Analyytikko: Goldman Sachs voisi olla 420 dollarin osake

Ohi:
päälle Feb 25, 2022
Päivitetty: Apr 14, 2022
Listen
  • Mike Mayo toisti Goldman Sachsin "ostoksi", jonka hintatavoite on 420 dollaria.
  • Amy Raskin ja Steve Weiss hyväksyivät CNBC:n nousevan suunnan.
  • Investointipankin osakkeet ovat pudonneet yli 10% vuoden aikana.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Goldman Sachs Group Inc:n (NYSE: GS) osakkeet ovat nousseet lähes 3,0 % perjantaina, kun Mike Mayo sanoi osakekurssin nousevan 420 dollariin. Wells Fargon analyytikko toisti “osto” -luokituksensa GS:lle tänä aamuna.

Amy Raskin reagoi nousevaan kutsuun

CNBC:n “Halftime Reportissa” Amy Raskin sanoi olevansa edelleen alipainoisen “taloudellinen”, mutta oli samaa mieltä Mayon positiivisesta näkemyksestä Goldman Sachsista. Chevy Chase Trustin sijoitusjohtaja lisäsi:

Pidämme Goldman Sachsista rahoitusalalla. Siirrämme osan asemastamme JPMorganissa Goldman Sachsille, koska uskomme, että se on tässä paremmassa asemassa oleva yritys. Sillä on edelleen suurin osuus avainmarkkinoilla. Kaupankäynti alle kymmenkertaisella tuotolla hyvän johtoryhmän kanssa.

Aiemmin tällä viikolla Goldman Sachsin toimitusjohtaja David Solomon sanoi, että investointipankki on sitoutunut “yhtenäiseen tuottoon” osakkeenomistajilleen. Hän ilmaisi luottamuksensa siihen, että strategia toimi ja heijastuu lopulta osakekurssiin.

Steve Weiss myöntää, että Goldman Sachs on halpa osake

Viime kuussa Goldman Sachs syytti kohonneista kustannuksista ja kaupankäynnin hidastumisesta, koska Q4:n tulos poikkesi Wall Streetin arvioista. Silti Short Hillin Steve Weiss yhtyi Mayon myönteiseen näkemykseen ja sanoi:

Olen samaa mieltä Miken kanssa. Goldman on aivan liian halpa. Tapa, jolla David Solomon suunnittelee liiketoimintaa uudelleen ja siirtyy enemmän maksullisiin yrityksiin, on hyvä investointipankille, koska heillä on kullattu nimikilpi, mikä auttaa liiketoiminnan pyörittämistä.

Lisäksi Goldman Sachs vahvisti perjantaina, että Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitea (SEC) on käynnistänyt selvityksen sen arkistointikäytännöistä. Pankki tekee täysimääräistä yhteistyötä sääntelyviranomaisen kanssa.

Ad

Sijoita kryptoihin, osakkeisiin, ETF-rahastoihin ja vastaaviin muutamassa minuutissa suosikkivälittäjämme, eToro

10/10