XRP-hinnan ennuste ja mitä Ripple vs. SEC voisi tarkoittaa AltSignalsille (ASI)

Ohi:
päälle May 2, 2023
Listen
  • XRP-hinta liikkuu 0,46 dollarin tuntumassa, kun Bitcoin kävi tiistaina lähellä 28 000 dollaria
  • AltSignals-ennakkomyynti jatkaa vauhtiaan, ja 63 % ASI:sta myytiin loppuun toisessa vaiheessa
  • XRP räjähdysmäiseen nousuun, jos Ripple voittaa SEC:iä vastaan

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

XRP kävi noin 0,46 dollarissa tiistaiaamuna 2. toukokuuta. Vaikka kuudenneksi sijoittuneen kryptovaluutan hinta markkina-arvollaan mitattuna oli noussut noin 38 % vuodesta toiseen, on se ollut vihreällä viime viikolla ja laskenut noin 10 % viimeisen 30 päivän aikana.

Kolikon suurelta osin tasainen tuotto seitsemän päivän ajalta johtuu siitä, kun Bitcoin, markkina-arvoltaan maailman suurin kryptovaluutta, liikkui lähellä 28 000 dollaria. BTC:n hinta oli tällä ratkaisevalla tasolla testattuaan tänä viikonloppuna uudelleen 30 000 dollarin vastuksen vastauksena First Republic Bankiin (NYSE: FRC) liittyviin uutisiin.

XRP:n ja muiden huippu-altcoinien etsiessä jalansijaa AltSignalins (ASI) ennakkomyynti herättää edelleen valtavaa sijoittajien kiinnostusta. Tässä tarkastellaan XRP- ja ASI-tokenin hintaennustetta, koska analyytikot viittaavat siihen, että osakkeiden kryptotulos on suurempi tulevina kuukausina.

XRP-hinta: SEC vs. Ripple -kotelo

Toukokuu on täällä, ja XRP-yhteisö odottaa edelleen tuomiota paljon julkisuutta saaneessa oikeustaistelussa Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomission (SEC) ja XRP- kryptovaluutan luoneen lohkoketjuyhtiö Ripplen välillä.

Vaikka tuomion odotukset ovat edelleen korkealla, viimeisimmät spekulaatiot ovat, että SEC on todennäköisesti hävinnyt asian ja saattaa etsiä ratkaisua. Ripplen tapausta kommentoivien asiantuntijoiden joukossa on John E. Deaton, blockchain-harrastaja ja XRP-yhteisön asianajaja.

Twitterissä, joka käsittelee viimeisintä huhua koskien SEC vs. Ripple -tapausta, mainitsi asianajaja, että sovinto tulee todennäköisesti voimaan “vain jos Ripple saa suuren voiton, jotta Gensler voisi pelastaa kasvonsa ja saada poliittisen voiton sovinnon kautta.”

XRP-hinnan ennuste – suuri odotukset XRP-ralliin

XRP-hinta astui hetkeksi positiiviselle alueelle 24 tunnin lokissa maanantaina yönä, mutta ei lähtenyt nousuun edes huhujen jälkeen. Tämä johtuu luultavasti Deatonin ja muiden kommentteja seuranneesta mielialan tarkistuksesta, jonka yksi XRP-treidaaja totesi alla olevan twiitin mukaisesti.

Siksi XRP-token leijuu tällä hetkellä lähellä päätukipohjaa alle 0,47 dollarissa. Silloinkin on odotettavissa, että Ripple Labsin voitto tulevina viikkoina voisi sytyttää XRP:n massiivisen nousun, kun taas sääntelijän voitto ei voi vaikuttaa vain XRP:hen, vaan moniin muihin huippukolikoihin, jotka virasto on äskettäin korostanut arvopapereiksi.

Positiivista on se, että kysyntä, joka johtaa uuteen XRP- ostopaineeseen krypton nousevien markkinanäkymien keskellä, voi katapuloida XRP:n arvon psykologiseen yhden dollarin arvoon.

Tämän jälkeen tammikuussa 2018 saavutettu kaikkien aikojen ennätys, 3,40 dollaria, voi tarjota XRP-härille mahdollisuuden kuroa umpeen ikäisensä sen jälkeen, kun he ovat jääneet jälkeen muista 10:n parhaan kolikon joukossa oleville viimeisillä härkämarkkinoilla.

