Ad

Bitbot vs Bonkbot: vilken är en bättre investering för 2024?

Feb 28, 2024
Listen
  • En jämförelse av Bitbot och Bonkbot som potentiell investering.
  • Bitbots pågående förköp har redan samlat in nästan 0,8 miljoner dollar.
  • Medvind som kan leverera prisuppskattning till Bitbot-tokenen.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Kryptomarknaden har gjort det exceptionellt bra sedan början av detta år med ledaren Bitcoin som redan är på väg att nå $60 000-nivån.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Men ett gäng kryptotjurar förutser ytterligare uppsida under de kommande månaderna på grund av flera kortsiktiga medvindar för kryptovalutor inklusive Bitbot och Bonkbot.

Medvind som kan hjälpa kryptovalutor 2024

Copy link to section

Dessa inkluderar först och främst de nyligen godkända Spot Bitcoin ETF:erna som fortsätter att driva in institutionellt kapital till kryptomarknaden – och en liknande Ethereum-denominerad börshandlad fond förväntas också snart.

Utöver det kommer den amerikanska centralbanken sannolikt att tillkännage sin första räntesänkning i juni; vilket sannolikt skulle vara betydande med tanke på riskfyllda tillgångar tenderar att få draghjälp när centralbanken går till lägre räntor.

Slutligen är det totala utbudet av Bitcoin planerat att halveras i april eller maj 2024. Historiskt sett ger halveringshändelsen ett betydande lyft till BTC och, i förlängningen, även resten av kryptoutrymmet som i år inkluderar Bitbot och Bonkbot.

Låt oss dyka djupare in i de två och se vilken som är mest lukrativ för investeringar 2024.

Hur är Bitbot och Bonkbot olika?

Copy link to section

Både Bitbot och Bonkbot är Telegram-handelsbots som syftar till att hjälpa investerare att maximera sina vinster från finansmarknaderna inklusive kryptovalutor 2024.

Men det finns en grundläggande skillnad mellan de två som gör en av dem mer spännande än den andra.

Till skillnad från Bitbot är Bonkbot en förvaringshandelsbot, vilket i huvudsak innebär att användare måste lita på plattformen med sina kryptovalutor eller digitala tillgångar i stort om de väljer Bonkbot. Det gör Bonkbot relativt mindre säker än sin jämlika Bitbot.

Faktum är att det har förekommit rapporter om försenade transaktioner på Reddit. Vissa användare anklagade till och med Bonkbot för att ha tagit bort deras pengar helt och hållet.

Vad sådana frågor motiverar är “försiktighet” – och det är vad marknadsexperter rekommenderar för dem som är intresserade av att investera i Bonkbot. Även om de fortfarande ser “blygsam” uppsida i den där Telegram-handelsboten 2024, förväntar de sig att dess potential något kommer att överskuggas av de relaterade riskerna.

Bitbot har ett tillvägagångssätt för säkerheten först

Copy link to section

Som nämnts tidigare ser Bitbot ut som en attraktiv investering för 2024 främst för att det är en handelsbot utan förvaring.

Dess engagemang för säkerhet gör att du kan behålla full kontroll över dina tillgångar – ett tillvägagångssätt som verkar passa bra hos investerare med tanke på att dess pågående förköp redan har samlat in nästan $0,8 miljoner på några veckor.

Observera att stark efterfrågan vanligtvis signalerar framtida potential för en given investering och Bitbot markerar tydligen den rutan på ett bekvämt sätt.

Den inhemska Bitbot-tokenen kostar för närvarande endast $0,0116 vilket betyder att du inte behöver lägga mycket av ditt kapital på nätet för att säkra en betydande position i denna Telegram-handelsbot heller. Dessutom kommer den troligen att listas på en anmärkningsvärd kryptobörs efter förköpet, vilket kan resultera i ytterligare prisuppskattning som du skulle kunna dra nytta av om du investerade i den idag.

Det är också värt att nämna här, att hålla Bitbot-mynt ger dig tillgång till ett gäng exklusiva funktioner också. Dessa inkluderar ädelstensskanner, kopieringshandel och behörighet att dra nytta av plattformens intäktsdelning och hänvisningsprogram.

Intresserad av att ta reda på mer om Bitbot och dess inhemska kryptotoken? Klicka här för att besöka projektets hemsida.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals idag.

Learn more
USA Kryptovaluta Nordamerika Världen