Yliostettu Walmart murtaa kääntymistason, mutta harkitse ostoa palautuessa

Ohi:
päälle huhti 22, 2022
  • Walmart on noussut 10 % kuukaudessa.
  • Osake käy kauppaa avainvastuksen 155 dollarin ja 157 dollarin kääntymisalueen yläpuolella.
  • Walmart näyttää yliostetulta, ja sijoittajien kannattaa ostaa halvemmalla.

Walmart Inc. (NYSE: WMT) on julkaissut vaikuttavan 10 % nousun vain kuukaudessa. Pyysimme ostamaan palautuessa, koska osake rikkoi avainvastuksen 151 dollarissa. Osake perääntyi osuttuaan 157 dollarin huippuun avaten lisää ostokauppoja. Osake rikkoi jälleen 157 dollarin tason ja on nyt nousussa, tällä hetkellä 160,50 dollarissa.

Merkittävät uutiset, mukaan lukien ilmoitettu osingon korotus helmikuussa, ovat kasvattaneet Walmartia. Viime aikoina ilmestyi uutisia, että Walmart oli solminut sopimuksen Plug Powerin kanssa nestemäisen vihreän vedyn toimittamisesta.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Polttoaine syöttää virtaa Walmartin kuorma-autoille sen jakelu- ja toimituskeskuksissa. Osake on noussut 19. huhtikuuta tulleiden uutisten jälkeen. Tällä hetkellä Walmart käy kauppaa 157 dollarin kääntöalueen yläpuolella, jossa osake kohtasi jonkin verran vastustusta. Onko nyt aika ostaa?

WMT suuntaa uusiin ennätyksiin ylitettyään 157 dollaria

Lähde – TradingView

Teknisesti Walmartin osakkeet ovat nousuvauhdissa. Helmikuun puolivälistä lähtien se on käynyt kauppaa korkeampien ylä- ja alamäkien kuviossa. Ylitettyään 157 dollarin käänteen, osake voi saavuttaa uusia huippuja.

Siitä huolimatta suhteellinen voimaindeksi 71 viittaa yliostettuun osakkeeseen. Vaikka tämä ei merkitse välitöntä pudotusta, kehotamme olemaan varovaisia, koska osakkeet voivat palata takaisin. Siksi kehotamme ostamaan mahdollisessa palautumisessa kohti 151–157 dollarin väliä.

Yhteenveto

Walmart on erittäin nouseva ja voi nousta lähipäivinä. Osake näyttää kuitenkin yliostetulta, ja mahdollinen palautuminen voi tapahtua ennen kuin nousuliike jatkuu. Sijoittajien tulisi harkita osakkeiden ostamista palautumisessa kohti murtoaluetta ja käännetasoa.

Sijoita kryptoon, osakkeisiin, ETF:iin ja muihin muutamassa minuutissa suosittelemamme välittäjän avulla., eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money