Pitäisikö minun myydä Walmartin osakkeet Q1-tulosten jälkeen?

Ohi:
päälle May 18, 2022
Listen
  • Walmart jäi arvioista Q1 osakekohtaisessa tuloksessa
  • Bank of Americalla on ostoluokitus Walmartissa
  • Walmartin asema on edelleen vahva

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Walmart Inc:n (NYSE: WMT) osakkeet ovat heikentyneet yli 15 % yhtiön raportoitua odotettua huonommasta ensimmäisen vuosineljänneksen tuloksesta.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Walmart jäi arvioidusta Q1 osakekohtaisesta tuloksesta ja antoi myös varovaisen ennusteen koko vuodelle ja ilmoitti nyt, että osakekohtainen tulos laskee noin 1 %.

Bank of America suhtautuu Walmartiin myönteisesti

Copy link to section

Walmart raportoi odotettua huonommista ensimmäisen vuosineljänneksen tuloksista tänä tiistaina; kokonaistulot ovat kasvaneet vuositasolla 2,4 % 141,6 miljardiin dollariin, kun taas ei-GAAP-tulos per osake oli 1,30 dollaria (0,18 dollaria heikompi).

Liikevoitto laski 4,5 miljardiin dollariin Walmart US:n 5,5 miljardista dollarista, kun taas Walmart Internationalin liiketulos putosi 0,8 miljardiin dollariin 1,2 miljardista dollarista. Walmart antoi myös varovaisen ennusteen koko vuodelle ja ilmoitti, että sen osakekohtainen tulos laskee nyt noin 1 %.

Yhtiön johto sanoi, että se ei ole tyytyväinen vuosineljänneksen tuloskehitykseen ja ryhtyy toimiin erityisesti kustannusneuvottelujen, henkilöstömäärien ja hinnoittelun osalta. Walmartin toimitusjohtaja Doug McMillon sanoi:

Lopputulokset olivat odottamattomia ja heijastivat epätavallista ympäristöä. USA:n inflaatiotaso, erityisesti elintarvikkeiden ja polttoaineiden alalla, loi odotettua enemmän paineita marginaalien yhdistelmään ja käyttökustannuksiin. Sopeutamme ja tasapainotamme asiakkaidemme tarpeet arvon saamiseksi tarpeeseen tuottaa voittoa tulevaisuudellemme.

Neljänneksen aikana Walmart koki korkeaa inflaatiota, kun taas Kiinan COVID-rajoituksiin liittyvät kansainväliset paineet loivat myös toiminnallisia ja taloudellisia paineita.

Brett Biggs, Walmartin talousjohtaja, sanoi, että ensimmäinen vuosineljännes oli yksi haastavimmista ajanjaksoista viime vuosien aikana ja varoitti, että varastojen ja polttoaineiden hintoihin liittyvät kustannukset Yhdysvalloissa vaikuttavat myös toiseen neljännekseen.

Brett Biggs sanoi myös, että Walmartin asema säilyy vahvana ja sen liiketoimintamalli on rakennettu kestämään tällaisia aikoja, jolloin asiakkaat tekevät reaaliaikaisempia valintoja.

Yhtiön johto jatkaa hinnoittelun hallintaa säilyttääkseen kilpailukykyiset hintaerot ja jatkaakseen edistymistä pitkän aikavälin strategian toteuttamisessa.

Bank of American mukaan Walmart voi lieventää kustannuspaineita verrattuna pienempiin muihin, ja tämän vuoksi Bank of Americalla on Walmartissa ostoluokitus.

Bank of America tavoittelee Walmartin osakkeiden hintatavoitetta 190 dollaria, ja se odottaa tulosten paranevan tulevilla vuosineljänneksillä.

Tekninen analyysi

Copy link to section

Walmartin osakekurssi on laskenut yli 15 % sen jälkeen, kun yhtiö julkisti ensimmäisen vuosineljänneksen tuloksen tänä tiistaina.

Tietolähde: tradingview.com

Vahva tukitaso on 120 dollarissa, ja jos hinta putoaa sen alle, seuraava tavoite voi olla 100 dollarissa. Toisaalta, jos hinta hyppää yli 150 dollarin vastuksen, se merkitsisi kaupankäyntiä osakkeilla, ja seuraava tavoite voisi olla 160 dollarissa tai jopa yli.

Yhteenveto

Copy link to section

Walmartin osake on heikentynyt yli 15 % yhtiön raportoitua ensimmäisen vuosineljänneksen tuloksesta ja antanut varovaisen ennusteen koko vuodelle. Bank of Americalla on Walmartin osakkeiden ostoluokitus ja hintatavoite 190 dollaria osakkeelta huolimatta siitä, että Q1 osakekohtainen tulos jäi arvioista.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Maailman