Ad

Cronos (CRO) -hinta muodostaa kaksinkertaisen huipun VVS Finance, Tectonic TVL:n noustessa

Ohi:
päälle Nov 15, 2023
Listen
  • Cronos-merkkien hinta on palautunut kolmen päivän putoamisen jälkeen.
  • CRO-merkki on vähitellen muodostamassa kaksinkertaista huippukuviota päiväkaaviossa.
  • DeFi-protokollat, kuten VVS Finance ja Tectonic, ovat nähneet TVL-hyppäänsä.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Cronosin (CRO) hinta palautui keskiviikkona, kun useimmat kryptovaluutat jatkoivat paluutaan. Token nousi päivänsisäiseen ylimpään 0,1100 dollariin, mikä oli korkeampi kuin tämän viikon alin 0,084 dollaria. Kaiken kaikkiaan se on hypännyt yli 100 % lokakuun alimmasta pisteestä.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

VVS Finance TVL hyppää

Copy link to section

Cronos, joka tunnettiin aiemmin nimellä Crypto.com Coin, on menestynyt hyvin viime päivinä. Tämä toipuminen tapahtui meneillään olevan kryptorallin vuoksi. Bitcoin, maailman suurin kolikko, on hypännyt yli 35 000 dollariin, kun taas Ethereum on noussut yli 2 000 dollariin. Kokonaismarkkina-arvo on noussut yli 1,4 biljoonaan dollariin.

Meneillään oleva kryptoralli on nostanut useimpien keskitettyjen ja hajautettujen pörssien tokeneja korkeammalle. Esimerkiksi PancakeSwap, dYdX ja THORChain ovat hypänneet yli 20 % viimeisen 24 tunnin aikana. Muut liittyvät merkit, kuten Synthetix ja OKB, ovat hypänneet.

Vastaavasti Coinbase, ainoa pörssi Yhdysvalloissa, on myös noussut jyrkästi viime kuukausina. Näkemys on, että kryptoralli lisää digitaalisten valuuttojen kysyntää.

Cronos on myös hypännyt VVS Finance -alustan nousuun. VVS, ekosysteeminsä suurin DEX, on nähnyt volyymihypyn. Sen Total Value Locked (TVL) on noussut yli 54 % viimeisten 30 päivän aikana yli 190 miljoonaan dollariin. Tämä on merkki siitä, että kysyntä alkaa palata.

Lisäksi Tectonic (TONIC), ekosysteemin johtava lainausprotokolla, on myös kasvanut. Sen TVL on noussut yli 129,68 miljoonaan dollariin, mikä on 6 prosentin kasvu viimeisten 30 päivän aikana. Muita ekosysteemin parhaita toimijoita ovat MM Finance, Veno Finance ja Argo Finance.

Yhteensä Cronosilla on yhteensä yli 370 miljoonan dollarin DeFi TVL, mikä on edelleen pienempi kuin sen kaikkien aikojen korkein yli 4,4 miljardia dollaria. CRO:lla mitattuna ekosysteemin TVL on 4,21 miljardia euroa, mikä on enemmän kuin tämän kuun alin 3,48 miljardia CRO:ta.

Lisäksi Crypto.com sai äskettäin lisenssin Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa (UAE), mikä nosti CRO-hintaa korkeammalle.

Cronosin hintaennuste

Copy link to section

Päivittäinen kaavio osoittaa, että CRO:n kryptokurssi on ollut vahvassa nousutrendissä viime viikkoina. Se pomppii nyt takaisin pudottuaan viimeisen kolmen päivän aikana. CRO on pysynyt paljon 50 päivän ja 100 päivän liukuvan keskiarvon yläpuolella. Samaan aikaan suhteellinen voimaindeksi (RSI) on siirtynyt hieman yliostopisteen alapuolelle.

Siksi epäilen, että kolikko muodostaa hitaasti kaksinkertaisen kuvion, jonka korkein taso on 0,1230 dollaria. Tämän kuvion pääntie on 0,084 dollaria. Siksi tokenilla on enemmän positiivista puolta, kun ostajat tavoittelevat vuoden alusta 0,1231 dollaria.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Kryptovaluutta Markkina-analyysi