Ad

Priset på Kaspa (KAS) sjunker plötsligt till 0,1335 USD mitt i lovande långsiktiga prognoser

Av:
May 30, 2024
Listen
  • Priset på Kaspa (KAS) sjönk till 0,1335 USD, återhämtade sig sedan till 0,1379 USD, men fortfarande ned 1,19%.
  • Kryptoanalytiker förutspår att Kaspa kommer att nå 0,4 dollar om två månader, efter kraftlagscykler.
  • Kaspa-priset har stigit med 25 % på 30 dagar och 699 % på ett år, vilket visar på stark potential och motståndskraft.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Kaspa-priset (KAS) överraskade samhället med ett plötsligt fall till $0,1335 tidigare idag. Denna plötsliga Kaspa-prisnedgång står i skarp kontrast till dess imponerande 25% ökning under de senaste 30 dagarna och en häpnadsväckande 699% ökning under det senaste året.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Trots en snabb återhämtning till 0,1379 $ vid trycktid, är Kaspa (KAS) token fortfarande 1,19% ned från gårdagens stängningskurs.

Optimistisk Kapsa-prisutsikt

Copy link to section

Intressant nog kommer denna prisnedgång i hälarna på en optimistisk syn som delas av kryptokommentatorn MikoGenno.

Bara i går tog analytikern till X för att belysa Kaspas följsamhet till maktlagen, ett matematiskt förhållande där proportionella förändringar i en kvantitet leder till proportionella förändringar i en annan, oberoende av initiala storlekar. MikoGenno betonade att Kaspas prisrörelser utvecklas som förutspått, vilket är perfekt i linje med denna princip.

MikoGennos analys tyder på att Kaspa har gått in i det första steget av en åtta månaders cykel, historiskt sett den period som ger högst avkastning för token. Analytikern räknar med tillförsikt att Kaspas pris kommer att nå eller överträffa 0,4 dollar inom de kommande två månaderna. Denna förutsägelse är grundad på historiska data och de observerade cykliska mönstren för Kaspas pris, som följer en maktlagsfördelning.

Fenomenet med maktlagar är anmärkningsvärt i kryptovalutavärlden, med både Kaspa och Bitcoin (BTC) som uppvisar detta beteende. I huvudsak beskriver den hur en proportionell relativ förändring i en kvantitet resulterar i en proportionell relativ förändring i en annan, en princip som kan användas för att förutsäga prisbanor.

Enligt MikoGenno är Kaspa för närvarande i botten av sin cykel, och den efterföljande uppåtgående banan förväntas utvecklas under de kommande två månaderna, och kulminera i ett prismål på $0,4 eller högre.

Enligt MikoGennos tweet förblir analytikerna orubbliga i hans förtroende angående Kaspas potential. Genom att hävda att kryptovaluta “uppför sig EXAKT som förväntat”, understryker han sin djupa förståelse för Kaspas marknadsdynamik och tillförlitligheten hos kraftlagsmodellen när det gäller att prognostisera dess prisrörelser. Detta sentiment ger värdefulla insikter för handlare och investerare som noga övervakar dessa mönster.

I det bredare sammanhanget av kryptovalutamarknaden är Kaspas prestanda anmärkningsvärd. Tokenens dramatiska årliga ökning och betydande senaste vinster visar dess motståndskraft och potential för framtida tillväxt.

När marknaden ser efter att Kaspa ska nå målet på 0,4 dollar, är både investerare och analytiker angelägna om att se hur dessa förutsägelser utvecklas, särskilt efter dagens plötsliga prisfall.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Kryptovaluta