CZ:n uusin blogikirjoitus on viimeisin todiste siitä, että hän johtaa suurella sydämellä

Ohi:
päälle syys 1, 2022
Listen to this article
  • Binancen toimitusjohtaja kirjoittaa paenneensa Kiinasta vuonna 1989 ennen kuin hän sai Kanadan kansalaisuuden
  • Hän vastustaa heimoilmapiiriä ja kryptoavaruudessa usein leviävää väärennettyä tietoa
  • Nöyryys on tärkeää, kirjoittaa Ashmore, kuten esimerkiksi liian itsevarma Terran toimitusjohtaja Do Kwon

Elämme online-maailmassa. Se on myös aikaa, jolloin kuumat otokset palkitaan kiistoilla, klikkauksilla ja sitoutumisella. Yleistykset ovat huimia. Tykkää -klikkaukset ovat uutta valuutta. Äitini sanoo mielellään, että jos sinulla ei ole mitään mukavaa sanottavaa, älä sano mitään. Tämä sääntö ei kuitenkaan päde Twitterissä, jossa cowboyt käyvät sotaa muiden anonyymien hahmojen kanssa päivittäin.

Twitterin oudossa ja ihmeellisessä kulmassa, joka on krypto-Twitter, tämä ei ole koskaan selvempää. Binancen toimitusjohtaja, Changpeng Zhao, joka tunnetaan yleisesti nimellä CZ, julkaisi tänä aamuna upean blogikirjoituksen, joka pisti silmääni syödessäni aamiaista.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Heimotunnelmaa

Hän kertoo anekdootin juuri viime viikolta, kun Washington Postin toimittaja, Jacob Silverman, kysyi satunnaisesti Binancen johtajalta hahmosta nimeltä Guangying Chen.

CZ kirjoitti tästä osana laajempaa keskustelua väärän median vitsauksesta ja hyökkäyksistä muita kryptoavaruudessa toimivia yrityksiä vastaan. Hän sanoi, että se oli ”tunnuskuva siitä halveksunnasta, jota työntekijämme kohtaavat päivittäin sekä idässä että lännessä”.

Itse asiassa se on osa huolestuttavaa kryptomaailman suuntausta. Ilmapiiri voi toisinaan olla intensiivisesti heimomainen, kun tiettyjen yritysten kannattajat repivät alas toiset tai kolikon kannattajat kulkevat toisensa jälkeen.

Koin tämän omakohtaisesti muutama viikko sitten, kun twiittasin kuvan, jossa maksoin taksinkuljettajalle Bitcoinilla Lightning-verkossa matkallani El Salvadoriin. Yhtäkkiä postilaatikkoni täyttyi Bitcoin Satoshi Visionin (BSV), Bitcoinin haaroittuneen vaihtoehdon, vihaisista kannattajista.

”Idiootti ei ymmärrä, miten se toimii, älä nolaa itseäsi sivuketjulla, tee tutkimusta”, yksi DM (tietenkin nimettömältä tililtä) luki.

Väärinkäyttö voi olla väsyttävää, mutta väärä tieto on vielä vaarallisempaa. CZ viittaa myös tähän viestissään.

Olemme jopa nähneet kryptopörssien ja -projektien luovan omia ”uutissivustojaan” kilpailijoiden kiusaamiseksi, ja Google News luokittelee nämä sivustot nyt usein väärin itsenäisiksi uutislähteiksi. Minäkin nauraisin, jos ei olisi niin vakavaa ja masentavaa, kuinka usein minun piti selittää CoinGeekin ja CoinDeskin kaltaisten organisaatioiden välisiä eroja todellisessa valta-asemassa oleville ihmisille.

CZ

Se vahingoittaa koko alaa

Tämä todella vahingoittaa koko alaa. Ei ole tarvetta taistella niin vahvasti toisiaan vastaan. CZ ymmärtää tämän. Hän on erityisen siro ja kunnioittava muita projekteja kohtaan, ja usein rohkaisee heidän toimintaansa tilassa. Saa sellaisen vaikutelman, että hän todella välittää rakentamisesta, kehittämisestä ja innovoinnista kryptomaailmassa.

Älkäämme unohtako, kuinka tärkeää on, että johtaja osoittaa nöyryyttä ja on halukas oppimaan kilpailijoilta ja ikätovereilta sen sijaan, että hylkäävät heidät – tai tässä tapauksessa lyövät heitä. Terran kuolemankierre on vielä tuoreena monien mielessä.

Kirjoitin tuon projektin johtajasta, Do Kwonista, monta kertaa ennen tapahtumia, jotka saivat Lunan kuolemankierteeseen. Joka kerta minua moitittiin pelon, epävarmuuden ja epäilyn levittämisestä, kerrottiin, etten tule onnistumaan tai julistettiin katkeraksi ulkopuoliseksi kateelliseksi Luna-sijoittajien törkeistä voitoista, kun kyseenalaistin Do Kwonin ylimielisen ja hylkäävän asenteen.

Tämä en muuten ole minun taipumista. Itse asiassa pidin UST:tä ja myin tappiolla, kun tappi alkoi antautua.

Cheng Zhaon vaatimattomuus

CZ jatkaa blogikirjoituksessaan kertomalla inspiroivan tarinansa siitä, kuinka hän lähti Kiinasta ja asettui Kanadaan. Kun hän teki vuoroja suurlähetystön ulkopuolella – jono oli 3 päivää pitkä – hän sai Kanadan passinsa ja mahdollisuudet alkoivat avautua.

Se on sydäntä lämmittävää luettavaa, ja on helppo nähdä, kuinka hän on säilyttänyt muistoja siitä, mistä hän tuli. Sarjayrittäjäksi ryhtyessään on selvää, että hän on hyödyntänyt tätä kestävyyttä ja näkökulmaa rakentaessaan Binancesta johtavan kryptopörssin.

Jokainen, joka tuntee hänen twiittinsä tai keskustelunsa, on todennäköisesti samaa mieltä. CZ ei näytä olevan out-of-touch kryptomiljardööri. Hän ei näytä olevan joku siinä rahan vuoksi. Sinusta tuntuu, että hän tietää, että maailma voi toisinaan olla ilkeä, mutta hän taistelee niin lujasti kuin voi tehdäkseen siitä paremman paikan kaikille.

Binancen kasvu on tähän mennessä ollut räjähdysmäistä, ja jopa makroympäristön kääntyessä ja irtisanomisten tulviessa alalla, se on pysynyt vakaana. Uskon, että suuri osa siitä tulee kulissien takana olevalta johdolta ja sitä johtavilta ihmisiltä.

Kun on kyse sijoittamisesta, älä aliarvioi sellaisen toimitusjohtajan merkitystä, joille ei ole noussut se päähän ja joka pitää jalkansa maassa. Binancella on sellainen.

Jos et usko, kuinka tärkeää se on, kysy vaikkapa Luna-sijoittajilta.

Sijoita kryptoihin, osakkeisiin, ETF-rahastoihin ja vastaaviin muutamassa minuutissa suosikkivälittäjämme, eToro

10/10
67% of retail CFD accounts lose money