Solanas meme-mynt blomstrar: Piggy Bankster (PIGS) kan bli nästa

Jun 2, 2024
Listen
  • Piggy Bankster är ett kommande meme-mynt med gristema på Solana.
  • Utvecklarna kommer att starta sin token-försäljning den 4 juni.
  • Solanas ekosystem har haft det bra under de senaste månaderna.

Solana (SOL) har blivit en av de snabbast växande blockkedjorna 2024, eftersom utvecklare drar fördel av dess snabba transaktionshastigheter och lägre transaktionskostnader. Det är den näst största aktören i branschen för decentraliserad finans (DeFi) efter Ethereum, medan dess DEX-plattformar som Raydium, Orca och Jupiter har blivit stora.

Solanas meme-mynt går bra

Copy link to section

Solana har också blivit ett toppnätverk för skapare av meme-mynt. Dogwifhat (WIF) som lanserades tidigare i år på Solana, har blivit det fjärde största meme-myntet i branschen med ett börsvärde på över 3,3 miljarder dollar.

Bonk, som blev populär 2023, har också fortsatt att växa, vilket ger den ett börsvärde på över 2,3 miljarder dollar. Book of Meme (BOME) värderas till över 906 miljoner dollar medan Cat in a Dogs World (MEW) har nått en värdering på över 381 miljoner dollar.

Andra snabbväxande Solana-meme-mynt som Popcat, Ponke och Myro har fortsatt att ta marknadsandelar i branschen.

Dessa tokens har klarat sig bra på grund av den ökande efterfrågan på tillgångar i Solanas ekosystem. Samma sak händer i andra branscher som spel, vätskeinsats, tokenisering och decentraliserade offentliga infrastrukturnätverk (DePIN).

För det andra har Solana starkare egenskaper än Ethereum. Den kan hantera tusentals transaktioner per sekund medan Ethereum kan behandla mindre än 50. Dess kostnad för att hantera transaktioner är betydligt lägre än Ethereum. Som sådan kan meme-myntinnehavare spara pengar när de gör transaktioner.

Försäljning av Piggy Bankster-tokenen väntar

Copy link to section

Piggy Bankster ($PIG) siktar på att bli nästa stora sak i Solanas ekosystem när de försöker starta sin token-försäljning den 4 juni. Till skillnad från andra tokenförsäljningar kommer PIG att erbjuda en rättvis försäljning (fair sale), vilket innebär att alla dess 100 miljoner tokens kommer att vara tillgängliga på dag ett. Tokenförsäljningen kommer att börja på $0,00012 medan den initiala likviditeten kommer att vara $12,000.

Meme-myntet syftar till att starta en ny rörelse inom meme-myntbranschen genom att lansera en token med gris-tema. Detta har varit ett populärt tillvägagångssätt tidigare. Dogecoin och Shiba Inu populariserade meme-mynt med hundtema medan Pepe blev en med grod-tema.

Popcat och Cat in a Dogs World har blivit populära kattokens medan Coq Inu har representerat kycklingar väl.

Piggy Banksters token-försäljning kommer vid en tidpunkt då många utvecklare har samlat in miljontals dollar i sina token-försäljningar. BitBot avslutade nyligen sitt token-förköp och samlade in över $3,8 miljoner från investerare. Innan dess samlade Bitcoin Dogs in över 15 miljoner dollar för vad de hävdade var den första ICO på Bitcoin blockchain. Du kan lära dig mer om Piggy Bankster på deras hemsida.

Solana Kryptovaluta