VIDEO: Metaversumi-yhtiö ilman kryptovaluuttaa, jolla spekuloida: David Lucatch, Liquid Avatar Technologies

Ohi:
päälle Nov 30, 2022
Listen to this article
  • Liquid Avatar Technologiesin toimitusjohtaja David Lucatch liittyi Invezz-podcastiin tällä viikolla
  • Proof of humanity -konsepti pyrkii luomaan turvallisemman verkkokokemuksen ja poistaa käyttäjätunnukset
  • Yksityisellä lohkoketjulla toimiva, jolla ei ole tokenia, vaan pelkkää paljasta lohkoketjuteknologiaa

Tiesitkö, että lohkoketju voi toimia myös ilman kryptovaluuttaa?

Invezz-podcastin viimeisimmässä jaksossa istuuduin alas David Lucatchin, Liquid Avatar Technologiesin toimitusjohtajan, kanssa. Podcast olikin ainutlaatuinen, sillä Davidin yritys toimii metaversumitilassa ja hyödyntää lohkoketjuteknologiaa, mutta sillä ei ole tokenia. Tällä ei ole mitään tekemistä krypton kanssa, hän painotti.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Koska niin suuri osa kryptomaailmasta perustui säälimättömään spekulaatioon, tämä oli virkistävää, koska no, ei ole mitään, millä spekuloida. Sen sijaan jutustelumme keskittyi blockchain-teknologiaan.

Aftermath Islands on Liquid Avatarin tytäryhtiö ja ensimmäinen organisaatio, joka otti käyttöön niin sanotun Proof of Humanity -menetelmän. Näin käyttäjät voivat luoda digitaalisen jalanjäljen, joka todistaa olevansa aito yksilö, samalla kun teoriassa silitetään paljon nykyisen järjestelmän aiheuttamia haittoja. Sen tavoitteena on luoda turvallisempi, yksityisempi käyttökokemus ja poistaa käyttäjänimien ja salasanojen tarve.

Keskustelimme konseptista pitkään jaksossa. Se tuntuu erityisen ajankohtaiselta näinä päivinä, kun Elon Musk on taistelupolulla botteja ja väärennettyjä tilejä vastaan Twitterissä, tietosuoja on jatkuvasti esillä uutisissa ja yhä useammat ihmiset panevat merkille, kuinka heitä seurataan verkossa. Sinisen merkin aiheuttama kiista on hauska väittely, ja David käy läpi, miten proof of humanity -konseptia voitaisiin käyttää joidenkin meneillään olevan saagan ongelmien ratkaisemiseen.

Keskustelu kulki monilla eri aloilla. Tämän kaiken toimivan teknologian lisäksi keskustelimme avaruuden kasvavasta sääntelyn tarpeesta ja siitä, mitä tämä voisi tarkoittaa digitaalisille identiteeteille.

Tietenkin oli väistämätöntä käydä läpi myös mitä laajemmilla kryptomarkkinoilla tapahtuu, kun markkinat ovat olleet romahdustilassa ympäri vuoden. Mutta koska Liquid Avatar ei ole kryptovaluutta, halusin tietää, miltä Davidista oli tuntunut, kun kaikki nämä avaruutta ravistellut skandaalit ilmaantuivat. Tahrattiinko Liquid Avataria epäoikeudenmukaisesti “assosiaatio-syyllisyyden” tyyppisellä asenteella, kun otetaan huomioon kuinka myrkyllisen monet ihmiset uskovat krypton olevan tällä hetkellä?

Podcast olikin kiehtova katsaus krypton puhtaaseen teknologiapuoleen eli lohkoketjuun. Jopa käsite siitä, että jokin toimii yksityisellä lohkoketjulla, on melko ainutlaatuinen. Kysyinkin onko tässä kompromisseja ja miksi tämä lähestymistapa toteutetaan.

Se oli ehdottomasti erilainen katsaus lohkoketjujen maailmaan!

Jatka keskustelua Twitterissä @InvezzPortal, @DanniiAshmore ja @liquid_avatar kanssa. Tai käy osoitteessa https://aftermathislands.com/ saadaksesi lisätietoja.

Kiitos kuuntelusta, seuraa ja tilaa meidät täältä: