Ad

Är Cosmos värt att investera efter ett anslag på 1 miljon dollar för Dora Factory?

May 15, 2024
Listen
  • Cosmos community antog förslaget 917 för att godkänna ett bidrag på 1 miljon dollar till Dora Factory, ett finansieringsprogram.
  • Gemenskapens skattkammare kommer att stödja tio finansieringsomgångar genom infödda token ATOM-donationer till Dora Factory.
  • ATOM-priset steg med 4% under dagen, på Binance, nådde $8,463 tidigt på onsdagen efter tillkännagivandet.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Cosmos-gemenskapen antog nyligen ett förslag som begärts av Dora Factory och DoraGacks om att godkänna ett anslag på 1 miljon dollar från gemenskapens skattkammare. Bidraget kommer att stödja tio finansieringsomgångar genom inbyggd token ATOM, under de kommande två åren.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Cosmos-innehavare smälter nyheter om 1 miljon dollar i bidrag till finansieringsprotokollet för kollektiva nyttigheter

Copy link to section

Cosmos godkände Governance Proposal No.917 för att godkänna ett anslag på 1 miljon USD från Hubs gemenskapskassa till Dora Factory och DoraHacks, för finansiering av kollektiva nyttigheter. I web3 är kollektiva nyttigheter infrastruktur som är tillgänglig för alla att använda. Inom krypto är kollektiva nyttigheter bland annat lagrings- och utvecklarverktyg, mellanprogramvara, blockutforskare, instrumentpaneler.

Förslaget väckte en intensiv debatt i samhället när det först introducerades, men under en period har det fått stöd från väljarna. Innehavare av över 1 miljard dollar i Cosmos (ATOM) tokens röstade för bidraget och det godkändes med 91,9 % godkännande.

Det är viktigt att notera att detta är den högsta godkännandegraden i historien om Cosmos-förslag och finansieringsprogrammet, ATOM Economic Zone, tillkännagavs när omröstningen avslutades. Detta markerade det första långsiktiga finansieringsinitiativet och det första förslaget i sitt slag om Cosmos.

Programmet pågår i två år, med start 15 maj 2024 och slutar 2026.

Förslaget kräver “Quadratic Funding” eller finansiering i den ursprungliga token, ATOM i fallet med Cosmos. Dora Factory har tidigare distribuerat inbyggd kvadratisk finansiering på flera blockkedjor som BNB Chain, Solana, Polygon, Aptos, Cosmos Hub, Injective och Avalanche.

ATOM lade till 4,30 % till sitt värde tidigt på onsdagen när Cosmos-tokeninnehavare smälte förslagets acceptans och inverkan på tokens pris under de kommande två åren.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals™ idag.

0/10
Learn more
Cosmos Kryptovaluta