Yhdysvaltain senaatin enemmistöjohtaja vaatii tekoälyn sääntelyä: pitäisikö AltSignalsiin sijoittavien huolestua?

Ohi:
päälle May 20, 2023
Listen
  • Senaatin enemmistö sanoo, että kongressin pitäisi ryhtyä nopeasti säätelemään tekoälyä
  • Lainsäädäntö tulee, kun markkinoille tulee yhä enemmän tekoälytuotteita
  • Kaupankäyntisignaalien palveluntarjoaja AltSignals on yksi niistä, jotka kehittävät uusia tekoälytuotteita

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Yhdysvaltain senaatin enemmistöjohtaja Chuck Schumer uskoo, että kongressin “on ryhdyttävä nopeasti” säätelemään tekoälyä (AI). Muutos tapahtuu, kun yhä useammat yritykset omaksuvat tekoälyteknologian, ja jotkut ovat jo julkaisseet tekoälytuotteita ja toiset, kuten kaupankäyntisignaalien palveluntarjoaja AltSignals, työskentelevät jo tekoälytuotteiden parissa.

Senaatin enemmistöjohtaja on jo kutsunut koolle kahden puolueen senaattoreiden työstämään lainsäädäntöä. Ryhmä kokoontui keskiviikkona.

Schumer kertoo myös, että hänen henkilökuntansa on tavannut noin 100 tekoälyn toimitusjohtajaa, tutkijaa ja tutkijaa. Schumer sanoi avauspuheessaan senaatissa torstaina, että ei ollut aikaa hukkaan, viivyttelemiseen tai hiljentymiseen, mutta totesi samalla, että he eivät halua keksiä puutteellista lainsäädäntöä.

Mitä lainsäädännöllinen painostus tarkoittaa tekoälyprojekteille, kuten AltSignalsin ActualizeAI?

Schumerin harvinainen lainsäädännöllinen painostus tulee, koska potentiaalisesti uraauurtavat tekoälytuotteet, kuten äskettäin lanseerattu AI-chatbot ChatGPT, pyrkivät jäljittelemään ihmisten käyttäytymistä. Nämä työkalut ovat herättäneet huolta harhaanjohtavien tietojen antamisesta, valheiden levittämisestä, työpaikkojen häiriintymisestä ja tekijänoikeussuojan rikkomisesta.

Viime viikolla ChatGPT:n luoneen OpenAI:n toimitusjohtaja Sam Altman kertoi senaatin paneelille, että hallituksen väliintulo on ratkaisevan tärkeää yhä tehokkaampien tekoälyjärjestelmien riskien estämisessä. Toimitusjohtaja sanoi:

”Teknologian kehittyessä ymmärrämme, että ihmiset ovat huolissaan siitä, kuinka se voisi muuttaa tapaamme elää. Olemme myös.”

Altman suositteli yhdysvaltalaisen tai maailmanlaajuisen viraston perustamista tehokkaiden tekoälyjärjestelmien lisensoimiseksi ja lisenssin poistamiseksi, jos vaatimuksia ei noudateta.

Vaikka Schumerin lainsäädäntötyö vaikuttaa tekoälytuotteiden parissa työskenteleviin yrityksiin, sen odotetaan keskittyvän enimmäkseen tuotteisiin, jotka pyrkivät jäljittelemään ihmisen toimintaa, kuten puhumista, tekstiviestien lähettämistä, kirjoittamista jne. Tämä tarkoittaa, että AlSignalsin kehittämän ActualizeAI:n kaltaiset tuotteet eivät todennäköisesti pystyisi. tuntea suuren vaikutuksen.

Mikä tekee Altsignalsin ActualizeAI:sta erilaisen?

AltSignals on tarjonnut kaupankäyntisignaaleja ja kehittänyt algoritmeihin perustuvia teknisiä indikaattoreita auttamaan rahoitusmarkkinoiden kauppiaita hyötymään hintojen muutoksista vuodesta 2017 lähtien. AltSignals on lähettänyt kryptokaupankäynnin signaaleja, ennen kuin se laajensi CFD:ihin, osakkeisiin ja Forex- treidaussignaaleihin.

Tällä hetkellä AltSignals tarjoaa perustavanlaatuisia teknisiä analyyseja ja valmentajia, jotka auttavat asiakkaita tekemään ja hyötymään treideistä. Se käyttää teknistä indikaattoria nimeltä AltAlgo Indicator kaupankäyntisignaalien luomiseen.

AltAlgo-indikaattori käyttää tällä hetkellä useita treidaus-strategioita ja teknisiä indikaattoreita mahdollisuuksien tunnistamiseen ja varoittaa AltSignalsin käyttäjiä, kun hyvä treidausmahdollisuus ilmaantuu.

Altsignals pyrkii kuitenkin hyödyntämään tekoälyteknologiaa parantaakseen palveluidensa tehokkuutta ja työskentelee parhaillaan tekoälypohjaisen algoritmin parissa. Tekoälyalgoritmi käyttää parhaiten suoriutuvaa algoritmia, mukaan lukien AltAlgo-indikaattori, ja käyttää sitä rakentaakseen sarjan tekoälytuotteita, joista yksi on ASI-kryptovaluuttalla toimiva ActualizeAI.

Pitäisikö minun sijoittaa AltSignalsiin?

No, on useita tekijöitä, jotka on otettava huomioon investoitaessa kryptovaluuttaprojektiin, varsinkin kun projekti on uusi.

Yksi, ja mahdollisesti tärkein tekijä, on etsiä laillinen kryptoprojekti. Yksi tapa määrittää projektin laillisuus on määrittää, onko emoyhtiö luotettava ja onko sillä vahvat tulokset.

AltSignals on ollut toiminnassa viisi vuotta ja sillä on todistettu kokemus kaupankäyntisignaalien alalla. Se on siis luotettava yritys. AltSignals-verkkosivuston tiedot osoittavat, että AltSignals Binance Spot- ja Futures-signaalit sekä Forex-signaalit ovat kuukausitasolla olleet jatkuvasti kannattavia yli 50 %:n tarkkuudella.

Näiden signaalien tarkkuuden odotetaan kasvavan huomattavasti, kun ActualizeAI-algoritmi on valmis ja integroitu alustaan, mikä tekee AltSignalsista parhaiden kryptovaluutta- ja Forex-kaupankäyntisignaalien tarjoajien joukossa, mikä todennäköisesti lisää ASI-tokenien kysynnän ja hinnan nousua.

ASI-kryptovaluutta on tällä hetkellä ennakkomyyntivaiheessa ja voit ostaa sen täältä.

Ad

Haluatko hyödyntää nousevia ja laskevia USD-, GBP- ja EUR-kursseja? Käy valuuttakauppaa muutamassa minuutissa huippuluokitellun välittäjämme, eToro :n, kautta.

10/10