Ad

Vad händer med priset på Nervos Network (CKB)?

Av:
Feb 15, 2024
Listen
  • Nervos Network har ökat kraftigt de senaste dagarna.
  • Utvecklarna lanserade RGB++ eftersom det omfattar Bitcoin-tekniken.
  • Rallyt ägde rum när Bitcoin Bull Run tog fart.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Nervos Networks (CKB) pris har gått vertikalt de senaste dagarna. Det har iscensatt ett starkt paraboliskt drag, stigit under de senaste fyra dagarna i rad, från ett lägsta värde på 0,0047 USD till det högsta på 0,014 USD, vilket betyder att det har stigit med över 200 % under denna period. Denna ökning har fört sitt totala börsvärde till över 632 miljoner dollar.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Varför skjuter CKB-token i höjden?

Copy link to section

Nervos Network-tokenpriset har gått paraboliskt den här veckan när det gick med andra digitala mynt i en stark bullrun. Bitcoin har självt hoppat till över 52 000 $, vilket ger det ett börsvärde på mer än 1 biljon $. Det går med i en speciell klubb av de sju andra globala företagen som har en värdering på 1 biljon dollar.

Nätverket hoppade när utvecklarna omfamnade Bitcoin-ekosystemet. De lanserade ett protokoll som går längre än andra Bitcoin lager 2-nätverk som Stacks. Målet är att skapa en plattform som samverkar med Bitcoin.

Detta är ett anmärkningsvärt steg eftersom det finns en stark efterfrågan på nätverk som försöker påskynda användningen av Bitcoins teknologi. Till exempel har Stacks sett sitt börsvärde stiga till över 4 miljarder dollar under de senaste månaderna.

På samma sätt har Internet Computer, som introducerade en Bitcoin-tvilling känd som ckBTC, vuxit till att bli den 16:e största kryptovalutan i världen med ett börsvärde på över 6 miljarder dollar.

Vidare har Bitcoin Ordinals blivit den mest framgångsrika NFT-samlingen under de senaste månaderna. Den totala försäljningen har legat kvar på en förhöjd nivå även om oron för branschen kvarstår.

Nervos Networks idé för RGB++ är att det använder Bitcoin Layer 2 som en RGB-klient. Den innehåller engångsförseglingar och valideringstekniker på klientsidan för att hantera tillståndsändringar och transaktionsverifiering. På den här raden mappar den Bitcoin UTXO på Nervos CKB-celler i en process som säkerställer korrektheten av tillståndsberäkningen. Denna process hjälper också till att säkerställa giltigheten av ägarförändringar.

Nervos Network prisprognos

Copy link to section
Nervos Network price

Om vi vänder oss till det dagliga diagrammet ser vi att CKB-priset har stigit hårt den här veckan, vilket gör det till den bäst presterande kryptovalutan på marknaden. Längs vägen har tokenen stigit över nyckelmotståndsnivån på $0,0047, vilket var den tidigare högsta punkten i år. Det har också hållit sig över 50-dagars glidande medelvärde.

Vidare har tokenen blivit mycket överköpt, eftersom Relative Strength Index (RSI) närmar sig den extrema överköpta punkten vid 100. Den Stokastiska Oscillatorn har också hoppat till nästan 100. Därför misstänker jag att Nervos-tokenen kommer att dra sig tillbaka och testa om psykologisk nivå på $0,010. Om detta händer kommer token sedan att återuppta sitt hausseartade rally.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals idag.

Learn more
Bitcoin Kryptovaluta