Ad

VIDEO: Mitä kehittäjät ajattelevat tekoälystä ja lohkoketjusta? Stack Overflow liittyi podcastiin

Ohi:
päälle Mar 27, 2023
Listen
 • Stack Overflow suoritti kyselyn siitä, mitä kehittäjät ja teknologit ajattelevat nousevasta teknologiasta
 • Tekoäly pärjäsi hyvin, lohkoketjut eivät. Koneoppiminen, pilvi ja no node/low code saivat myös huomiota
 • Stack Overflown Joy Liuzzo liittyi Invezz-podcastiin antaakseen ajatuksiaan

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Uusi teknologia on aina hauska aihe. Nykyään tuntuu, että kaikki puhuvat tekoälystä. Tekeekö ChatGPT meistä pelkkiä ihmisiä hyödyttömiä? Aiemmin tuntui, että lohkoketju oli kuuma aihe, kun Bitcoin johti kryptomarkkinat huimaaviin korkeuksiin pandemian aikana.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Mutta mitä kehittäjät ajattelevat näistä nousevista teknologioista muiden alojen, kuten pilvipalvelun, no-code/low-code-tekniikan ja koneoppimisen ohella?

Joy Liuzzo on Stack Overflow:n tuotemarkkinoinnin johtaja, jossa kehittäjät hengailevat kysyäkseen ja vastatakseen toistensa kysymyksiin. Tässä kuussa se julkaisi uuden teknologiaan liittyvän tutkimuksen, joten Joy liittyi podcastiin keskustellakseen oivalluksista.

Esityksen tähti oli avoimen lähdekoodin teknologia, jonka yhteisöllinen puoli vetosi koodaajiin massiivisesti. Joy keskusteli laajasti siitä, miksi näin on ja kuinka tämä auttaa projekteja useilla eri aloilla.

Mutta samalla tarkasteltiin syvällisemmin näkökohtia sekä aiheesta että sen ulkopuolelta.

Tekoäly oli yllättäen etusijalla kehittäjien keskuudessa. Mielenkiintoista on, että heidän ajatuksensa olivat samankaltaisia kuin yleisön: he uskovat, että teknologiasta tulee olennainen osa elämäämme, mutta eivät ole varmoja, millainen rooli sillä voi olla.

Myös kryptosijoittajat ovat varmasti kiinnostuneita tutkimuksen lohkoketjuteknologiaa koskevista havainnoista, joskaan eivät pettyneinä. Ala menestyi huomattavan huonosti, ja lohkoketju sijoittui pohjalukemiin muun muassa kysymyksissä “minkä uskot olevan seuraava teknologia, jota kaikki tulevat käyttämään?” sekä kysymyksissä, jotka koskivat teknologioiden myönteistä tai kielteistä vaikutusta maailmaan.

Lisäksi käsiteltiin pilvipalveluja, low-code/no code -tekniikkaa ja monia muita teknologioita. Kaiken kaikkiaan se oli mielestäni kiehtova katsaus siihen, mitä ihmiset “verhon takana” ajattelevat kyseisistä teknologioista, kun niistä keskustellaan niin laajalti yleisön ja sellaisten ihmisten (kuten minä) keskuudessa, joilla ei ole teknistä osaamista ymmärtää kunnolla taustalla olevaa mekaniikkaa.

Jatka keskustelua Twitterissä @InvezzPortal, @DanniiAshmore ja @StackOverflow. Tai vierailw www.stackoverflow.co saadaksesi lisätietoja tai täältä saadaksesi lisätietoja kyselystä.

Kiitos kuuntelusta, seuraa ja tilaa meidät tästä:

  Ad

  Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals™.

  0/10
  Learn more
  Blockchain Kryptovaluutta Teknologia Toimialat Video