Ad

Priserna på Core och Uniswap stiger när BitBot-tokenförköpet accelererar

May 28, 2024
Listen
  • Core var en av de bäst presterande kryptovalutorna på lördagen.
  • Det totala värdet låst i dess ekosystem hoppade till rekordhög nivå.
  • BitBots tokenförköp har accelererat denna månad och närmar sig sitt slut.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Core- och Uniswap-tokenpriserna fortsatte att stiga under helgen när den senaste tidens fart på kryptomarknaden avtog. $CORE-tokenen hoppade i två dagar i rad och svävar nära sin högsta sving sedan den 26 april. Den har ökat med över 56% från dess lägsta punkt denna månad.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Uniswap-tokenpriset har också hoppat kraftigt de senaste dagarna. Den sköt i höjden till $11,17 på lördagen, den högsta nivån sedan den 10 april. Samtidigt fortsatte BitBot sitt tokenförköp den här veckan och samlade in över $3,8 miljoner från investerare.

Core och Uniswap leder rallyt

Copy link to section

Core är ett snabbt växande blockkedje-nätverk vars token har ett marknadsvärde på över 2 miljarder dollar. Nätverket syftar till att överta antagandet av Bitcoin bland utvecklare. Precis som Stacks låter nätverket utvecklare bygga med Ethereum Virtual Machine-kompatibla (EVM) smarta kontrakt på en Bitcoin-driven blockkedja.

Detta är anmärkningsvärt eftersom Bitcoin är den säkraste blockkedjan i världen. De är också den största aktören i branschen med ett börsvärde på över 1,3 biljoner dollar. Cores ekosystem är ganska litet, nätverket har ett totalt värde låst (TVL) på bara $26 miljoner, den högsta nivån någonsin.

De bästa dApparna i ekosystemet är Colend Protocol, Glyph Exchange, COREx Network och Sushi. Därför steg Core-tokenpriset i höjden eftersom DeFi-TVL hoppade till ett rekordhögt medan antalet Bitcoins som satsades i nätverket har hoppat till nästan 2 000.

Uniswap-priset steg efter att företaget bad Securities and Exchange Commission (SEC) att dra tillbaka sitt kommande åtal. I ett starkt formulerat uttalande hävdade företaget att SEC missförstod och misstolkade sin verksamhet.

Uppgången accelererade efter att SEC godkände spot Ethereum ETF:er på torsdagen. Detta godkännande kom några månader efter att byrån gett klartecken för Bitcoin ETF:er, som nu har samlat på sig över 50 miljarder dollar i tillgångar.

BitBot-tokenförköpet accelererar

Copy link to section

Samtidigt närmar sig BitBot-nätverket slutet av sitt mycket framgångsrika token-förköp. Den har kommit till den 14:e av 15 etapper av förköpet. Under denna period har utvecklarna samlat in över 3,8 miljoner dollar från investerare.

BitBot är ett företag som strävar efter att bli den största spelaren på Telegram-botmarknaden, med inriktning på miljontals användare. Företaget arbetar på en avancerad handelsbot som innehåller traditionella tekniska analysstrategier med artificiell intelligens (AI).

Utvecklarna fokuserar också på plattformens säkerhet genom att se till att den har icke-förvarsfunktioner. Detta innebär att dess kunder kommer att behålla kontrollen över sina kryptovalutor, vilket kommer att trösta dem, särskilt i denna era av hackningar.

BitBots token-innehavare kommer att generera avkastning från att satsa nätverket och ha inflytande över dess styrning. Du kan köpa $BITBOT-tokenen här.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Krypto