Myy Home Depot saadaksesi mahdollisuuden ostaa halvemmalla tai murtauduttua yli 300 dollarin

By: Motiur Rahman
Motiur Rahman
Md Motiur tutkii mielellään, kuinka yritykset ratkaisevat haasteita, joita maailma kohtaa tulevina vuosikymmeninä. Vapaa-ajallaan hän harrastaa puutarhanhoitoa ja maisemointia. lue lisää.
on touko 14, 2022
  • Home Depot lähestyy vastusta ennen neljännesvuosituloksia.
  • Jälleenmyyjä ylläpitää vahvaa osinkotuottoa.
  • Osake on menettänyt 27 % tänä vuonna talouden kiristymisen vuoksi.

Nautittuaan tähtitieteellisestä kasvusta vuonna 2021, Home Depot, Inc. (NYSE: HD) hävisi sen kaiken jälleen tänä vuonna. Osake on alisuorittanut S&P 500 -indeksissä. Kodintarvikeliikkeen tuotto alkuvuonna on -27 %, mikä on huonompi kuin S&P:n tuotto -16 %.

Federal Reserven politiikan kiristäminen ja kasvavat tulonrajoitukset ovat painaneet HD:tä raskaasti. Kun markkinat odottavat neljännesvuosittaisia tuloksia 17. toukokuuta, analyytikot odottavat osakekohtaiseksi tulokseksi 3,66 dollaria. Tulos on pienempi kuin vuoden 2021 vertailukelpoisella neljänneksellä raportoitu 3,86 dollaria. Alempi odotus heijastaa toimialan heikkouksia jatkuvien toimitusketjuongelmien keskellä.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Kun kuluttajat leikkaavat harkinnanvaraisia kulujaan, sijoittajat siirtyvät tällä hetkellä sektoriosakkeista. Home Depot on kuitenkin vahva osinkojen suhteen. Viimeisimmässä tulosraportissaan jälleenmyyjä nosti neljännesvuosittaisen osinkonsa 1,90 dollariin osakkeelta. Osinkotuotto pysyy 2,3 %:ssa, yli 1,37 %:ssa S&P 500:lla. Home Depot on ilmeisesti suositeltava vaihtoehto pitkäjänteiselle sijoittajalle. Mutta pitäisikö se ostaa nyt?

Home Depot kohtaa vastuksen 300 dollarissa

Lähde – TradingView

Teknisesti Home Depotin vakiintunut vastus on 300 dollaria. Osake vetäytyi hieman lähestyessään tasoa. Odotamme osakkeen vetäytyvän ennen vuosineljänneksen tulosta, mahdollisesti viimeisimpään 280 dollariin. Osakkeen härkätapausskenaario rakentuu, jos osakkeen sulkeminen ylittää 300 dollaria. Tuloskehitys ja näkymät vahvistavat härkätapauksen.

Yhteenveto

Home Depotin osakkeiden vastus on 300 dollarissa. Osake voi laskea ennen tulosta. Sijoittajien tulisi myydä nyt ja ostaa halvemmalla, jos tulos paranee. Murtautuminen yli 300 dollarin asettaa Home Depotin uuteen nousuun.

Sijoita kryptoon, osakkeisiin, ETF:iin ja muihin muutamassa minuutissa suosittelemamme välittäjän avulla., eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money