Tästä syystä Yhdysvalloissa noteeratut osakkeet ovat verilöylyssä

Ohi:
päälle Mar 19, 2022
Listen
  • Yhdysvalloissa listatut kiinalaiset osakkeet ovat verilöylyssä jatkaen viime viikon tappioita.
  • Sijoittajat ovat huolissaan Venäjän pyynnöstä sotilaallisesta avusta Kiinalta hyökkäyksessä Ukrainaan.
  • Nasdaq Golden Dragon China-indeksi laski 10 %.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Yhdysvaltojen pörssilistatut kiinalaiset osakkeet kokivat edelleen voimakasta myyntiä maanantaina jatkaen viime viikon 18 prosentin pudotuksen jälkeen, kun kasvava huoli Kiinan läheisestä suhteesta Venäjään pahensi tappioita. Tappiot johtuivat Pekingin teknologiatitaanien tukahduttamisesta ja uhkaavasta mahdollisuudesta vetää pois yhdysvaltalaisten pörssissä noteeratut osakkeet.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Kiinalaiset yritykset uhkaavat vetäytyä pörssilistalta Yhdysvalloissa

Copy link to section

Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomissio (Securities and Exchange Commission) on jo tunnistanut useita yrityksiä tarkastuksessa ulkomaisia yrityksiä kohtaan, jotka kieltäytyvät paljastamasta tilejään Yhdysvaltain sääntelyviranomaisille aiheuttaen riskin kiinalaisten yritysten listalta poistumiseen.

Alibaba Group Holding Ltd:n (NYSE: BABA) amerikkalaiset talletustodistukset ja JD.com Inc:n (NYSE: JD) osakkeet laskivat 5 % ennakkomarkkinoilla Pinduoduo Inc:n pudotessa 9 % ja Baidu putosi 7 %. Alibaba oli menettänyt arvostaan 27 prosenttia vuoden alusta perjantain sulkemiseen mennessä, mikä on alin, missä osake on ollut sitten elokuun 2016.

Pudotus tuli tänään sen jälkeen, kun Venäjä on pyytänyt sotilaallista apua Kiinalta hyökkäykseensä Ukrainaan. Tämän seurauksena kauppiaat ovat huolissaan siitä, että Pekingin mahdollinen yhteydenotto Venäjän presidentti Vladimir Putiniin voi johtaa maailmanlaajuiseen reaktioon kiinalaisia yrityksiä vastaan ja mahdollisesti seuraamuksiin. Tunnelma loukkaantui yhtä lailla COVID-19:n aiheuttaman sulkutilanteen vuoksi Jilinin pohjoisosassa ja Shenzhenissä, etelän suurimmassa teknologiakeskuksessa.

Nasdaq Golden Dragon China -indeksi laski 10 %, mikä on eniten seitsemään vuoteen

Copy link to section

Kiinalaisten yritysten liikkeeseen laskemia amerikkalaisia talletustodistuksia tarkkaileva Nasdaq Golden Dragon China -indeksi putosi perjantaina 10 % alimmilleen sitten syyskuun 2015. Mielenkiintoista on, että indeksi laski neljättä viikkoa peräkkäin, pisin tappioputki sitten lokakuun. kun uudet sääntelyhuolet ilmaantuivat.

Tulevaisuuden kasvuennusteiden perusteella hinnoiteltuihin teknologiaosakkeisiin sijoittaneet seuraavat tiiviisti myös Federal Reserven koronnostosykliä, jonka on määrä alkaa tällä viikolla 25 peruspisteen nousulla.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals.

Learn more
Osakkeet Pörssi Teknologia