Mullistaako Metacade (MCADE) gameFi-tilan?

Ohi:
päälle Mar 16, 2023
Listen
  • Metacade on projekti, joka voi mullistaa pelitilan vuonna 2023 ja sen jälkeen.
  • MCADE projektin taustalla on natiivi token, joka mahdollistaa play-to-earn (P2E) -ekosysteemin.
  • GameFi-alustan ennakkomyynti on vankka arvo varhaisille sijoittajille ja treidaajille

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Web3-pelitila on kasvanut räjähdysmäisesti, ja saatavilla on tuhansia pelejä, joten käyttäjien voi olla vaikea valita, mitkä pelit ovat pelaamisen arvoisia ja mihin lohkoketjupohjaisiin projekteihin kannattaa panostaa.

Uusi hanke voi mullistaa tämän sektorin ja tarjota kaiken kattavan ekosysteemin niille, jotka haluavat osallistua GameFi-sektorille. Tämä projekti on Metacade (MCADE), ja tänään käymme läpi, miksi tämä projekti voi ohittaa joitain alan suurimmista nimistä.

Tarjoaako Metacade loistavan sijoitusmahdollisuuden?

Metacade (MCADE) kryptovaluuttaa ympäröivän vaiheen 6 ennakkomyyntien arvo on 0,017 dollaria. Tämä tarkoittaa, että sijoittajat, jotka liittyvät hankkeeseen aikaisin, voivat hyötyä sen kokonaiskasvusta.

Esimyynnin seuraavassa vaiheessa Metacaden (MCADE) arvioidaan käyvän kauppaa 0,0185 dollarilla, mikä antaa vaiheen kuusi sijoittajille kunnioitettavan tuoton, kun taas aikaisemmat sijoittajat ovat selvästi paremmassa asemassa.

On todennäköistä, että Metacade (MCADE) voi saavuttaa korkeamman arvon vuonna 2023 ja sen jälkeen käyttämällä mainostuloja, turnauksia, tapahtumia, palkintoja, työpaikkailmoituksia, pelien testausprosessia ja erityistä käynnistysalustaa. Sijoittajilla on erinomainen mahdollisuus sijoittaa sellaisen projektin alkuvaiheeseen, joka voi vakiinnuttaa Web3-tilassa hallitsevana voimana.

Saavuttaako Metacade yhden dollarin tason vuoden 2024 loppuun mennessä?

Metacade (MCADE) on tarjolla hintaan 0,017 dollaria 6. vaiheen ennakkomyynnissä. Tämä tarkoittaa, että sijoittajat voivat saada MCADE-tokenin alennuksella odotettuun julkaisuhintaan verrattuna.

Kryptosektori on siirtymässä kohti pelaamista, ja jotkut suurimmista yrityksistä hyppäävät lohkoketjun tilaan ottamalla käyttöön NFT:itä ja muita Web3-tekniikoita.

Pelaajat alkavat ymmärtää lohkoketju-pelien arvon, ja ominaisuuksien panostusmekanismi voi palkita pelaajia ja toimia heille tärkeänä kannustimena jatkaa alustan käyttöä tulevina vuosina.

Nämä näkökohdat voivat lisätä kysyntää ja vetovoimaa lohkoketju-pelaamisen takana lähitulevaisuudessa. Metacade (MCADE) listataan myös suuriin pörsseihin ennakkomyynnin onnistuessa, ja tällä vauhdilla se voi todennäköisesti saavuttaa 0,05 dollarin arvon vuoden 2023 toisen neljänneksen loppuun mennessä.

Vuoden 2023 neljännen vuosineljänneksen loppuun mennessä Metacade (MCADE) voi nousta 0,1 dollarin arvoon, mikä voi edustaa sen kaikkien aikojen korkeinta arvoa.

Mikä on Metacade?

Metacade (MCADE) on Web3-yhteisökeskus, joka yhdistää pelaajat ja kryptovaluuttojen harrastajat yhteen paikkaan, jossa he voivat kommunikoida ja tehdä yhteistyötä.

