Kryptouutisten ennusteet – Metacade näyttää tietä vuonna 2023

Ohi:
päälle Feb 1, 2023
Listen
  • Metacade on jännittävä ja innovatiivinen uusi projekti, joka tulee mullistamaan Web3-pelaamista
  • Projekti on herättänyt runsaasti huomiota valtavan P2E pelihalli -konseptinsa ansiosta
  • Metacaden presale myydään nopeasti loppuun, kun sijoittajat hyppäävät mukaan vuonna 2023

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Sijoittajat ymmärtävät, että parhaan kryptovaluutan löytäminen tuhansien hankkeiden joukosta on kuin etsisi neulaa heinäsuovasta. Koska kryptouutisten ennusteita ja raportointia voidaan tulkita monella tavalla, voi olla todellinen haaste löytää se jalokivi kaikkien tavanomaisten projektien joukosta.

On kuitenkin yksi hanke, joka osoittaa selviä merkkejä siitä, että se vakiinnuttaa asemansa edelläkävijänä – ei ainoastaan vuoden 2023 alussa, vaan kenties koko kryptomaailmassa. Metacade on uusi ja mullistava hanke, joka on jo herättänyt huomiota kokeneissa sijoittajapiireissä, kun yhä useammat fiksut sijoittajat kiirehtivät lisäämään hankkeen vuoden 2023 sijoituslistoillensa.

Metacaden presale heijastelee tätä voimakasta kiinnostusta, sillä hanke on kerännyt huikeat 1,4 miljoonaa dollaria vain kolmessa viikossa. Tämä tulos on seurausta hankkeen taustalla olevasta mahtavasta potentiaalista, joka on ollut huolellisen tarkastelun alla sen yksityiskohtaisen white paperin julkaisemisesta lähtien. Kyseisessä asiakirjassa hahmotellaan joitakin jännittäviä ja innovatiivisia suunnitelmia, jotka saattavat todella lähteä huimaan nousuun.

Metacade on uusi nouseva kryptotähti

Vuoden 2023 alku on johtanut runsaaseen raportointiin kryptouutisten ennusteista ja sijoitusarvosteluista, mutta Metacade on harvinainen esimerkki hankkeesta, joka on pystynyt kokoamaan kaikki palaset yhteen kattavaksi, strategiseksi suunnitelmaksi. Se kuvaa sijoittajille projektin potentiaalin, mikä on johtanut erittäin rivakasti myyvään presaleen.

Alusta on keskittynyt Web3:n ja pelien risteyskohtaan, ja hanke pyrkii saamaan siivun yli 200 miljardin dollarin suuruisista ja kasvavista kokonaismarkkinoista. Peliteollisuuden vakiintumisesta huolimatta sillä on edelleen ongelmia, jotka johtuvat siitä, että käyttäjät eivät ole enää kiinnostuneita pelialasta, mikä puolestaan johtuu voimakkaasta yrityksiin kohdistuvasta kiinnostuksesta.

Valtavan GameFi-ekosysteemin ja lippulaivana toimivan play-to-earn pelihallin julkaisemalla Metacade näyttää haluavansa mullistaa perinteisen tavan toimia ja antaa vallan takaisin niiden käsiin, jotka sen todella ansaitsevat – nimittäin peliyhteisön jäsenille.

Luottamus hankkeeseen on ilmiselvää. Metacade kerää jo nyt varoja uskomattomalla vauhdilla ja uhmaa useimpia kryptouutisten ennusteita ja saa osakseen suitsutusta sosiaalisessa mediassa. Sijoittajat ovat ymmärrettävästi vaikuttuneita sen ekosysteemistä löytyvästä suunnittelun syvyydestä, sillä se tarjoaa selkeitä etuja koko alustan sitoutumisen kannalta.

Mikä on Metacade?

Metacade on asettanut tavoitteekseen rakentaa metaversumin suurimman pelihallin, jossa käyttäjät voivat ansaita tuloja pelaamalla jännittäviä pelejä monista eri peligenreistä.

Ekosysteemissä on laaja ja hyvin integroitu palkitsemisjärjestelmä, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita palkintoja Metacade-alustan sisällä tapahtuvasta toiminnasta. Käyttäjät voivat luonnollisesti ansaita pelattavasta pelihallista, mutta he voivat myös osallistua kilpailulliseen pelaamiseen ja turnauspelaamiseen, jos se sopii heidän pelityyliinsä.

Metacade-ekosysteemin yhteisöllisiin näkökohtiin osallistuville käyttäjille on jopa tarjolla palkintoja. Esimerkiksi peliarvostelujen kirjoittaminen ja alfojen jakaminen ovat varteenotettavia keinoja turvata alustan natiivi MCADE-token.

Kuinka se toimii?

Erittäin monipuolisena hankkeena Metacade edellytti vankan hyödyketokenin luomista ekosysteemin tehokkaan yhdistämisen mahdollistamiseksi. Tämä token on MCADE, ja yksi sen tarkoituksista on toimia alustan “valuuttana”. Sitä voidaan kuitenkin käyttää myös muilla tavoin aina kilpailuturnauksiin osallistumisesta tavaroiden ostamiseen. 

MCADE-token on myös panostuskelpoinen, mikä tarjoaa loistavan sijoitusmahdollisuuden, sillä sen haltijat voivat luoda passiivisen tulovirran ja samalla tukea hanketta. Tämä varteenotettava hyöty tekee MCADE:sta juuri nyt vahvan kilpailijan parhaiden kryptovaluuttojen joukossa.

Hankkeella on myös markkinoiden johtavan Web3-tilintarkastajan Certikin auditointi, mikä antaa sijoittajille lisävarmuutta siitä, että he ovat Metacaden tiimin kanssa turvallisissa käsissä.

Ikään kuin projekti ei olisi jo muutekin tarpeeksi vakuuttava, on olemassa toinenkin syy siihen, että MCADE esiintyy kryptouutisennusteissa niin positiivisessa valossa. Metagrants-ohjelman avulla pelinkehittäjät voivat lähettää ideoitaan Metacade-yhteisölle, ja MCADE-tokenin haltijat voivat äänestää siitä, mitkä projektit rahoitetaan. Näin pelaajat voivat vaikuttaa suoraan alustaan, mikä takaa maksimaalisen sitoutumisen pitkällä aikavälillä.

MCADE – Harvinainen tilaisuus päästä varhain mukaan krypton nousuun 

Metacade on uskomaton hanke, ja koska presale tarjoaa MCADE-tokeneita parhaasta kryptovaluutasta valtavan edulliseen hintaan juuri nyt, se myydään varmasti nopeasti loppuun. Niitä, jotka toimivat tarpeeksi nopeasti varmistaakseen sen salkussaan, odottaa jännittävä vuosi 2023!


Voit osallistua MCADE:n presaleen täällä.

Ad

Sijoita huippukryptovaluuttoihin nopeasti ja helposti maailman suurimman ja luotettavimman välittäjän, OKX.

8.5/10