Nouseva Devon Energy katselee uutta huippua, mutta kannattaako ostaa nyt?

By: Motiur Rahman
Motiur Rahman
Md Motiur tutkii mielellään, kuinka yritykset ratkaisevat haasteita, joita maailma kohtaa tulevina vuosikymmeninä. Vapaa-ajallaan hän harrastaa puutarhanhoitoa ja maisemointia. lue lisää.
on touko 14, 2022
  • Devon Energyn osake on ollut nousussa elokuusta 2021 lähtien.
  • Energian hinnannousu on auttanut yhtiötä ylittämään arviot.
  • Devon on pito nykyisellä tasolla.

Kun Devon Energy Corporation (NYSE: DVN) raportoi neljännesvuosittaisen tuloksensa 3. toukokuuta, se valitsi kaikki kohdat oikein. Yhtiön ydinosakekohtainen tulos oli 1,88 dollaria, yli neljä kertaa viime vuotisen. Myös tulos oli 1,76 dollarin ennustetta korkeampi. Hallitus myös korotti neljännesvuosittaista osinkoaan 27 %. Yhtiön omien osakkeiden takaisinosto-ohjelmaa korotettiin 25 %.

Devonin neljännesvuosittaiset tulot korostavat energianimien räjähdysmäistä kasvua. Tulot syntyvät energian räjähdysmäisesti nousevien hintojen taustalla, mikä tekee toimialojen nimistä houkuttelevia sijoittajille.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Korotetun osingon myötä Devon jakaa nyt sijoittajille 3,94 dollaria osakkeelta tilikaudella 2022. Nykyisellä noin 68 dollarin osakekurssilla se vastaa 5,8 prosentin osinkotuottoa. Tuotto on huomattavasti korkeampi kuin S&P 500 1,37. Vertailu tekee Devonista vankan osinko-osakkeen, ja yhden, joka sijoittajien tulisi ottaa omistukseensa.

Devon Energy -osake ylläpitää nousuvauhtia

Lähde – TradingView

Teknisesti Devonin osake on säilyttänyt nousuvauhdin, joka alkoi viime vuoden elokuussa. Nykyisellä 68,70 dollarin hinnalla Devon käy lähellä edellistä huippua ja näyttää todennäköisesti nousevan sen yläpuolelle. Suhteellinen voimaindeksi lukema 60 osoittaa, että osake ei ole vielä saapumassa yliostetulle alueelle.

Vahvojen tulosten ja näkymien ansiosta Devonin osake on pito nykyisellä tasolla. Sijoittajien tulisi kuitenkin ostaa osakkeita 50 prosentin jäljityksessä. Paluu nousevalle trendilinjalle avaa myös ostomahdollisuuksia.

Yhteenveto

Pidä Devon Energystä, koska se todennäköisimmin rikkoo edellisen huipun. Uudet paikat tulisi ottaa mahdollisen 50 prosentin jäljityksen jälkeen tai nousevalla trendilinjalla.

Sijoita kryptoon, osakkeisiin, ETF:iin ja muihin muutamassa minuutissa suosittelemamme välittäjän avulla., eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money