BDC vs REIT vs MLP: parhaat SWAN-osakkeet ostettaviksi korkojen noustessa?

Ohi:
päälle Oct 18, 2023
Listen
  • Analyytikot uskovat, että korot pysyvät korkeammalla pidempään.
  • Korot ovat jo nousseet korkeimmilleen kahteen vuosikymmeneen.
  • Joten mikä on parempi osto BDC: n, REIT: n ja MLP: n välillä.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Rahoitusmarkkinat ovat täynnä käteistä korkojen noustessa. Talletussertifikaatit (CD) ja rahamarkkinarahastot (MMF) tuottavat nyt lähes 6 %. Siksi jotkut tuottokeskeiset sijoittajat ovat siirtymässä osakkeista näihin erittäin likvideihin varoihin.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Monet tulosijoittajat keskittyvät kolmeen avaintyyppiin: BDC, REIT ja MLP. Näillä yrityksillä on yleensä korkeampi osinkotuotto kuin muilla yrityksillä, koska niiden on jaettava tulonsa osakkeenomistajilleen. Joten mitkä osakkeet ovat parhaita ostaa ja Nuku hyvin yöllä (SWAN)?

AMLP vs BIZD vs VNQ -osakekaavio

MLP:t

Copy link to section

Master Limited Partnerit (MLP) ovat energiayhtiöitä, jotka harvoin pääsevät otsikoihin, koska ne toimivat kulissien takana. Nämä yritykset keräävät, kehittävät ja kuljettavat energiatuotteita, kuten öljyä ja maakaasua. Suosituimpia MLP:itä Yhdysvalloissa ovat yritykset, kuten Energy Transfer, Enterprise Product Partners ja Magellan Midstream Partners.

Kuten niiden nimestä voi päätellä, MLP:t toimivat kumppanuuksina, mikä tarjoaa joitain veroetuja. Yhteistyökumppanina ne tarjoavat läpimenorakenteen, eikä niiden jakelua veroteta. Näitä jakoja verotetaan vain, kun ne myydään.

MLP-yhtiöillä menee tänä vuonna hyvin raakaöljyn hinnannousun vuoksi. Brent-raakaöljy nousi 91,8 dollariin, kun taas West Texas Intermediate (WTI) on lähellä 90 dollaria tynnyriltä. Hinnat ovat nousseet Israelin ja Hamasin välisen jatkuvan sodan ja OPEC+:n tarjonnan vähentämisen vuoksi. Alerian MLP ETF (AMLP) -osake on noussut lähes 20 % viimeisen 12 kuukauden aikana.

Myös Saudi-Arabian ja Israelin suhteet herättävät huolta. Ennen sotaa maat olivat lähestymässä maamerkkisopimusta suhteiden normalisoimiseksi. Osana sopimusta Saudi-Arabia oli valmis lisäämään öljyntuotantoa.

Siksi uskon, että MLP-osakkeet jatkavat hyvin myös tulevina kuukausina. Kaksi parasta suosittelemani SWAN MLP:tä ovat Energy Transfer ja Enterprise Product Partners.

BDC

Copy link to section

Business Development Companies (BDC:t) ovat muita korkeatuottoisia osakkeita, joita kannattaa harkita. Nämä yritykset eivät ole pankkeja, jotka tarjoavat luottoja pienille ja keskisuurille yrityksille, joita suuret amerikkalaiset pankit usein jättävät huomiotta.

BDC:t luodaan tällaisia hetkiä varten, mikä selittää, miksi BIZD ETF on hypännyt yli 25 % viimeisen 12 kuukauden aikana. Ensinnäkin Silicon Valley Bankin (SVB) ja Signature Bankin romahtamisen jälkeen monet pankit pyrkivät nyt parantamaan tasettaan. Tämän seurauksena monet yritykset kääntyvät BDC:iden puoleen saadakseen rahoitusta.

Toinen BDC:n etu on niiden lainojen luonne. Nämä yritykset lainaavat varoja kiinteällä korolla ja lainaavat ne sitten vaihtuvalla korolla, mikä varmistaa, että ne ansaitsevat paremman tuoton korkojen noustessa.

Mikä tärkeintä, BDC:illä on lain mukaan oltava hajautettu salkku useilla aloilla. Tämä varmistaa, että he eivät ole kovin alttiina yhdelle sektorille. Laiminlyönti on suurin riski, jonka nämä yritykset kohtaavat erityisesti korkean koron ympäristössä.

Vaikka konkurssit ovat lisääntyneet, tilanne ei ole pahentunut dramaattisesti viime kuukausina. Siksi epäilen, että BDC-osakkeet jatkavat hyvin. Jotkut merkittävimmistä SWAN BDC:istä ovat Main Street Capital (MAIN), Ares Capital (ARCC) ja Golub Capital.

REITs

Copy link to section

Real Estate Investment Trust (REIT) on muita osakkeita, jotka ovat suosittuja tulosijoittajien keskuudessa, koska niiden on jaettava 90 prosenttia tuloistaan. REIT:t eivät voi tänä vuonna hyvin korkeiden korkojen ja maturiteettimuurin vuoksi.

Näillä yrityksillä on yleensä käänteinen korrelaatio BDC:iden kanssa niiden rakenteiden vuoksi. BDC:t ovat pääoman lainaajia, kun taas REIT:t ovat lainaajia. Siksi REIT:t pärjäävät yleensä hyvin alhaisen koron ympäristössä ja päinvastoin.

Siksi uskon, että korkeammat korot pysyvät korkeammalla jonkin aikaa, mikä iskee REIT:iin. Tilanne pahenee todennäköisesti vuonna 2024, kun yritykset jatkavat maturiteettimuurin edessä.

Siksi kaikessa tässä uskon, että MLP-yritykset ovat parempia sijoituksia, joita seuraavat BDC:t ja sitten REIT:t. REIT-yhtiöiden ainoa hopeavuori on, että monet niistä, kuten Agree Capital, Realty Income ja Simon Property Group, ovat erittäin aliarvostettuja.

https://www.youtube.com/watch?v=mW6pb9V0ico

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Hopea Raakaöljy Yhdysvallat Arvometallit Kiinteistövälitys Markkina-analyysi Osakkeet REITs Talous ja pankki