S&P 500 laski 5,0 % 48 tunnissa: mitä seuraavaksi?

Ohi:
päälle huhti 23, 2022
  • Short Hillsin Steve Weiss sanoo, että Yhdysvaltain osakkeet voivat laskea vielä enemmän.
  • Josh Brown on samaa mieltä siitä, että karhumarkkinat jatkuvat Fedin kiristyessä.
  • S&P 500 -viiteindeksi on laskenut 5,0 % 48 tunnin sisällä.

Yhdysvaltain osakkeet voivat jatkaa laskuaan tulevina viikkoina, sanoo Short Hills Capital Partnersin tietohallintojohtaja. S&P 500 -indeksi on nyt laskenut lähes 5,0 % päivänsisäisestä huipusta torstaina.

Steve Weissin huomautukset CNBC:n Halftime Reportissa

USA:n inflaatio saavutti maaliskuussa ennätyksellisen 8,5 % , joten Yhdysvaltain keskuspankilla ei ole juurikaan muuta vaihtoehtoa kuin aggressiivinen koronnosto tänä vuonna. Se on riittävä syy välttää osakkeita, Steve Weiss sanoi CNBC:n ”Halftime Reportissa”:

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Fed on muistaakseni aggressiivisin vuosikymmeniin. Joten älä taistele sitä vastaan. Luulen edelleen, että haluat olla käteisessä juuri nyt. Uskon, että markkinat laskevat, koska globaali kiristyminen painaa edelleen keskiarvoja ja kertoja.

Weiss on laskenut osakkeensa alle 30 prosenttiin tänä vuonna ja sanoo, että hän laskisi lisää, ellei veroja olisi.

Josh Brown on samaa mieltä laskevasta näkemyksestä

Ritholtzin toimitusjohtaja Josh Brown on myös samaa mieltä siitä, että markkinat ovat karhumarkkinat ja että se tulee olemaan jatkossakin Fedin kiristäessä. Keskuspankki on ilmoittanut supistavansa tasettaan 95 miljardilla dollarilla kuukaudessa, mikä voi alkaa jo ensi kuussa. Samassa CNBC:n haastattelussa Brown sanoi:

Fed yrittää tuhota kysynnän. Se on mekanismi, jolla he jäähdyttävät taloutta. Suurin osa osakkeista saavutti huippunsa helmikuussa 2021, eivätkä ole nousseet sen jälkeen. Se on yli vuosi hintojen laskua, ja vain kourallinen aloista pitää meitä nykytilanteessa.

Brown seuraa tarkasti Apple Inc:iä ja Microsoft Corpia, jotka molemmat raportoivat ensi viikolla. Kaikki heikkoudet näissä kahdessa, hän sanoo, vahvistaa teesiä siitä, että Yhdysvaltain osakkeet liukuvat edelleen alaspäin.

Sijoita kryptoon, osakkeisiin, ETF:iin ja muihin muutamassa minuutissa suosittelemamme välittäjän avulla., Capital.com
9.3/10
75.26% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.