Lähes miljoona ihmistä omistaa nyt yhden bitcoinin

Ohi:
päälle loka 28, 2022
Listen to this article
  • Yli 900 000 osoitetta sisältää nyt enemmän kuin yhden Bitcoinin
  • Noin yksi 50:stä Bitcoin-käyttäjästä omistaa enemmän kuin yhden Bitcoinin
  • Määrä on noussut 12 % tänä vuonna, kun yhden Bitcoinin arvo on romahtanut

Hämmästyttävä asia Bitcoinissa on se, että koska se toimii blockchain-tekniikalla, voidaan ketjusta saada kaikenlaista dataa.

Jos yrittäisin löytää maailmassa miljoona dollaria sisältävien pankkitilien määrää, se olisi melko vaikea tehtävä. Olen valmis lyömään vetoa, että saatan joutua vain pieniin GDPR-ongelmiin, jos lähetän jokaiseen tuntemaani pankkiin viestiä ja pyytäisin heitä kertomaan minulle kuinka monella heidän asiakkaistaan on miljoona dollaria tilillään.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Bitcoinille kuitenkin lohkoketjun kauneus tarkoittaa, että voin yksinkertaisesti avata kannettavani ja tarkistaa itse kuinka monella tilillä on Bitcoinia.

Selvyyden vuoksi todettakoon, että kyseessä ei ole täsmällinen tieto. On vaikea tietää kuinka monta osoitetta voi kuulua yhdelle henkilölle. Voi myös olla haastavaa selvittää, mitkä osoitteet ovat institutionaalisia ja mitkä yksityishenkilöiden omistamia. Kaiken kaikkiaan voidaan kuitenkin saada melko hyvä kuva.

Olin utelias näkemään kuinka monet ihmiset maailmassa omistivat yhden bitcoinin tai enemmän. Lisäksi 1 BTC:n arvo oli kirjoittamishetkellä noin 20 000 dollaria. Joten piirsin sen kaavioon.

Kaavio näyttää nousun ja korostaa kuinka monet ihmiset ovat ostaneet tämän maagisen oranssin kolikon. Yhden bitcoinin sisältävien osoitteiden kokonaismäärä on lähellä miljoonaa, mikä on valtava määrä.

Mutta miten viimeaikainen myllerrys vaikutti tähän? Myyvätkö useammat ihmiset vai keräävätkö yhä suurempia määriä Bitcoinia näillä alhaisemmilla hinnoilla? Lähensin vuoden 2022 aikaväliä – enemmän tai vähemmän karhumarkkinoita – nähdäkseni mitä on tapahtunut.

Kaavio osoittaa, että niiden ihmisten määrä, joilla on yksi Bitcoin tai enemmän – Bitcoinereita? Kokonaisten kolikoiden omistajia? – on kasvanut tasaisesti, kun yhden Bitcoinin hinta on romahtanut tänä vuonna. Vuoden alkaessa 814 000 osoitteesta määrä on noussut 12 % ja on nyt 909 000 osoitteessa.

Tämä tarkoittaa, että noin 2,4 % verkon osoitteista sisältää yli yhden bitcoinin. Toinen tapa ilmaista tämä on, että yksi 50:stä bitcoinin omistajasta on kokonaisen kolikon omistavia.