Nouseeko Charter Communications ylimyydyltä alueelta?

By: Motiur Rahman
Motiur Rahman
Md Motiur tutkii mielellään, kuinka yritykset ratkaisevat haasteita, joita maailma kohtaa tulevina vuosikymmeninä. Vapaa-ajallaan hän harrastaa puutarhanhoitoa ja maisemointia. lue lisää.
on touko 14, 2022
  • Perusvahvuudet auttoivat Charter Communicationsia nousemaan karhumarkkinoilta viimeisen kahden viikon aikana.
  • Yhtiö raportoi asiakkaiden, liikevaihdon ja tuloksen kasvun.
  • Charter Communicationsin ennustetaan nousevan 490 dollarin arvotukseen.

Charter Communications (NASDAQ:CHTR) on noussut tällä viikolla 1,19 % ja kurssi on 465 dollarissa. Tämä on osakkeen toinen viikko nousuputkessa, joka uhmaa markkinoiden karhuja. Viime viikolla osake sulki 7,30 % korkeammalla.

Ensimmäisen vuosineljänneksen tulospuhelussa kaksi viikkoa sitten Charter Communications raportoi osakekohtaisen tuloksen kasvun 4,11 dollarista 6,59 dollariin. Liikevaihto kasvoi 12,52 miljardista dollarista 13,2 miljardiin dollariin ensimmäisellä neljänneksellä. Kasvua tuki asiakkaiden määrän kasvu kaikissa liikevaihtoyksiköissä. Tämä sisälsi kotien Internetyhteydet, kotivideon ja äänen.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Charter Communicationsin kehityksessä on perustavanlaatuisten vahvuuksien tunnusmerkit. Tämä tekee osakkeesta hyvän valinnan arvo- ja kasvusijoitukselle. Zacksin tutkimus luokitteli osakkeelle A-luokituksen sekä arvon että kasvun perusteella. Vauhdissa osakkeella on F-luokitus. Nämä vahvat perustekijät vetivät Charter Communicationsin karhutrendistä.

Charter Communications on toipumassa laskusta

Lähde – TradingView

Hintakaavioanalyysi osoittaa, että osakkeen tuki on saattanut olla noin 430 dollarissa. Aika näyttää, kestääkö tuki. 465 dollarin hintaan osakkeen suhteellinen voimaindeksi on 30,55. Siksi osake on juuri tulossa ylimyydyltä alueelta. Tämä analyysi ennustaa, että Charter Communicationsin arvo nousee asteittain 490 dollariin. Nykyisessä markkinatilanteessa osake ei todennäköisesti ylitä 500 dollaria.

Yhteenveto

Kaiken kaikkiaan Charter Communications pysyy pohjimmiltaan vahvana arvo- ja kasvuosakkeena. Viimeaikainen kehitys osoittaa, että osake kestää markkinoiden paineet. Arvioimme osakkeen nousevan 490 dollariin.

Sijoita kryptoon, osakkeisiin, ETF:iin ja muihin muutamassa minuutissa suosittelemamme välittäjän avulla., eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money