AltSignals ja sen uusi tekoälyllä toimiva kaupankäyntialusta

Markkinoiden tarkkailijat ovat optimistisia kryptotoiminnan suhteen, kun laajemmat markkinat liikkuvat kohti vuoden 2023 toista puoliskoa. Toukokuun alkaessa yksi hankkeista, joihin on kiinnitetty uutta huomiota, on AltSignals, johtava kaupankäyntisignaalien tarjoaja, jonka on määrä mullistaa kaupankäyntialaa uudella päivityksellä, joka perustuu tekoälyyn.

AltSignals-tiimi on käynnistänyt ASI:n uuden ActualizeAI-alustan tehostamiseksi. ASI-tokenin haltijat pääsevät ensimmäisinä uuteen tekoäly-algoritmiin. Tekoälykerrokseen pääsyn lisäksi yhteisö hyötyy myös monista muista tavoista ansaita palkintoja omistuksellaan, mukaan lukien jäsenklubin jäsenet ja turnaukset.

Tällä hetkellä alusta palvelee yli 50 000 treidaajaa, jotka hyödyntävät sen kaupankäyntisignaaleja kryptovaluutoissa, osakkeissa ja forexissä. AltSignals-tiimi ottaa tämän jo menestyneen yrityksen askeleen kohti markkinaraon dominointia sisällyttämällä siihen tekoälytyökalut, ja uusi malli hyödyntää myös viimeisintä koneoppimista ja luonnollisen kielen käsittelyä.

Kun ActualizeAI lanseerataan, se moninkertaistaa AltSignalsin kaupankäyntisignaalien tarkkuuden, lisää kauppiaiden kokemuksia ja tarjoaa valtavia etuja jäsenille.

AltSignals hintaennuste – Tarjoaako ASI hyvän mahdollisuuden?

ASI-ennakkomyynti on tällä hetkellä toisessa vaiheessa, ja 62 % tässä ennakkomyyntivaiheessa tarjotuista tokeneista myytiin loppuun muutamassa päivässä keräten yli 673 000 dollaria. ASI:n hinta on tässä vaiheessa 0,015 dollaria ja noussut 0,02274 dollariin, kun ennakkomyynti päättyy ennen ActualizeAI:n julkaisua.

AltSignalsin etenemissuunnitelman mukaan ASI-tokenin on määrä julkaista johtavissa kryptovaluuttapörsseissä vuoden 2023 toisella neljänneksellä. Ensimmäinen pörssi, joka listaa tokenin, on Uniswap, ja kuten useimpien muidenkin projektien kohdalla on havaittu, se otetaan käyttöön toissijaisessa jaksossa. markkinat ovat usein osuneet samaan aikaan huomattavien hintojen nousun kanssa.

AltSignals-tiimi suunnittelee myös saavansa ActualizeAI-lisenssin sen jälkeen, kun se aloittaa reaaliaikaisen kaupankäynnin, ja tärkeimmät kumppanuudet, joihin osallistuu suuria instituutioita ja kolmansia osapuolia, ovat osa tiekarttaa. Tämän pitäisi saada ASI:n kysyntä kasvamaan merkittävästi ja mahdollisesti auttamaan markkinahintaa. Kriittinen tämän projektin tokenomiikan kannalta on myös odotettu hallintomuutos, joka ottaa käyttöön polttoaikataulun. AltSignals-julkaisussa on lisätietoja tokenomiikasta.

Jos ASI toistaa markkinoilla havaitut trendit, sen hinta on todennäköisesti 0,1 dollaria vuosineljänneksen aikana ja mahdollisesti 0,5 dollaria vuonna 2024.

Kiinnostaako ASI-token? Lue lisää vierailemalla heidän ennakkomyyntisivullaan täällä.

Ad

Pääse helposti alkuun kryptossa seuraamalla pro-treidaaja Lisa N. Edwardsin kryptosignaaleja & -kaavioita. Rekisteröidy tänään ja saat helposti seurattavia treidejä tuhansille altcoineille osoitteessa GSIC.