Palantirin (PLTR) osake nousussa AI:n ansiosta – Kannattaako AltSignalsia (ASI) ostaa?

Ohi:
päälle May 9, 2023
Listen
  • Palantirin osakkeet saattavat nousta, kun yritys ennustaa kannattavuutta tekoälyä (AI) kohtaan
  • AltSignalsin AI-pohjainen alusta lupaa mullistaa treidaamisen
  • ASI:in sijoittavat keräävät valtavia tuottoja, kun tekoäly nostaa kryptoprojektit seuraavalle tasolle

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Palantir Technologiesin (NYSE:PLTR) osakkeet nousivat yli 27 % maanantain kaupankäynnin jälkimainingeissa sen jälkeen, kun yhtiön ensimmäisen neljänneksen tulos ylitti analyytikoiden arviot.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Palantirin osake nousi myös jyrkästi yrityksen uuteen tekoälyllä (AI) toimivaan alustaan perustuvien tulosennusteiden myötä. Koska tekoäly ja sen mahdollisuudet ovat myös erityisen vahvoilla kryptovaluutta-sektorilla, on todennäköistä, että Palantirin vahvat näkymät uudelle tekoälytuotteelleen toimivat samoin AltSignalsissa (ASI).

AltSignals, johtava kaupankäyntisignaaleja tarjoava yritys, on myös ottamassa käyttöön tekoälyllä toimivan kerroksen. Sen alkuperäinen ASI-token on nyt ennakkomyynnissä, johon voit liittyä täältä.

Miksi Palantirin tekoälyennusteet voisivat olla hyvä uutinen AltSignalsille

Copy link to section

Maanantaisessa tulosraportissaan Palantir sanoi, että se odottaa olevansa kannattava vuonna 2023 sen jälkeen, kun sen ensimmäisen neljänneksen liikevaihto kasvoi 18 prosenttia vuodentakaiseen verrattuna. Yhtiön toimitusjohtaja, Alex Karp, sanoi osakkeenomistajien kirjeessä, että ohjelmistotoimittaja odottaa liikevaihdon olevan 528–532 miljoonaa dollaria toisella vuosineljänneksellä ja 2,19–2,24 miljardia dollaria vuositasolla.

Mutta juuri yrityksen uuden AI-alustan kysyntä on kiinnittänyt sijoittajien huomion. Karp sanoi, että potentiaalisten asiakkaiden kysyntä ja kiinnostus tuotetta kohtaan on “ennennäkemätöntä“. Joillekin asiakkaille tästä kuusta alkaen saatavilla oleva Palantirin tekoälykerros antaa asiakkaille kaupallisen ja julkisen sektorin mahdollisuuden hyödyntää suuria kielimalleja.

Valtion virastojen kanssa tehdyistä sopimuksista tunnettu tekoälyintegraatio on ratkaisevan tärkeä sellaisissa operaatioissa, kuten sotilastiedustelussa ja päätöksenteossa. Palantirin kaltaisten valtavirtayritysten luottamus tekoälyyn on vahva osoitus siitä, kuinka muut toimialaa määrittävät tuotteet tarjoavat alustat voisivat kasvaa.

Palantirin osakekurssinäkymät

Copy link to section

PLTR vaikuttaa vahvalta sijoituskohteelta, joka on yksi niistä meemiosakkeista, joilla on todellinen kasvukehitys takanaan.

Palantir ei tarjoa sijoittajille ainoastaan altistumista kyberturvallisuuteen ja sotilaallisiin sopimuksiin liittyvälle sijoitukselle. Sillä on kasvava integraatio, joka tekee siitä hyvän vedon, jos haluat altistua lohkoketjuteknologiamarkkinoille.

Tekoäly ja big data voivat myös johtaa siihen, että PLTR:stä voi tulla yksi parhaista tekoälyosakkeista. Oletuksena on, että PLTR:n osakkeen nykyinen 7,74 dollarin hinta saattaa olla valtava löytö tällä hetkellä.

Mitä AltSignals ja ActualizeAI ovat?

