Ad

Taide & lohkoketju: Haastattelu HOFA Galleryn perustajan kanssa

Ohi:
päälle Nov 16, 2022
Listen
  • HOFA Gallery on julkaissut Lontoon ensimmäisen DAO:n taiteenkeräilijöille
  • HOFA:n mukaan osaomistus ja tehokas voitonjakomuoto ovat joitakin DAO:n tarjoamia etuja
  • Haastattelemme perustajaa Elio d'Annaa lanseerauksesta, lohkoketjun eduista, NFT:stä ja muusta

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Viikko on ollut hullu kryptovaluuttauutisten suhteen, sillä yksi maailman suurimmista pörsseistä, FTX, haki äkillisesti konkurssiin asiakkaiden varojen väärinkäytön paljastumisen jälkeen.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Tämä on epäilemättä merkittävä isku krypton maineelle. Alalla on kuitenkin edelleen innovaatiota, ja lohkoketjuteknologian avulla pyritään saamaan aikaan muutoksia kaikilla mahdollisilla toimialoilla.

Tämä ulottuu taiteeseen, jossa NFT:t ovat heittäneet töihin jännittävän tekijän. NFT:t nousi räjähdysmäisesti pandemian aikana, ja useat myynnit keräsivät miljoonia dollareita. Sittemmin tila on hiljentynyt, mutta tekniikka kiehtoo edelleen monia. Tämä sisältää HOFA Galleryn, joka on äskettäin lanseerannut Lontoon ensimmäisen DAO:n taidekeräilijöille.

Haastattelin HOFA Galleryn perustajaa, Elio D’Annaa, saadakseni selville, mitä tämä tarkoittaa, mitä hyötyä lohkoketju tarjoaa ja kuinka erilainen ilmapiiri alalla on nykyään verrattuna viime vuoden buumiin.

Invezz (IZ): Voisitko selittää mitä DAO on hyvin yksinkertaisin sanoin?

Elio D’Anna (EDA): HOFA DAO -jäsenohjelma on hajautettu ekosysteemi, joka ohjaa yhdessä sadan johtavan nykytaiteilijan, vaikutusvaltaisen digitaalisen tekijän ja keräilijän teoksia. DAO:ta hallitsevat sen jäsenet, ja se tarjoaa äänioikeuden sekä taiteilijoille että keräilijöille tulevissa hankinnoissa NFT-jäsenyyden pudotuksen ja sen hallintotokenin: ARTEM Coin kautta.

IZ: Mitä etuja DAO:lla on tässä suhteessa verrattuna samanlaiseen yhteisöön tietyllä ideologialla, mutta joka ei ole lohkoketjussa?

EDA: DAO tarjoaa hallinto- ja äänioikeudet DAO-taidehankinnoissa jäsenohjelman kautta, joka myöntää murto-osuuden koko taidesalkusta ja tarjoaa jäsenillemme eksklusiivisen yhteyden jokaiseen kokoelmaan kuuluvaan 100:aan taiteilijaan.

Tämän lisäksi portfoliota esitellään aktiivisesti eksklusiivisissa näyttelyissä johtavilla taidemessuilla maailmanlaajuisesti (ART MIAMI, KIAF SEOUL, ISTANBUL CONTEMPORARY, ART DUBAI jne.) ja säännöllisesti jokaisessa HOFA Galleryn toimipisteessä.

DAO tarjoaa myös erittäin tehokkaan voitonjaon muodon. Blockchain-jäsenyyden ansiosta taiteilijat ja suojelijat voivat välittömästi hyötyä salkun myynnistä älykkään sopimusteknologian avulla.

Lisäksi DAO hyötyy HOFA Galleryn koulutusalustasta tarjoamalla Learn To Earn (L2E) -ohjelman lisäpalkkioineen.

IZ: Kuinka paljon laajemman väestörakenteen uskot saavuttavan DAO:n tarjoaman murto-omistuksen ansiosta?

EDA: DAO:n kautta pystymme tavoittamaan laajemman yleisön ja houkuttelemaan nuoremman väestön alhaisella keskitasolla ostovoimalla. Tämä menetelmä mahdollisesti auttaisi ja lisää nykytaiteen kerääjien määrää, sillä keräilyteoksen nykyinen keskimääräinen hinta on 5 000–50 000 puntaa. Murto-omistus on siksi suunniteltu ratkaisu markkinoiden demokratisoimiseen, jotka ovat historiallisesti olleet yksinoikeudella tietyille ihmisille.

IZ: Mikä on alan yleinen asenne – perinteisistä taidegallerioista, sijoittajista ja muista sidosryhmistä – NFT:itä ja muita lohkoketjuun liittyviä taideprojekteja, kuten tätä DAO:ta, kohtaan?

EDA: HOFA Galleryn asenne metaversumia kohtaan pysyy ennallaan: silta taidemaailman ja uuden generatiivisen ja digitaalisen taiteen välillä. Digitaalisen alustansa perustamisesta vuonna 2018 lähtien galleria on hyväksynyt kryptovaluuttoja, ja se on tunnustettu yhdeksi johtavista digitaalisen taiteen edistämisen ja kaupallistamisen katalysaattoreista.

IZ: Onko DAO:n käynnistäminen nyt pelottavaa, kun otetaan huomioon, mitä laajemmilla NFT-markkinoilla on tapahtunut viimeisen vuoden aikana?

EDA: Markkinoiden pelottavasta luonteesta johtuen riski on jatkuva, mutta juuri tämä tilanne on vahvistanut kryptovaluuttojen ja NFT:iden merkitystä luoda mahdollisuuksia yksilöille yhteisössä.

Luottamuksemme kumpuaa myös onnistuneesti perustetusta galleriaympäristöstämme, johon on lisätty HOFA.io:n lanseeraus parin viime vuoden aikana sekä “Kreationin” muodostaminen, mikä antaa meille mahdollisuuden uskoa, että olemme täydellisesti valmiita menestymään markkinoiden tilasta riippumatta.

IZ: Onko sinulla enää suunnitelmia työntyä pidemmälle lohkoketjun taidemaailmaan?

EDA: Odotamme innolla, että pääsemme osaksi sektoria ja vahvistamme itseämme edelleen kryptoyhteisössä. Pyrimme jatkossakin priorisoimaan ja keskittymään taiteilijoihimme ja keräilijöihin, mikä takaa molemmille eliittipalvelun samanaikaisesti.

Blockchain Kryptovaluutta NFTs Vaihtoehtoinen sijoittaminen