Ad

Bitcoin Dogs arrangerar ett hett förköp då en ovanlig BTC-korrelation framhävs 2024

Feb 19, 2024
Listen
  • Bitcoin Dogs har samlat in över 1,96 miljoner dollar i förköp på 4 dagar.
  • BTC har upprätthållit en positiv korrelation med dollarn 2024.
  • Bitcoin Dogs har en högre potential än BTC, även om båda är attraktiva.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Den första ICO någonsin på Bitcoin blockchain är här. Bitcoin Dogs ($0DOG) lanserades för 4 dagar sedan och välkomnar en ny era av BRC-20-tokens om det kommer att dyka upp fler. Investerare tog omedelbart chanser och köpte över 1,967 miljoner dollar av tokens. Det blir inte bättre än så här för $0DOG, vars pris förväntas efterlikna dess förälder, Bitcoin. Samtidigt har Bitcoin trotsat en allmänt hållen tes om dess negativa korrelation med dollarindex. Är detta en föregångare till ytterligare styrkor 2024?

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Bitcoin Dogs förköp – utnyttjar BTC-nätverk och Web 3.0

Copy link to section

Bitcoin Dogs håller på att formas till att bli en av 2024 års bästa förköpstokens. Tokenen har skapat en frenesi sedan lanseringen den 14 februari när investerare skyndar sig att äga en bit. Analytiker tror att Bitcoin Dogs relation med Bitcoin-nätverket skiljer det från andra ICO:er.

Som den första BRC-20-tokenen förväntas Bitcoin Dogs dra nytta av det pålitliga BTC-nätverket. Positivt momentum i Bitcoin förväntas gynna Bitcoin Dogs, vilket ökar priset. Eftersom BTC upprätthåller en uppåtgående bana och det kommande halveringsevenemanget, kan Bitcoin Dogs dra stor nytta av det.

Men till skillnad från BTC har Bitcoin Dogs kompletterande användningsområden i Web 3.0. Detta inkluderar den begynnande non-fungible sektorn (NFT), som förväntas göra en stark comeback 2024. Projektet välkomnar också ett spel under tredje kvartalet, vilket cementerar dess status i de spännande blockkedjesektorerna. Andra verktyg som utnyttjas i detta revolutionerande projekt är metavers- och insatsområdena.

Bitcoin trotsar korrelationen med den amerikanska dollarn

Copy link to section

Tillbaka till där allt började – Bitcoin och Bitcoin blockchain. BTC är världens största kryptovaluta, och alla speciella omständigheter kommer att locka till granskning. Eftersom BTC-priset fortsätter att möta, om inte överträffa, förväntningarna, ifrågasätts dess korrelation till dollarn.

Bitcoin har rört sig omvänt till dollarn historiskt, och stärkts när den senare försvagas och vice versa. Det förhållandet trotsas i år eftersom Bitcoin och dollarn rör sig på liknande sätt. Detta har tolkats som ett ökat institutionellt inflöde till världens ledande kryptovaluta.

Tidigare har en stark dollar förknippats med en lågriskaptit. Detta leder till mindre inflöden till Bitcoin och andra riskfyllda investeringar. Godkännandena av spot Bitcoin ETF:er ses driva detta institutionella inflöde till Bitcoin. Spekulationer om pris på grund av den kommande halveringen får också vikt. Korrelationen ger förväntningar på att Bitcoin-priset kan skjuta i höjden även i händelse av att dollarn försvagas.

Bitcoin Dogs vs. BTC: vilken är en bättre kryptovaluta 2024?

Copy link to section

Det råder ingen tvekan om att Bitcoin Dogs och Bitcoin är valet för de bästa kryptovalutorna 2024. För Bitcoin är det markerade institutionella inflödet en hausseartad katalysator för priset. Tillsammans med BTC:s arv och den kommande halveringen kan Bitcoin överträffa förväntningarna 2024.

Bitcoin Dogs har ännu inte testat vattnet eftersom den fortfarande är i förköpet. Bortsett från att åka på det hausseartade momentumet har Bitcoin Dogs ett positivt sentiment. Detta härrör från dess status som den första BRC-20-token, vilket gör den till en potentiell hausseartad tillgång efter notering.

Men det handlar också om vilken kryptovaluta som har en större potential. Genom att flytta fokus till detta perspektiv vinner Bitcoin Dogs. Även om Bitcoin kan göra tvåsiffriga vinster i år, kan Bitcoin Dogs göra anspråk på så mycket som en 50x vinst. Det spekulativa värdet är högt, med Bitcoin Dogs som härmar tokens som har återvänt med betydande marginaler.

Hur attraktiv är Bitcoin Dogs i förköpet?

Copy link to section

Bitcoin Dogs förköp är en möjlighet att köpa attraktivt prissatta tokens före notering. Verklig efterfrågan låses upp efter notering, vilket får priset att skjuta i höjden. Som sådan maximerar investerare som köper under förköp den initiala vinsten efter noteringen. Tidiga köpare drar också nytta av en ökning av Bitcoin Dogs-priset, eftersom dess värde stiger vid varje förköpssteg.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals™ idag.

0/10
Learn more
Alternativa Investeringar Kryptovaluta