Copy link to section

AltSignals on treidaukseen liittyviä signaaleja tarjoava yritys, joka lanseerattiin yleisölle vuonna 2017. Alusta tarjoaa tällä hetkellä hälytyksiä treidauksen tueksi ja analyysi-indikaattoreita AltAlgo-palvelunsa kautta, joka kattaa kryptovaluutta-, osake ja forex-markkinat. Käyttäjät voivat myös käyttää CFD-kaupankäyntitietoja.

Alusta pyrkii parantamaan signaalejaan tekoälyn, koneoppimisen ja luonnollisen kielenkäsittelyn avulla. Vaikka AltAlgo on jo menestynyt tuote, ActualizeAI parantaa kykyjään uusien tekoälytulojen avulla, mikä antaa käyttäjille pääsyn signaaleihin paremmalla tarkkuudella.

ASI on token, joka antaa voiman AltSignals AI -ekosysteemille. Omistajilla on pääsy kaikkiin kaupankäyntisignaaleihin sekä he voivat treidata ja tallentaa $ASI-tokeneita omiin lompakoihinsa. Pääsy jäsenklubiin sisältää myös muita etuja, kuten osallistumisen kaupankäyntiturnauksiin tai alustan kehittämiseen palkintoja ja muita ansaintamahdollisuuksia varten.

Sijoittajilla on mahdollisuus ostaa ASI-tokeneita edullisesti meneillään olevan ennakkomyynnin aikana. AltSignalsin verkkosivusto tarjoaa vaiheittaisen oppaan ASI:n ostamiseen. Tämä sisältää yhteyden muodostamisen tuettuun lompakkoon, tokeneiden ostamisen ja lunastamisen.

Pitäisikö sinun ostaa AltSignals (ASI) -token tänään?

Copy link to section

Kuten edellä mainittiin, ohjelmistoyritys Palantirilla on suuria ennusteita tulojensa kasvusta, jotka perustuvat sen tekoälyalustan menestykseen. Tämän yrityksen mallilla nähty kysyntä viittaa siihen, että AltSignalsin tuleva ActualizeAI-kerros saattaa tulla markkinoille kesken tekoälytyökalujen vielä suuremman kysynnän.

Siksi AltSignals ja se, mitä tiimi rakentaa ActualizeAI:n avulla, sopii hyvin sijoittajille, jotka sijoittavat parhaillaan rahaa sen token-myyntiin. Nykyisellä 0,015 dollarin arvollaan ASI-token saattaa olla hyvin halpa. Hinta nousee sen ennakkomyyntivaiheen aikana 0,02274 dollariin ja todennäköisesti räjähtää, kun tekoälyalusta otetaan käyttöön myöhemmin tänä vuonna.

Tokenin listaaminen tärkeimpiin pörsseihin, kuten Pepe (PEPE) ja Floki Inu (FLOKI) hiljattain tekivät, voisi synnyttää uusia ostopaineita ja saada ASI:n liikkumaan kohti tavoitteita, kuten 0,5 ja 1 dollaria vuonna 2023 tai vuoden 2024 alussa. Tekoälyyn liittyvät kryptovaluutat ovat myös olleet vahvassa nosteessa vuodesta toiseen, mikä viittaa siihen, että uusi noususykli voisi nostaa hinnat uusiin huippulukemiin.

Hyvä tapa tarkastella, miksi sijoittaa ASI:hin, on AltSignalsin näkökulmasta. Voimme mitata tämän yrityksen kasvupotentiaalia sen kasvavan yhteisön ja valtavan odotuksen sen tekoälyllä toimivan ActualizeAI-kerroksen ympärillä.

Vaikka tokenin välitön lanseeraus voi tuoda mukanaan uutta kysyntää, ASI:n tulevia voittoja katalysoi kestävyys, joka voi tulla vankan markkina- ja käyttäjäyhteisön myötä.

Kiinnostaako ASI? Liity ennakkomyyntiin.

Blockchain Kryptovaluutta Osakkeet