AT&T lähettää sekalaisia signaaleja. Mitä sinun pitäisi tehdä?

Ohi:
päälle Mar 8, 2022
Listen
  • AT&T käy kauppaa vuoden toiseksi alimmalla hintatasolla 23,80 dollarissa.
  • Osakkeen hinta antaa edelleen ristiriitaisia signaaleja huolimatta uutisista WarnerMedian yhtiöittämisestä.
  • Sijoittajat ovat huolissaan perustavanlaatuisista johdon heikkouksista.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

AT&T Inc. (NYSE:T) ilmoitti suunnitelmastaan ostaa WarnerMedia yhtiöittämisen kautta tämän vuoden huhtikuussa. Tämän uutisen piti inspiroida markkinoita, sillä yritys alkaisi nyt ansaita lisätuloja suoratoistoyksiköstä.

Uutinen ei kuitenkaan vaikuttanut markkinoihin odotetusti. Johdon heikkoudet ovat olleet yhtiön akilleen kantapää. Osoittaakseen tämän perustavanlaatuisen heikkouden AT&T ei paljastanut rahoitussuunnitelmaansa esitellyn liiketoimen valossa.

Johdon heikkoudet heijastuvat AT&T:n osakkeen hintaan. 23,80 dollarin markkina-arvolla osakekurssi on viime vuoden toiseksi alimmalla tasolla. Osakkeen toiminnassa on myös vähän vauhtia. Osake on laskevassa trendissä, jota sijoittajien kannattaa seurata tarkasti.

AT&T:n osakekurssi näyttää ristiriitaisia signaaleja

Source – TradingView

Liukuvat keskiarvot, RSI- ja MACD-analyysit antavat sekalaisia signaaleja. MA 10 ja MA 20 ovat olleet alle MA 50:n syyskuusta 2021 lähtien. Saman ajanjakson MACD pysyi alle 0:n.

Tämän vuoden tammikuussa MACD nousi signaalin yläpuolelle ja aloitti nousutrendin, joka jatkui tähän viikkoon asti, jolloin MACD kääntyi takaisin alas lähentyäkseen -0,77:n signaalia. RSI 38.43 putosi RSI SMA 14:n alle 40.63:ssa. Kolmen ilmaisimen yhdistäminen osoittaa sekoitettuihin signaaleihin. Päätös AT&T:n osalta on pitää osakkeet kunnes saadaan selvä signaali.

Yhteenveto

AT&T ilmoitti ostavansa WarnerMedian huhtikuussa. Vaikka uutisten odotettiin herättävän markkinoita, uutisen vesitti johdon jatkuva heikkous. Suosittelemme sijoittajia odottamaan selkeää signaalia osakekurssin suunnasta. Osake pysyy nykyisellä tasolla.

Ad

Kopioi asiantuntijatreidaajia helposti eToro :n avulla. Sijoita osakkeisiin kuten Tesla & Apple. Käy välittömästi kauppaa ETF-rahastoilla, kuten FTSE 100 & S&P 500. Rekisteröidy muutamassa minuutissa.

10/10