Kellogg Company on nousujohteinen alhaisesta vauhdista huolimatta. Pitäisikö sinun ostaa se?

Ohi:
päälle Apr 7, 2022
Listen
  • Kellogg's on vahva sijoitusehdokas arvosijoittajille.
  • Osakkeen hinnan on määrä nousta 64 dollarista 70 dollarin vastuspisteeseen.
  • Kellogg's on osto.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Kellogg Company (NYSE:K) 64 dollarin hinnalla käy kauppaa tasapainossa. Liukuvat keskiarvot lähentyivät ja hintakaavio osoittaa osakkeen heilahtelun vähentymisen. Sijoittajat seuraavat mielellään, mihin suuntaan osake ottaa lähipäivinä.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Kellogg Company on ollut sijoitusehdokas arvosijoittajille. Leveä vallihauta on ollut kiinnostava orgaanisen kasvun strategiastaan, joka asettaa etusijalle ydinliiketoimintaan kuulumattomien toimialojen ja varastojen myynnin. Kuluttajapuolustusosakkeena Kellogg odottaa vahvaa vuotta pääomamarkkinoilla sekä taloudellista kehitystä.

Vaikka osakkeen odotetaan nauttivan vahvasta taloudellisesta kehityksestä, yhtiön kasvuodotukset ovat alhaiset. Odotus alhaisesta kasvusta merkitsee osakemarkkinoiden hidasta vauhtia.

Sijoittajien, jotka ottavat aseman yhtiössä, ei siksi pitäisi odottaa suuria hintamuutoksia. Siitä huolimatta keskisuurten yhtiöiden liiketoiminta tarkoittaa, että pienetkin hintaliikkeet voivat luoda valtavia mahdollisuuksia innokkaalle sijoittajalle.

Kellogg’s murtaa 64 dollarin tasapainon ja asettaa uusia huippuja

Copy link to section
Source – TradingView

Kaikki keskeiset liukuvat keskiarvot lähentyvät 64 dollarissa. Kellogg Company aloittaa nousutrendin, kun MACD ylittää signaalin. Osakkeella käydään kuitenkin kauppaa alhaisella vauhdilla. Osakkeen perustuki on 56 dollaria ja viitetuki 64 dollaria.

Vastuspiste on 70 dollarissa. Tämä analyysi odottaa, että arvotus testaa vastuksen, mutta se ei todennäköisesti murra vastusta.

Yhteenveto

Copy link to section

Kellogg on houkutteleva osake arvosijoittajille. Osakkeen hinta ylitti juuri 64 dollarin tasapainohinnan ja sen odotetaan testaavan vastuksen 70 dollarissa. Kellogg Company on osto.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals.

Learn more
Yhdysvallat Osakkeet Pohjois-Amerikka Ruoka ja juoma Toimialat Tuotanto