Alusta edustaa hangout-paikkaa, jossa on virtuaalinen pelihalli, joka tarjoaa kaikille pääsyn Play-to-Earn (P2E) -elementtejä sisältäviin peleihin ja virtuaalisiin kohteisiin, joista he löytävät uusimmat GameFi-uutiset ja alan merkittävimpien ihmisten jakamat mielipiteet.

Miten Metacade toimii?

Metacadessa (MCADE) omistettu järjestelmä kompensoi käyttäjiä heidän toimistaan MCADE-tunnisteilla.

Metacade (MCADE) pyrkii vahvistamaan pelaajia Metagrant-järjestelmällä, jossa yhteisö voi ohjata kassan resursseja ja päättää, mitä pelinkehittäjiä tuetaan antamalla äänensä peleille, joita he haluavat rakentaa.

Siellä on myös työ- ja keikkataulu, josta käyttäjät voivat löytää töitä Web3-tilassa.

Metacade (MCADE) -token on rakennettu Ethereumiin (ETH) ja noudattaa ERC-20-tokenstandardia. MCADE voidaan ostaa helposti ja säilyttää turvallisen lohkoketjun päällä.

Miten Metacade muuttaa alaa?

Metacade tarjoaa pelaajille erilaisia käyttötapauksia ja toimintoja maailmanlaajuisesti. Se isännöi turnauksia, tapahtumia ja arvontoja, sisältää työpaikkailmoituksia, siinä on Pay-to-Play-pelihalli ja tarjoaa pääsyn pelien testaukseen.

Mukana on erillinen käynnistyslevy, ja jokainen pelin rakentamiseen tähtäävä kehittäjä voi hyödyntää valmiiksi rakennettua yhteisöä saadakseen mahdollisuuden äänestää ja saada projektinsa rahoitettua alustalta.

Onko MCADE kryptovaluutta hyvä pitkän aikavälin sijoitus?

Play-to-Earn (P2E) -alan ja Web3-tilan yleinen suosio voi johtaa Metacade-alustan arvon nousuun, mikä johtaa korkeampaan käyttäjäkuntaan, esiteltyihin projekteihin ja MCADE-apuohjelmaan.

Tämä tarkoittaa, että MCADE on vakaa pitkän aikavälin sijoitus, ja jos sijoittajat ovat kiinnostuneita osallistumaan Metacaden rahoituskierrokseen, he voivat tehdä sen vierailemalla verkkosivuillaan.

Blockchain-tilassa ei kuitenkaan ole takuita, ja monien kryptovaluuttojen yleinen volatiliteetti on otettava huomioon.

Web3-peleillä on ollut suuri kysyntä, ja monia niistä ympäröivä P2E-rakenne on myös lisännyt nonfungible tokenien (NFT) käyttöä ja kysyntää. Nämä näkökohdat ovat tärkeä osa Metacade-alustalla, jolla on suuri kasvupotentiaali.

Ovatko GameFi-tokenit erinomainen pitkän aikavälin sijoitus?

GameFi-tila kehittyy jatkuvasti, ja uusia pelejä kehitetään jatkuvasti. Tämän perusteella on selvää, että lohkoketju-pelaamisen kysyntä on korkea. Projektit, jotka asettuvat kilpailukykyisiksi johtajiksi tällä Web3-tilan alalla, voivat tarjota paljon arvoa pitkällä aikavälillä.

Kannattaako Metacade ostaa?

Metacadella (MCADE) on projektina paljon tehtävää. On olemassa laaja valikoima arcade-pelejä, jotka tarjoavat lisäarvoa sekä satunnaisille että kilpaileville pelaajille.

Käytössä on oma sosiaalinen keskus ja lukuisia ansaintamekanismeja, jotka kannustavat käyttöä. Metacade (MCADE) luo myös uusia työpaikkoja GameFi-tilaan ja yhdistää lohkoketjun käyttäjät maksullisiin mahdollisuuksiin.

Nämä näkökohdat voivat tehdä Metacadesta (MCADE) vankan sijoituksen, mutta päätös perustuu silti erityistarpeisiin, vaatimuksiin ja sijoittajan tavoitteeseen.