 0,9483 USD vid presstillfället. Det överglänste till och med Bitcoin på det dagliga diagrammet. BTC steg 0,88% föregående dag för att handlas till $43 962.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Medan den breda marknadsoptimismen bidrog till AXLs prisstegring, fick nyheterna om Upbit att notera AXL/BTC-par att alt överträffade. Den Sydkorea-baserade börsen avslöjade att den kommer att lista token för att utöka sitt kryptoutbud.

Upbit listar AXL

Copy link to section

Börsen uppgav att användare kunde börja sätta in Axelar-mynt, och tillade att den första fasen av att introducera alt till Bitcoin Market kommer att ha några regler för att öka säkerheten. Till exempel kommer Upbit att begränsa köpordrar under de första fem minuterna och begränsa säljorder beroende på den senaste dagens stängningskurs.

Dessutom råder börsen handlare att överväga investeringsrisker innan de handlar med någon kryptovaluta, inklusive AXL. Digitala mynt är fortfarande sårbara för kraftiga prisrörelser. Till exempel kan kryptor bevittna vilda fluktuationer på grund av regulatoriska förändringar och teoretisk efterfrågan.

Samtidigt visade Upbit sitt engagemang för att säkerställa en säker miljö för investerare. Börsen betonade att användare bör undersöka massiva medelsrörelser från okända källor.

Att integrera Axelar understryker Upbits engagemang för att erbjuda sina användare diversifierade möjligheter i den ständigt föränderliga kryptovalutaindustrin.

Förstår Axelar

Copy link to section

Axelar är ett decentraliserat nätverk för att underlätta kommunikation mellan olika blockkedjor. Samtidigt spelar det inhemska myntet AXL avgörande roller inom ekosystemet, inklusive deltagande i styrning, täcker transaktionsavgifter och låter aktörer bli validerare.

Upbit tillåter användare att få tillgång till en decentraliserad lösning som säkerställer sömlösa förfrågningar mellan olika blockkedjor genom att lista AXL.

AXL kommer sannolikt att förlänga sina uppgångar långt över $1-strecket innan eventuella retracements. Samtidigt kommer fortsatt hausseartadhet på den breda marknaden att driva alt till nya höjder.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals™ idag.

0/10
Learn more
Blockchain Kryptovaluta