Microsoft myy Copilot-ohjelmiston suurimmille yrityksille 1. marraskuuta alkaen

Ohi:
päälle Sep 21, 2023
Listen
  • Microsoft myy AI-avustajaohjelmistoaan Microsoft 365 Copilotin suurille yrityksille 1. marraskuuta alkaen.
  • Yrityksen johdon mukaan tarjouksen taloudelliset vaikutukset voivat tuntua vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla.
  • Google esitteli maksullisen Duet AI -tilauksen viime kuussa.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Microsoft on ilmoittanut, että sen tekoälyyn perustuva ohjelmisto Microsoft 365 Copilot on ostettavissa sen suurimmille asiakkaille 1.11.2023 alkaen. CNBC raportoi kehityksestä torstaina.

Teknologian jättiläisen ilmoitus seuraa yrityksen Microsoft 365 Copilot -tarjousta esikatselua varten pienelle joukolle yrityksiä. Yritykset voivat käyttää Copilotia Word-tiedostoja, PowerPoint-esityksiä tai nopeaa tiedonhakua varten sähköposteista.

Are you looking for fast-news, hot-tips and market analysis? Sign-up for the Invezz newsletter, today.

Yritykset maksavat Copilot AI -työkaluista

Copy link to section

Microsoftin talouspäällikön mukaan tekoälytyökalun rahallistaminen on linjassa tekoälypalvelujen asteittaisen käyttöönoton kanssa kaikkialla maailmassa. Yrityksen liiketoiminta saattaa kuitenkin heijastua vain kuluvan tilikauden toisen puoliskon taloudellisiin tuloksiin. Microsoftin osalta nykyinen tilikausi 2024 päättyy kesäkuussa 2024.

Jo silloin tekoälyohjelmiston myynnin odotetaan kasvattavan Microsoftin ohjelmistotuloja, ja toimistosovellusten osuus yhtiön kokonaistuloista on 24 prosenttia. Yhtiö kirjasi 16 prosentin kasvua tilikauden viimeisellä neljänneksellä.

Microsoft paljasti, että yli 600 suurta organisaatiota oli rekisteröitynyt Copilotin maksulliseen ennakkokäyttöön. Tämä luku oli tämän vuoden toukokuussa, ja heinäkuussa päivitettiin, joka maksoi kuukausittaisen pääsyn 30 dollariin henkilöä kohti. Maksut olivat käyttäjien Microsoft 365:n käytöstä maksamien kulujen lisäksi.

Featured Broker

Looking to invest?

Invest and trade CFD stocks, ETFs, digital assets & commodities in minutes with our highest-rated broker.

Ad

Tekoäly on iso tarina tänään, ja Microsoftin hyökkäys avaruuteen on tullut merkittävällä yhteistyöllä OpenAI:n kanssa, chat-botin ChatGPT:n julkaisseen startup-yrityksen kanssa. Sen lisäksi, että Microsoft tekee massiivisen investoinnin OpenAI:han, se luottaa myös käynnistyksen GPT-4-suurkielimalliin (LLM).

Microsoft pyrkii saamaan suuret organisaatiot ja yritykset maksamaan kuukausimaksun sen jälkeen, kun alan kilpailija Google alkoi veloittaa käyttäjiltä Duet AI -palvelustaan. Tekoälytyökalu on tarkoitettu Google Workspacelle, ja se julkaistiin yrityksille elokuussa hintaan 30 dollaria per henkilö.

Morgan Stanley paljasti tällä viikolla talousneuvojansa tekoälyassistenttinsa ja voitti Goldman Sachsin ja JPMorganin kaltaiset lanseeraukset. Molemmat pankkijättiläiset tutkivat myös tekoälyn käyttöä rahoituspalveluissa.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Kopioi asiantuntijatreidaajia helposti eToro :n avulla. Sijoita osakkeisiin kuten Tesla & Apple. Käy välittömästi kauppaa ETF-rahastoilla, kuten FTSE 100 & S&P 500. Rekisteröidy muutamassa minuutissa.

10/10
Hanki demotili
Yhdysvallat Osakkeet Talous ja pankki Teknologia