Philip Morris tehostaa tulonohjausta myötätuulen noustessa

Ohi:
päälle Jul 21, 2023
Listen
  • Philip Morris julkaisi vahvat taloudelliset tulokset.
  • Sen liikevaihto hyppäsi neljänneksellä, koska polttoaineet ylittivät HTU:n.
  • Yhtiö myös päivitti eteenpäin suuntautuvaa ohjeistustaan.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Philip Morris (NYSE: PM), jättiläinen tupakkayhtiö, julkaisi vahvat toisen vuosineljänneksen tulokset, jotka ylittivät analyytikoiden arviot. Yhtiön liikevaihto kasvoi 14,9 prosenttia 9 miljardiin dollariin, mikä on noin 290 miljoonaa dollaria arvioitua enemmän.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Lausunnossaan Philip Morris sanoi, että sen palavan tupakan liikevaihto kasvoi 6 prosenttia, kun taas sen HTU:n IQOS nousi 1,6 prosenttia. IQOS:n käyttäjien määrä nousi 27,2 miljoonaan vuosineljänneksen aikana. Tämän seurauksena johto päätti nostaa eteenpäin suuntautuvaa ohjausta. Toimitusjohtaja sanoi :

“Vahvat perustekijämme antavat meille lisää luottamusta vuoden toisella puoliskolla, etenkin kun tietyt inflaatio- ja operatiiviset paineet hellittävät. Nostamme koko vuoden 2023 ennustettamme orgaanisen nettoliikevaihdon kasvusta 7,5–8,5 prosentin alueelle.”

Philip Morris -liiketoiminnalla on mennyt hyvin viime vuosina, vaikka tupakoitsijoiden määrä sen päämarkkinoilla on laskenut. CDC:n kokoamat tiedot osoittivat, että nykyinen tupakointi on laskenut 20,9 prosentista vuonna 2005 11,5 prosenttiin nykyään.

Sama trendi on tapahtunut maailmanlaajuisesti. Vuonna 2022 julkaistu raportti osoitti, että maailmanlaajuisesti tupakankäyttäjien määrä oli 1,3 miljardia vuonna 2022, vaikka maailman väkiluku nousi yli 8,3 miljardiin.

Philip Morrisin vuotuinen liikevaihto oli yli 31,7 miljardia dollaria vuonna 2022, kun se edellisenä vuonna oli 31,4 miljardia dollaria. Sen vuotuinen liikevaihto oli 26,7 miljardia dollaria vuonna 2015.

Yhtiö on saavuttanut tämän kasvun nostamalla savukkeiden hintoja ja laajentamalla toimintaansa muille alueille, kuten IQOS.

Philip Morrisin osakekurssi laski 0,30 % ennen markkinointia sen jälkeen, kun yhtiö sulki pois mahdolliset uusien osakkeiden ostot tänä vuonna. Osake on pudonnut tänä vuonna 3 prosenttia.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals.

Learn more
Yhdysvallat Osakkeet Ruoka ja juoma Tuotanto