Bitget Wallet rullar ut BWB-poäng airdrop, vilket stärker samarbetet med Ethena

Av:
Apr 19, 2024
Listen

Victoria, Seychellerna, 19 april 2024, Chainwire Bitget Wallet, en av de största Web3-plånböckerna i Asien och erkänd globalt, har samarbetat med Ethena, ett Ethereum-baserat syntetiskt dollarprotokoll. Efter detta samarbete kommer användare som har satt in minst 100 USDT under de senaste tre månaderna på Ethena att få BWB-poäng airdrop. I framtiden kommer BWB-poängen att aktiveras för omvandling till BWB-tokens efter att airdrop-kampanjen avslutats. Ethena meddelade också att användare som låser sitt USDe stablecoin i minst 7 dagar på Bitget Wallet skulle vara berättigade till en 20% belöningshöjning. Detta samarbete tillåter användare att engagera sig med Ethena via Bitget Wallets webbläsartillägg och mobilapplikation, vilket gör det enklare att hantera tokentransaktioner, växla USDe, engagera sig i insatser och gå med i Pendle-kampanjen. Användare kan också sätta in ENA-tokens i Pendle för att antingen tjäna poäng eller säkra fördelaktiga fasta priser. Ethena är nu tillgängligt via Bitget Wallets DApp-webbläsare på mobilen, vilket effektiviserar användarinteraktionen. Bitget Wallet har nyligen också lanserat BWB Ecosystem Partner Program för att främja deltagande inom DeFi-området och främja tillväxten av samarbetsprojekt. Detta initiativ förenar mer än 70 blockkedjor och projekt, inklusive Ethena, och belönar aktiva användare med BWB-poäng. BWB-tokenet kommer att starta sitt Token Generation Event (TGE) och Initial Exchange Offering (IEO) under det kommande andra kvartalet. Den här månaden startade Bitget Wallet en BWB Points airdrop-kampanj riktad mot Ethena-användare som har gjort transaktioner för minst 100 USDT under de senaste tre månaderna. Kvalificerade deltagare beviljas BWB-poäng, som kan konverteras till BWB-tokens i framtiden, den primära tokenen i Bitget Wallets ekosystem. Airdroppen, som pågår till den 28 april, är öppen för både nya och befintliga Bitget Wallet-användare och aktiva användare av andra framstående Web3-plånböcker och inkluderar specifika plånboksuppgifter för att öka poängackumuleringen. Bitget Wallet tillkännager detta samarbete efter Ethenas robusta prestanda under den senaste månaden. Ethenas USDe stablecoin blev den bäst presterande decentraliserade applikationen när det gäller intäkter kort efter lanseringen i mitten av mars, och erbjuder en årlig procentuell avkastning (APY) på 67 %. Den nuvarande APY på dess stablecoins ligger på 24%. Ethenas USDe är den första censurresistenta, skalbara och kryptobaserade pengalösningen, helt uppbackad och transparent registrerad på kedjan, vilket möjliggör sömlös integration över DeFi-ekosystemet. Stabiliteten i USDe-pegen upprätthålls genom deltasäkring, som kvittar derivatpositioner mot protokollhållna säkerheter.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Om Bitget Wallet

Copy link to section

Bitget Wallet är Asiens största och en ledande globala Web3-plånbok med över 20 miljoner användare över hela världen. Den erbjuder ett omfattande utbud av funktioner, inklusive tillgångshantering, intelligent marknadsdata, swaphandel, startplatta, inskrivning och DApp-surfning. För närvarande stöder den mer än 100 stora blockkedjor, hundratals EVM-kompatibla kedjor och över 250 000 kryptovalutor. Bitget Wallet förbättrar likviditeten genom att aggregera den över hundratals topp-DEX och tvärkedjebryggor, vilket underlättar sömlös handel på nästan 50 blockkedjor. För mer information besök:

Kontakta PR-teamet [email protected]

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals™ idag.

0/10
Learn more
Pressmeddelande