Cloudzyn matka kohti globalisoituneen VPS-palvelun toteuttamista

Ohi:
päälle marras 17, 2022
Listen to this article
  • Cloudzy on New Yorkissa sijaitseva VPS-palveluyritys.
  • Yhtiö julkisti uusia kyrptovaluuttamaksuvaihtoehtoja
  • Cloudzyn toimitusjohtaja Hannan Nozari: "pyrkimyksemme pysyäksemme ajan tasalla"

Teknologian kehitys tekee ihmisten elämästä helpompaa ja tehokkaampaa ympäri maailmaa. Tämä ylellisyys ei kuitenkaan tule ilmaiseksi.

Ehkä suurin uhraus, jonka verkkokäyttäjät tekevät päivittäin kirjautumalla suosikkiverkkopalveluihinsa ja sosiaalisen median alustoille, on heidän oikeutensa yksityisyyteen. Yksityisyys on olennainen osa jokaisen ihmisen oikeuksia.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Näyttää siltä, että monet suuret teknologiayritykset eivät pysty laajentamaan tätä ymmärrystä verkkoprotokollaansa. Cloudzy ymmärtää, että vaikka monet käyttäjät eivät yksinkertaisesti välitä, monet muut välittävät.

Kaikille tarkoitettuna tuotteena Cloudzy on velvollinen palauttamaan käyttäjiensä yksityisyyden. Alun perin Perfect Moneyn kaltaiset alustat otettiin käyttöön, jotta nimettömyyttä etsivät asiakkaamme voisivat maksaa perinteisesti, mutta nimettömästi. Mutta Cloudzyn mielipide on, että tätä voidaan parantaa. He ovatkin ryhtyneet tarjoamaan täysin anonyymejä maksuvaihtoehtoja joidenkin johtavien kryptovaluuttaotsikoita hallitsevien yksityisyyskolikoiden avulla.

Cloudzy on tarjonnut huippuluokan VPS-palveluita vuodesta 2008 lähtien, ja sen kotipaikka on Brooklyn, New York. Yhteysviiveensä lisäksi DDoS-suojatut palvelimet räätälöivät VPS-paketteja, ja Cloudzy tarjoaa myös täysin anonyymejä VPS-palvelimia sekä kryptovaluutoilla että Perfect Moneyn kaltaisilla palveluilla.

Tärkeimmät valuutat, jotka auttavat meitä tässä pyrkimyksessä, kuten Monero, Dash ja Z-Cash tietosuojakolikot, otettiin kaikki aiemmin käyttöön Cloudzyssa maksuvaihtoehtoina. Se, mitä Cloudzy tekee nyt on parantaa näitä vaihtoehtoja paremmilla maksuyhdyskäytävillä sekä etsiä asiakkaillemme parempia vaihtoehtoja maksaa anonyymisti tulevaisuudessa.

Priorisoi verkkotietosuoja

Cloudzy ymmärtää ja tyytyy verkkoyksityisyyden ja nimettömyyden ensisijaiseen tarpeeseen.

Yhtiö sitoutuu aktiivisesti huolehtimaan tästä asiakaskuntansa tärkeästä oikeudesta. Tämä tehdään parantamalla olemassa olevia vaihtoehtoja ja etsimällä uudempia vaihtoehtoja, joita teknologiamaailma tarjoaa tulevaisuudessa.

Cloudzyn perustajaryhmä tiesi anonymiteetin ja yksityisyyden tarpeen jo vuonna 2008. Vuosien varrella RouterHostingin ja sitten Cloudzyn jäsenillä oli monia liiketoiminnallisia ja ei-liiketoiminnallisia henkilökohtaisia kokemuksia, jotka vahvistivat heidän uskoaan verkkoyksityisyyden ja oikeus nimettömyyteen.

Siksi RouterHosting, nyt Cloudzy, piti aina yksityisyyttä ja nimettömyyttä verkkomaailmassa liiketoimintamallinsa kulmakivenä, jotta muiden käyttäjien ei tarvitsisi käydä Coudzyn läpi.

Jo ennen kryptovaluuttojen nousua otettiin käyttöön vaihtoehtoja, kuten Perfect Money, helpottamaan anonyymiä maksamista. Cloudzy on ylpeä voidessaan ilmoittaa näiden kryptovaluuttamaksuvaihtoehtojen ja -ratkaisujen täydellisestä käyttöönotosta ja parannuksesta, koska ne eivät ainoastaan helpota heidän käyttäjäkuntaansa, vaan myös heijastelee Cloudzyn organisaation sisäisiä uskomuksia ja periaatteita.

Toimitusjohtaja: ”Jatkamme pyrkimyksiämme pysyä ajan tasalla”

Hannan Nozari on Cloudzyn perustaja ja nykyinen toimitusjohtaja. hänellä oli myös sanottavaa mahdollisesta nimettömästä verkosst ja Cloudzyn lähestymistavasta asiaan:

Tunsin pitkään, että keskivertokäyttäjän anonyymit maksumahdollisuudet ja verkkotietosuoja olivat heikkenemässä. Vaikka tämä on totta, onneksi olemassa on myös paljon todella upeita teknologioita, jotka tasoittavat tietä anonyymien online-maksujen ja käyttäjien yksityisyyden helpottamiseen. Uskon, että kryptomaksuvaihtoehtojemme lisäämisen ja vahvistamisen lisäksi tässä vaiheessa pyrimme säilyttämään pyrkimyksemme pysyä ajan tasalla yrityksenä, joka integroi uusia hyödyllisiä teknologioita, jotta voimme sekä edistää kyseisiä teknologioita että auttaaksemme käyttäjäkuntaamme suojaamaan heidän yksityisyyttään. Olen tyytyväinen alkuperäiseen integroitujen valuuttojen luetteloomme, ja toivon, että voimme pian lisätä muita käyttäjäkunnan kysyttyjä vaihtoehtoja.”

Cloudzyn täysin anonyymien maksuratkaisujen käyttöönotto on loistava esimerkki muille teknologiayrityksille. Kun tarpeeksi moni teknologiayrityksistä tekee samoin, tämä luo myös tien suurelle teknologialle omaksua kyseiset keinot ja lopettaa tietosuojan valuuttakompromissit verkkomaailmassa.

Sijoita kryptoihin, osakkeisiin, ETF-rahastoihin ja vastaaviin muutamassa minuutissa suosikkivälittäjämme, eToro

10/10
67% of retail CFD accounts lose money