Ad

Binance kommer avsluta stödet för några leveraged tokens medan Pullix förköp samlar in $6,9 miljoner

Feb 19, 2024
Listen
  • Pullix kombinerar funktionerna i CEX och DEX.
  • Över 6,9 miljoner dollar i PLX har köpts i förköp.
  • Tokenen har tippats att stiga 100x.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

En ny era av kryptobörser har börjat. Pullix (PLX), en hybridbörs, har snabbt fått intresse, eftersom investerare köper tokens för 6,9 miljoner dollar. Detta kommer även när Binance tillkännager slutet på stödet för några av sina leveraged tokens. Omvänt driver frågor på centraliserade och decentraliserade börser efterfrågan på Pullix. Analytiker tipsar om tokenen för en potentiell 100x vinst.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Binance kommer ta bort vissa leveraged tokens

Copy link to section

Kryptobörsen Binance har meddelat att de kommer att upphöra med stödet för vissa hävstångsbaserade tokens. Stöd för hävstångstokens kopplade till Bitcoin, Ether och BNB kommer att upphöra den 3 april. Tillkännagivandet kommer efter att börsen avslutade stödet för hävstångstokens kopplade till Tether. De berörda tokensen är BTCUP och BTCDOWN, ETHUP och ETHDOWN, och BNBUP och BNBDOWN.

Handels- och prenumerationstjänster för de tre tokenparen med hävstång avslutas den 28 februari kl. 06:00 UTC. Användare kan inte lägga handelsorder på och efter det angivna datumet. Kryptobörsen uppmanade användarna att handla de belånade tokens till andra tillgångar innan deadline.

Binance kommer gradvis att avnotera och upphöra med inlösen av de hävstångade tokens från 1 april till 3 april. Användare kan lösa in sina tokens före avnoteringsdatumet. Om inte, konverterar börsen automatiskt tokensen till USDC till det befintliga värdet på avnoteringsdatumet.

Binance säger att draget är en del av börsens regelbundna recensioner för att fokusera på produkter som erbjuder användarna mest värde. Detta kommer eftersom investerare förblir hoppfulla om alternativa börser, eftersom centraliserade plattformar är under press. Tidigare i år tvingades Binance att betala 4,3 miljarder dollar för brott mot penningtvätt i USA. Erfarenheterna banar väg för följsamma börser, där Pullix fyller luckan.

Pullix: Ett kryptoförköp som välkomnar den första hybridbörsen

Copy link to section

Pullix är en kryptobörs som kombinerar funktionerna hos centraliserade och decentraliserade plattformar. Å ena sidan ger Pullix investerare kontroll över sina egna privata nycklar. Detta är till skillnad från centraliserade börser där användare anförtror plattformarna sina säkerhetsnycklar. Funktionen ökar säkerhetsskyddet för användarnas pengar i händelse av börsmissbruk.

På samma sätt utnyttjar Pullix institutionell likviditet och övervinner ett vanligt problem på decentraliserade börser. Börsen arbetar med tier-1-banker, vilket ger djup likviditet för sömlös handel. Likviditeten tillåter användare att handla olika globala tillgångar utan ansträngning för maximala vinster.

Dessutom erbjuder Pullix en sömlös process för att skapa konton, som överstiger en stor utmaning med CEX:er. Användare behöver bara en e-postadress för att öppna ett konto och få tillgång till flera tillgångar på plattformen.

Hur attraktiv är Pullix (PLX)?

Copy link to section

Pullix erbjuder attraktiva intjäningsmöjligheter, vilket gör det till en attraktiv plattform än sina föregångare. En är tillgång till flera globala tillgångar, såsom handel med valutapar, aktier och råvaror. Detta innebär att investerare kan diversifiera sina investeringar för att tjäna mer.

Pullix-användare kan också dra nytta av plattformens copy trading-funktion för att öka lönsamheten. Det är här användarna kopierar erfarna handlare när de lär sig. Andra vinstprodukter på Pullix inkluderar avkastningsgårdar, likviditetsförsörjning och insats.

Pullix är också designad för att vara en lågkostnadsplattform, vilket ökar investerarnas intäkter. Plattformen tar ut noll provision på affärer och snäva spreadar, vilket håller användarnas kostnader låga. Pullix upprätthåller också en orderbok utanför kedjan, vilket gör det möjligt för användare att utföra beställningar direkt.

Attraktionskraften hos PLX härrör från de överlägsna egenskaperna som Pullix-plattformen erbjuder. PLX-efterfrågan kommer att låsas upp när investerare flyttar uppmärksamheten från CEX- och DEX-plattformarna. Följaktligen tror analytiker att tokenen kan stiga med 100x när användningsfallet utvecklas.

Bör du köpa Pullix i förköpet?

Copy link to section

Pullix är några dagar från slutet av förköpet. Investerare har en chans att äga en token som kan återvända upp till 100x efter notering. Efter att ha samlat in nästan 7 miljoner dollar just nu, är Pullix inställd på att explodera när den väl är listad. Detta härrör från den höga spekulationen och användningen av plattformen.

Följaktligen är att köpa tokenen i förköp en möjlighet att förvärva tokens innan prisuppgången. Investerare kan köpa tokenen under förköp på den officiella webbplatsen.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals idag.

Learn more
Kryptovaluta Världen